Краят на Света :2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Re: Краят на Света :2012
Аре стига глупости 2012 КРАЯ ДА БЕ света ще свърши само когато сами си го съсипем който менте първата атомна бомба и другия отвърне тогава ще стане края на света 

- Бижутера
- Контакти:
ето снимки на някои бази:

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Това изменение някои казват,че е свързано с появяването на 6-та раса.Apostola написа:_RoKi_ написа:Понеже гледам,че авторът цял ден пуска теми на тема "Езотерика"/последно време чета някои книги или гледам предавания за такива неща/,мисля да се включа и в тази.Някои хора казват,че края на света няма да е през 2012.Те още 2006,2007 разправяха,но...Та,този край щял да се избегне,а вместо това ще настъпи,както авторът писа по-рано,3-та световна война,която като последствия ще е много по-тежка от този катаклизъм,предречен за 2012
Ахам, дори и Ванга така е предрекла! Тя говори именно за война, а не за катаклизми и и бедствия! Сега в следствие на въпросната война, може и да се появят някакви такива изменения във флората и фауната ( понеже ще е ядрена война най-вероятно), но всеки случай не и външен (за планетата) фактор. Друга е и мълвата, че основната причина за войната няма да е нещо кой знае какво, а именно, колкото и странно да звучи, водата!

Помиярът (надявам се не се обиждаш, ама понеже така ти е ника
) Според теб въпросните богаташчета, дали ще си хвърлят париците ей така на вятъра, ако нещо не е проверено или не е сигурно. И представи си (хипотетично, само пример), че действително има възможност за закупуване и не само това ами и строеж на въпросните там станции. Дали тази възможност ще бъде оповестена на обществото и ще става достояние на всеки човек на Земята. Лично според мен, АКО има такава възможност, първо ще се пази в изклучителна секретност и съвсем невинно ще бъде "подшушвана" на въпросните заможни господа. Все пак такива огромни проекти имат необходимост от финансиране!

Дела трябват,а не думи!
_RoKi_ написа:Това изменение някои казват,че е свързано с появяването на 6-та раса.Apostola написа:_RoKi_ написа:Понеже гледам,че авторът цял ден пуска теми на тема "Езотерика"/последно време чета някои книги или гледам предавания за такива неща/,мисля да се включа и в тази.Някои хора казват,че края на света няма да е през 2012.Те още 2006,2007 разправяха,но...Та,този край щял да се избегне,а вместо това ще настъпи,както авторът писа по-рано,3-та световна война,която като последствия ще е много по-тежка от този катаклизъм,предречен за 2012
Ахам, дори и Ванга така е предрекла! Тя говори именно за война, а не за катаклизми и и бедствия! Сега в следствие на въпросната война, може и да се появят някакви такива изменения във флората и фауната ( понеже ще е ядрена война най-вероятно), но всеки случай не и външен (за планетата) фактор. Друга е и мълвата, че основната причина за войната няма да е нещо кой знае какво, а именно, колкото и странно да звучи, водата!![]()
Един вид,когато е станал Големия потоп,с цел пречиставане на Земята от грешници.Бавно и постепенно ще се появават нови видове хора,ако така мога да го нарека това.Те ще бъдат по-високи,с продълговати глави и без коса
![]()
Това сега го разбирам! Да ти кажа по съм склонен тия да се появят ама откъм космоса, а не измежду нас!
Бижутера, абе не че нещо, ама как ги подбра тези снимки, защото първата ми прилича на тези изследователски метеорологични станции дето са по полюсите и следят за глобалното затопляне, а втората да ти кажа си е чист бункер!От ония против торнадата в Щатите. Нещо не ми се вярва да изглеждат така! Последната е най достоверна!
Дела трябват,а не думи!
Не се oбиждам. Вече има съдени хора за продажба на имоти на Луната. Повечето богаташчета, които се връзват да си купят земя на луната са от холивудските звезди и сам може да се досетиш защо към тях се насочват мошениците.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Първо беше 1999 после 2000 сега 2012, а четох някъде, че и ако не е 2012, вече през 2537 (ако не се лъжа) година щял да е края на света.Пълни глупости са това да взимат на хората парите само...
durex написа:Първо беше 1999 после 2000 сега 2012, а четох някъде, че и ако не е 2012, вече през 2537 (ако не се лъжа) година щял да е края на света.Пълни глупости са това да взимат на хората парите само...
Чувал съм, че Халеевата комета ще ни удари около 2050 и тогава ще е края на света като това го е казал Нютон.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.