СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Смърфиета
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот Смърфиета » 13 авг 2014 23:20

fire написа:Хубава игра на жълтите през първото полувреме! Червения картон ги пречупи, но съдията беше безупречен в днешния мач! Абсолютна симулация на на играча в жълто в края на първата част, но съм убеден, че картона му беше показан не заради симулацията, а заради обида и каруцарска към съдията! Видя се ясно, че след симулацията, всички заедно със съдията се затичаха към центъра и внезапно рефера извади жълтия картон и респективно червения! Лудогорци определено играха с 30-40 % от възможностите си, но определено са класа и абсолютно заслужено спечелиха! Честит требъл на разградчани!

Смешен, ти в plovdiv24 не твърдеше ли,ч е Лудогорец ще ни лягат тоя мач?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:20

Балкански Орел написа:
mimi29 написа:ЛУДОГОРЕЦ като бие в ЕВРОПА печели българския футбол АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ .Единствено печели ЛУДОГОРЕЦ и ми вдигат някакъв коеф.за БЪЛГАРИЯ .Да ама на гол задник много важно .Те почти всички отбори едвам плащат заплати и т. н. не могат да си позволят качествени играчи и дали ще играят в 1-2-3 кръг поставени или не поставени пак ще загубят.Още в началото отпадат.Нямам нищо против ЛУДОГОРЕЦ но какво се разви футбола в БЪЛГАРИЯ за последните 3 години НИЩО КРЪГЛА НУЛА .Да не би дадоха 7-8 национала на ПЕНЕВ .Става като в ШОТЛАНДИЯ един максимум 2 отбора на върха националите трагични всяка година се знае кой ще е шампион още отначало.НЯМА ЛИ ПАРИ СПОНСОРИ ЕБ---О СИ Е М--------- :mrgreen:

Благодарение на Апоел Никозия, сега Кипър имат два участника в квалификациите за ШЛ, кой е малоумен ?

Човекът ти го казал много ясно. Всичко много хубаво, но какъв е смисълът от два участника, когато другите са потресаващо слаби!? Не коефицента играе на терена, а още по-малко пък вдига качеството на едно първенство! ;)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 авг 2014 23:20

Животът продължава. Ще има още много мачове.

Лудогорец ще има нужда от пълен национален стадион, но ще има да чака. Миналата година от Пловдив бяхме поне 2-3 хиляди.

Тези, които сега злорадстват и се кефят, че съдията се изгаври с българските юноши, утре и вие ще изядете дървото, ако, не дай си, Боже, на Гелосания му трябва победа на всяка цена.

Черно-белите съграждани чак ги съжалявам. Толкова са жалки, че чак уличните мастии имат повече достойнство от тях. Да са живи и здрави и да пращат смело дмс-и. С тях Лудогорец играе честно, щото ги бие като коте у доваро, без да се напъва особено. И те се кефят горките.

Лека вечер и честито на победителите.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 13 авг 2014 23:20

1Neutralen написа:
Venko123 написа:
tony1977 написа:Цяла България вече мрази този смешен отбор от Разград!

Още има няколко заблудени дупевадци, ама и те ще се осъзнаят. 8-)

Ние си ви знаем. Просто сте прекалено малки за ди ни дразните.

Само дето като играете в лига Европа другия път в София пред 2-3000 души максимум ще видиш кой какъв дразнител е.........
Последна промяна от tony1977 на 13 авг 2014 23:21, променено общо 1 път.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 авг 2014 23:21

subzero написа:
hristo1306 написа:
subzero написа:
petko.h.markov написа:Първоначално съдията не даде картон.После сигурно детето е казало нещо и тогава той го декорира.Тук съдията
сгреши.Можеше да извика при себе си и да му скара,все пак е по-голям.Мачът не заслужаваше толкова емоции.
Той обаче даде възможност да се развихрят такива такива долни страсти-направо ум да зайде.Какво са виновни
Лудогорец,че съдията е смотан и то не за първи път.

