Честит Рожден Ден на Емо Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден на Емо Костадинов

Мнениеот Черният козел » 12 авг 2014 18:37

Жив и здрав,прав и корав !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 авг 2014 19:51

Жив и здрав да си Емо!ЧРД!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2014 20:46

ЧРД на Екзекутора!
-единственият българин, вкарал гол във финален мач в евротурнирите (макар и в два мача)
-май единствен, играл в два еврошампиона.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 12 авг 2014 22:09

ЧРД!
Жив и здрав да е!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 авг 2014 22:23

Честито на Емо, да е жив и здрав!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 авг 2014 23:28

Искам да си спомням Емо, като играча вкарал със задна ножица на Рода и златния гол срещу Франция, но не и като ръководителя на ЦСКА. Най-черния епизод в историята ни е свързан с него - лиценз 2008г. Не разбирам, какви футболисти сме имали по-онова време, че да го овикваме на Армията при всеки пропуск. Сега ако кажа на някой, че съм викал против Емо Костадинов и Бербатов, когато бяха в ЦСКА, няма да ми повярва. Все пак играча Костадинов е голям! Негов гол ни класира на полуфинала за КНК и без попаденията му нямаше да да изживеем САЩ"94. Кариерата му мина през супер отбори, като Порто и Байерн и доказа, че е поредния играч направил кариера с трамплин ЦСКА. Да е жив и здрав и в по-добри времена винаги е добре дошъл в ложите на стадиона, като заслужил играч на ЦСКА. Каквото и да стане с него отсега нататък, няма да го забравя никога, защото освен, че е голям, беше част от триото Емо, Любо и Ицо.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 авг 2014 23:46

Честит рожден ден на бате Емо! Той ми беше идол като бях на вашите години, страхотен футболист и човек! :)

Донесъл е много радостни мигове както за ЦСКА, така и за България! :) Изобщо Емил Костадинов е най-готиният футболист, който някога съм гледал! [offtopic]Другият най-готин за мен беше Роберто Баджо.[/offtopic]Да е жив и здрав! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 14 авг 2014 07:45

stefani написа:Честит Рожден Ден Емо :)

Ооо,и дамите честитят на Е.Костадинов! Браво!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 авг 2014 00:09

angelofdeath написа: Не разбирам, какви футболисти сме имали по-онова време, че да го овикваме на Армията при всеки пропуск.

Е, имахме Патрик Витанов, който почти нямаше грешно отиграване, беше нещо като Шерингам, имахме Дончо Донев, който можеше да дриблира от Армията до Димитровград без да му вземат топката и да стигне по-бързо от бързия влак, даже Лъчо Танев седеше на пейката по едно време, а той можеше всичко във футбола, преди да се контузи и беше един от най-добрите нападатели в света. След контузията въобще не можа да се доближи до оная форма, ама ние тогава не го знаехме. Еех, спомени... Тогавашните резерви на ЦСКА до един щяха да са титуляри в националния отбор сега, и националният отбор нямаше да пропуска световно или европейско първенство.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”