Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Червени_шампиони написа:Teo написа:IvailoRz написа:Тва че съдията е слаб , не е причина Лудогорец да го отнася . По -нагло от цскар да говори за съдии няма. Няма да се обеснявам повече!
??????
Колко пари му даде ДОМУ$A на Джугански да го докара тоя боклук поръчков
Стига си го изписвал тоя смешник със символа за долар. Тоя нещастник през живота си е забогатял само чрез приватизации, кавала селски. Чак ме е срам, че е израстнал в моя квартал в София.
1Neutralen написа:Червени_шампиони написа:Teo написа:IvailoRz написа:Тва че съдията е слаб , не е причина Лудогорец да го отнася . По -нагло от цскар да говори за съдии няма. Няма да се обеснявам повече!
??????
Стига си го изписвал тоя смешник със символа за долар. Тоя нещастник през живота си е забогатял само чрез приватизации, кавала селски. Чак ме е срам, че е израстнал в моя квартал в София.
Срам те е защото си фен на "харизматъ"
gugushito написа:в прилив на благородство казах 1-1 и после дузпи... но тия боклуци не заслужават и толкова ! дано има правда ...
Teo написа:1Neutralen написа:Червени_шампиони написа:Teo написа:IvailoRz написа:Тва че съдията е слаб , не е причина Лудогорец да го отнася . По -нагло от цскар да говори за съдии няма. Няма да се обеснявам повече!
??????
Срам те е защото си фен на "харизматъ"
Тихо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта