Честит Рожден Ден на Емо Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Черният козел
- Контакти:
Re: Честит Рожден Ден на Емо Костадинов
Жив и здрав,прав и корав !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Жив и здрав да си Емо!ЧРД!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
ЧРД на Екзекутора!
-единственият българин, вкарал гол във финален мач в евротурнирите (макар и в два мача)
-май единствен, играл в два еврошампиона.
-единственият българин, вкарал гол във финален мач в евротурнирите (макар и в два мача)
-май единствен, играл в два еврошампиона.
- sven_goran
- Контакти:
ЧРД!
Жив и здрав да е!
Жив и здрав да е!
Честито на Емо, да е жив и здрав!
-
angelofdeath
- Контакти:
Искам да си спомням Емо, като играча вкарал със задна ножица на Рода и златния гол срещу Франция, но не и като ръководителя на ЦСКА. Най-черния епизод в историята ни е свързан с него - лиценз 2008г. Не разбирам, какви футболисти сме имали по-онова време, че да го овикваме на Армията при всеки пропуск. Сега ако кажа на някой, че съм викал против Емо Костадинов и Бербатов, когато бяха в ЦСКА, няма да ми повярва. Все пак играча Костадинов е голям! Негов гол ни класира на полуфинала за КНК и без попаденията му нямаше да да изживеем САЩ"94. Кариерата му мина през супер отбори, като Порто и Байерн и доказа, че е поредния играч направил кариера с трамплин ЦСКА. Да е жив и здрав и в по-добри времена винаги е добре дошъл в ложите на стадиона, като заслужил играч на ЦСКА. Каквото и да стане с него отсега нататък, няма да го забравя никога, защото освен, че е голям, беше част от триото Емо, Любо и Ицо.
- dreben23
- Контакти:
Честит рожден ден на бате Емо! Той ми беше идол като бях на вашите години, страхотен футболист и човек!
Донесъл е много радостни мигове както за ЦСКА, така и за България!
Изобщо Емил Костадинов е най-готиният футболист, който някога съм гледал! [offtopic]Другият най-готин за мен беше Роберто Баджо.[/offtopic]Да е жив и здрав! 
Донесъл е много радостни мигове както за ЦСКА, така и за България!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
stefani написа:Честит Рожден Ден Емо
Ооо,и дамите честитят на Е.Костадинов! Браво!
angelofdeath написа: Не разбирам, какви футболисти сме имали по-онова време, че да го овикваме на Армията при всеки пропуск.
Е, имахме Патрик Витанов, който почти нямаше грешно отиграване, беше нещо като Шерингам, имахме Дончо Донев, който можеше да дриблира от Армията до Димитровград без да му вземат топката и да стигне по-бързо от бързия влак, даже Лъчо Танев седеше на пейката по едно време, а той можеше всичко във футбола, преди да се контузи и беше един от най-добрите нападатели в света. След контузията въобще не можа да се доближи до оная форма, ама ние тогава не го знаехме. Еех, спомени... Тогавашните резерви на ЦСКА до един щяха да са титуляри в националния отбор сега, и националният отбор нямаше да пропуска световно или европейско първенство.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.