Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот CSKA69 » 13 авг 2014 17:04

Хмм говорите за схеми - спомням си, че Гуардиола наложи схемата 3-4-3, преминаваща в 4-3-3 в последните си две години в Барса.. Интересно ми е щом е решил да сменя схемата, а тя беше 4-1-4-1 миналата година, как би изглеждал Байерн в схема 3-4-3?
Изображение

Изображение

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 13 авг 2014 18:42

В края на първенството и срещу Реал Гуардиола се опита да играе без защитници. Привидна схема 4-1-4-1, но с дългото владеене на топката от страна на Байерн схемата си беше 2-3-5, като само 2мата централни защитници оставаха отзад, а бековете влизаха до Лам да разиграват топката. Това бе и причината за многогто допуснати голове накрая на шампионата и отпадането от Реал. Въобще не твърдя, че съм близко до Гуардиола, като разбиране на играта, но лошите резултати в края на сезона са именно от тази промяна в играта и изискването на Гуардиола към бековете да влизат към центъра на терена.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 авг 2014 19:02

CSKA69 написа:Хмм говорите за схеми - спомням си, че Гуардиола наложи схемата 3-4-3, преминаваща в 4-3-3 в последните си две години в Барса.. Интересно ми е щом е решил да сменя схемата, а тя беше 4-1-4-1 миналата година, как би изглеждал Байерн в схема 3-4-3?

Ето сега ще разберем ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 14 авг 2014 00:18

Ами момчета аз не съм изненадан от резултата в този мач...По принцип не критикувам често Гуардиола ,но той се е взел много насериозно в измислянето на нов вид футбол..Наистина не мога да повярвам че се опитва да наложи това подобие на футбол в любимия ни клуб..откъдето и да се погледне мача тази вечер си е пълен провал...наистина играчите ни не са готови още на 100%,но все пак толкова жалки...Единственото хубаво е ,че догодина по това време ще имаме нов тренер.Дано само пораженията върху клуба не са много дълбоки и да ги изгладим за 1-2 години ,а не да се лутаме десетилетие в ШЛ както преди(за БЛ е ясно).Прогнозата ми за сезона е песимистична и не вярвам на тактиката на Гуардиола,на играчите вярвам.но не и на него.Затова смятам,че шампион ще е Дортмунд,за купата е сложно, но може би до финала ще стигнем(зависи от жребия),а в ШЛ отпадане максимум на 1/4 финал,Гуардиола няма да бъде уволнен поради куп причини,а просто ще подаде оставка с аргумента за ново предизвикателство..Заредете се с търпение и нерви няма да е лесно,важно е Ули да излежи по-малко от присъдата си и да се завърне,че нещо нещата куцат.Трябва да се мисли за селекцията догодина..трябват ни световни звезди в защита и по крилата,да се развърже кисията и да бъдем активни и агресивни на пазара,защото Рибери и Робен издъхват вече особено Рибери,а в защита ни трябва много стабилност..

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 14 авг 2014 00:24

Der Führer написа:
CSKA69 написа:Хмм говорите за схеми - спомням си, че Гуардиола наложи схемата 3-4-3, преминаваща в 4-3-3 в последните си две години в Барса.. Интересно ми е щом е решил да сменя схемата, а тя беше 4-1-4-1 миналата година, как би изглеждал Байерн в схема 3-4-3?

Ето сега ще разберем ;)

Разбрахме :)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 14 авг 2014 00:43

Състоянието на Мартинес 99% (раз)скъсани кръсни връзки.
Заглавието на Билд след мача Dortmund lacht, Bayern in Sorge! В Дортмунд св смеят а в Бавария са угрижени.(ако имате по добър превод казвайте ).

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2014 01:29

Жалко за Мартинес един от малкото испанци, които ми харесват. Единственото хубаво, е че няма да се ядосвам да го гледам натирен централен защитник.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 авг 2014 01:32

Ужасна контузия около 5 месеца не му мърдат,ако се потвърди.
Сега става много лошо,трябва да се надяваме Швайни да е здрав целия сезон.
Като се има предвид и липсата на Алкантара,просто виждам как Алаба минава в полузащитата на отбора..................
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2014 01:39

Сега хептен Лам няма да мръдне от центъра. Надявам се да му дойде акъла и да пуска Роде и Швайни дефанзивни.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 авг 2014 08:18

Neron написа:Жалко за Мартинес един от малкото испанци, които ми харесват. Единственото хубаво, е че няма да се ядосвам да го гледам натирен централен защитник.

Той е баск, не е мангал ;)

Жалко за тежката му контузия.

Все си мисля, че може да вземат някой защитник.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”