Ми що все на мачове на Лудогрец се падат смотани съдии ??? :roll:

Един мач ходи на вън на Цацоморец и орева орталъка !!! Ела да ти платя "екскурзията" ! Стига си ревал !!!!!! Не виждаш ли, че "Лудогорец" е СВЕТЛИНА в тунела !!!! За разлика от вашия крадлив "Цацоморец" !!!!! Поздрави и на Бала - мангала от бат Ицо, но най - вече на Кети !!!!!!!!!

Бат Ицо това е форум за професионален футбол. За аматьорския е някъде другаде. ;)
За ква екскурзия ми говориш,за кви пари,за къв Бала,за ква светлина ??? Ква Кети.
Отново неподготвен и отново извън темата. То старостта не е порок,ама понякога пречи. Чисто ментално.
Жив и здрав да си !!!

Ти си многоооооооо далеч от професионалния футбол !!! Явно, още съжаляваш, че Пл. Гетов не те покани на вечеря със съдиите след мача !!!!!

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 13 авг 2014 23:23

14 СМЕШНИКА ОТ ЛУДОГОРЕЦ СИ ВЗЕХА СУПЕРКУПАТА. Да се смее или да плаче човек? Съдията чака да му кажат какво да направи. Дяков му вика и съдията така се изпъна, че щеше да си изтърве картоните. СРАМ! Лудогорци, доволни ли сте?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2014 23:23

hristo1306 написа:Ти си многоооооооо далеч от професионалния футбол !!! Явно, още съжаляваш, че Пл. Гетов не те покани на вечеря със съдиите след мача !!!!!

Аз лично,да. Далеч съм. На около 10 км. от стадиона. :mrgreen:
Пък за Гетов не те разбрах. Знаеш,че съм тъп.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 13 авг 2014 23:26

Заслужена победа на Лудогорец. Честита купа.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 авг 2014 23:27

RedeviL написа:Човекът ти го казал много ясно. Всичко много хубаво, но какъв е смисълът от два участника, когато другите са потресаващо слаби!? Не коефицента играе на терена, а още по-малко пък вдига качеството на едно първенство! ;)

Кой е виновен, че другите отбори не стават за нищо ? Лудогорец, киро гела, петричев, дяков или самите те ? Тези ботевисти до вчера подкрепяха най голямата мутра в България сега ги защитавате, аз не мразя Лудогорец.Кой ми е виновен, че отбора на родата ми не може да бие Слабия в последния мач ? Лудогорец са противни, но не са за мразене защото само те играят, ако ЦСКА или Левски бяха направили такива победи последните 2 години в Европа щяха да ги изкарат шампионите на света.
[center]Levski & Lazio[/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 13 авг 2014 23:27

subzero написа:
Tribune East 1912 написа:Ще помоля всеки фен да прочете моя пост, не е много дълъг и да се замисли.

Едно не мога да разбера. Ок, паднали сме, врагове сме с Левски, Локо Пловдив, Берое и т.н. Но не мога да разбера защо феновете на тези отбори сега се радват на съдийските простотии в полза на отборчето на киро гела, след като след няколко дни и тяхните отбори ще бъдат рязани по същия начин. Осъзнайте се, че от такива отборчета като лудогорец ПОЛЗА НЯМА! Да, направиха нещо в европа, но в България са бутани по супер селски и груб начин. Нека феновете на Левски, ЦСКА, Берое, Локо Пловдив си припомнят как се чувстваха след рязането на тяхните отбори от съдии на националната кауза и след това да помислят дали сега е момента да злорадстват! Честита купа на националната кауза и успех на Стяуа!

Мдаааа. Когато Киро Гела започна да се подиграва,почна с Берое,Черноморец,Локо(Сф). Тогава бях един от първите,които предупредих. Обаче тогава Каузата се бореше с ЦСКА за титлата. И всички сини станаха зелени. После каузата се бореше с Левски за титла и всички червени станаха зелени.
Та,с две думи,няма шанс,брат !!!

Много добре му го обясни.Факт!

Върни се в “Лудогорец”