Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Агитката на ЦСКА, защо не се преместим в А или В секотр?

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2014 19:17

Red joker написа:
Bourgas написа:
Venko123 написа:Разправяли са ми, че през 70те целият стадион е бил агитка, като феновете са ходели във "В" сектор.

Публиката на ЦСКА се появява като маса по времето на Ицо Стоичков. Има много клипчета в интернет, които можеш да разгледаш на мачове с Левски на Армията, когато сините вкарват гол, целия стадион скача.

А стига бе,ти изби рибата бе гларус :lol:

Че нали именно заради зрителското превъзходство, от вас тръгна ограничението да има зрители на гостуващият отбор до определен процент от капацитета на стадиона, или и аз избивам рибата? Не мислиш ли, че и това ограничение, заедно с изцепките на т.н. ултраси направиха така, че сега има в пъти по-малко зрители?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 авг 2014 19:26

Кашчей написа:
Red joker написа:
Bourgas написа:
Venko123 написа:Разправяли са ми, че през 70те целият стадион е бил агитка, като феновете са ходели във "В" сектор.

Публиката на ЦСКА се появява като маса по времето на Ицо Стоичков. Има много клипчета в интернет, които можеш да разгледаш на мачове с Левски на Армията, когато сините вкарват гол, целия стадион скача.

Че нали именно заради зрителското превъзходство, от вас тръгна ограничението да има зрители на гостуващият отбор до определен процент от капацитета на стадиона, или и аз избивам рибата? Не мислиш ли, че и това ограничение, заедно с изцепките на т.н. ултраси направиха така, че сега има в пъти по-малко зрители?

Ти рибата си я избил много от отдавна,сега вече посягаш и на крокодилите,а като гледам и на жабите :o ,това за ограничението идва от практиката на Западните клубове и го въведе за пръв път у нас Любо Пенев ,а относно отлива на зрителите ...виновен е само и единствено слабият футбол ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2014 19:36

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Bourgas написа:

Ти рибата си я избил много от отдавна,сега вече посягш и на крокодилите,а като гледам и на жабите :o ,това за ограничението идва от практиката на Западните клубове и го въведе за пръв път у нас Любо Пенев ,а относно отлива на зрителите ...виновен е само и единствено слабият футбол ;)

Пропусна да уточниш, че беше по времето, когато Любо ви беше президент, а не е от практикаа на западните клубове..по-скоро се чувствахте гости и на Армията и това ви дразнеше. Тия 10 % бяха за международните мачове, а и там хората ходят на стадиона, не като у нас, та е нормално да се задължи домакинът да ОСИГУРИ 10 % за гостуващият отбор, но не това да е максимумът!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Сектор Г

Мнениеот GOLEADOR » 08 авг 2014 22:45

Ето ги феновете на ЦСКА преди 1989г.Това е снимка от първата титла на ЦСКА когато феновете са нахлули на терена след последния съдийски сигнал (ЦСКА-Левски 3:1) и носят на ръце капитана на червените.
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2014 01:30

Кашчей написа:
Пропусна да уточниш, че беше по времето, когато Любо ви беше президент, а не е от практикаа на западните клубове..по-скоро се чувствахте гости и на Армията и това ви дразнеше. Тия 10 % бяха за международните мачове, а и там хората ходят на стадиона, не като у нас, та е нормално да се задължи домакинът да ОСИГУРИ 10 % за гостуващият отбор, но не това да е максимумът!

Рейнджърс и Селтик като играят на Айброкс и Селтик Парк сигурно няма ограничение за гостуваща публика .... то затова стадионите им опустяха и на тях ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 12 авг 2014 15:54

Та сектор Г на армията кога ще е готов повечето казват, че ще е готов за следващия домакински мач ...
Интересно ми е как ще изглежда нали уш ще бъде половината без седалки?
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2014 18:02

1982 написа:
Кашчей написа:

Рейнджърс и Селтик като играят на Айброкс и Селтик Парк сигурно няма ограничение за гостуваща публика .... то затова стадионите им опустяха и на тях ....

Ами те надали са се чувствали гости на собственият си стадион, както беше с вас на Армията, при мачовете с "Левски". То реално сега се вижда що за фенове милЬОни имате и двата отбора, след като и националният не можете да запълните наполовина, при това в почивен ден, прекрасно време и удобен час.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2014 12:29

Red_Teror написа:Та сектор Г на армията кога ще е готов повечето казват, че ще е готов за следващия домакински мач ...

Той уж трябваше да е готов за мача с Хасково, но явно ръководителите са излъгали. Сега да не би новият краен срок да е "Следващият домакинкси мач", което, като се замислиш, си е по-добре от "След празниците" :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 авг 2014 13:35

TristaNNN написа:
Red_Teror написа:Та сектор Г на армията кога ще е готов повечето казват, че ще е готов за следващия домакински мач ...

Той уж трябваше да е готов за мача с Хасково, но явно ръководителите са излъгали. Сега да не би новият краен срок да е "Следващият домакинкси мач", което, като се замислиш, си е по-добре от "След празниците" :geek:

Нема значение,ще те поканиме на откриването и ще ти направиме официално „покръстване“,заедно с много други твои покаяли се и изстрадали :( сподвижници от синия лагер :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2014 14:23

Red joker написа:Нема значение,ще те поканиме на откриването и ще ти направиме официално „покръстване“,заедно с много други твои покаяли се и изстрадали :( сподвижници от синия лагер :lol:

Абе като гледам как са се засилили да го откриват, може и да не съм жив дотогава :roll: Това с покаялите се не го разбрах, явно си имаш някаква собствена странна логика или хумор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”