iliyan написа:Всички срещу Лудогорец? Нищо ново под слънцето
Киро Платнохода , Киро Велосипеда или там как беше е доволен
Ей в такава поза ги искам журналистите! Как така ще охлабват фронта без разрешението на Кирето!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliyan написа:Всички срещу Лудогорец? Нищо ново под слънцето
RedeviL написа:iliyan написа:Всички срещу Лудогорец? Нищо ново под слънцето
Ей в такава поза ги искам журналистите! Как така ще охлабват фронта без разрешението на Кирето!?
RedeviL написа:iliyan написа:Всички срещу Лудогорец? Нищо ново под слънцето
snakebite написа:
Очевидно че развали мача, с този картон че изпълзяха, пак хейтърите, за това няма как да съм доволен...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
snakebite написа:Естествено пловдивските медии, нададоха вой, че имало фаул. Няма никакъв фаул, не виждате ли. Така че съдията е в правото да го изгони за симулация. Не го направи, а го изгони за някаква реплика.По устав, съдийския правилник, може да го изгони и по двата критерия.
Очевидно че развали мача, с този картон че изпълзяха, пак хейтърите, за това няма как да съм доволен...
А Ботев не си видяха ужасяващите грешки в защита особено на национала Йордан Христов и на Росен Колев.
А за Лудогорец не е като да не са давани картони, за симулация.
Не винаги отбора с 11 човека бие този с 10, примери..много
Случвало се е Лудогорец да играе с човек по малко точно срещу ЦСКА (Деко, Кайсара, Моци), и то на три пъти...и ЦСКА вкара НУЛА гола..
TristaNNN написа:snakebite написа:
Няма такова нещо като "развали мача", има нарушение на правилата-има съответното наказание![]()
[offtopic]Не е конкретно към теб, но ми писна да чета навсякъде тази смрадлива фраза "развали мача", мръсните журналистчета постоянно ви го набиват в тиквите, а вие в овчи захлас попивате и повтаряте[/offtopic]
snakebite написа:Естествено пловдивските медии, нададоха вой, че имало фаул. Няма никакъв фаул, не виждате ли. Така че съдията е в правото да го изгони за симулация. Не го направи, а го изгони за някаква реплика.По устав, съдийския правилник, може да го изгони и по двата критерия.
А Ботев не си видяха ужасяващите грешки в защита особено на национала Йордан Христов и на Росен Колев.
А за Лудогорец не е като да не са давани картони, за симулация.
Не винаги отбора с 11 човека бие този с 10, примери..много
Случвало се е Лудогорец да играе с човек по малко точно срещу ЦСКА (Деко, Кайсара, Моци), и то на три пъти...и ЦСКА вкара НУЛА гола..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта