Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Onq » 13 авг 2014 09:06

За какво ви е още един нападател.Имаме 15 крила и трима които могат да играят централен-Рахим ,Дани и Ламбърт.Малкият още в юношеските формации на 16 години праеше по 6 гола на мач и спокойно може да играе на позицията на Суарез,а според мен е и с по-голямо бъдеще.Ако вземем некой нападател ще се разбие цялата схема.Стърлинг,Стъридж,Хендерсън,Кутиньо и Джерард са перфектно сработени,там не трябва да се пипа,едниствено Лалана се надявам да се включи перфектно.Ако вземем некоя звезда ще почнат едни въртележки като при Бенитес-100 мача без да повтори състав.Бони е идеален щото може да стои и резерва,а може и да свърши много работа.По-добър от него не ни трябва.Но и без друг нападател отборът си е перфектен и доста по непредсказуем в нападение като го няма Суарез.
Последна промяна от Onq на 13 авг 2014 11:35, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 09:46

Виждам ,че в тоя форум вече цари голямо настроение . :) Ето това искам от вас феновете на Ливърпул ! Аз ви казвах ,да не се притеснявате с Брендън начело ,още от самото начало и виждате ,че излязох прав за всичко . Отбора е в сигурни ръце.
Трябва да сте в крак със случващото се в отбора ,да усещате на къде духа вятъра. Отбора е силен и е нормално феновете да сте позитивно настроени .Всяко различно настроение от това е грешно ,изкривено и не съвпада с действителноста и реалноста. И виждам ,че все повече фенове дават мнението си тук .Радвам се .
Дано колегата Роджърс ви зарадва и с още един- двама добри нападатели и да задоволи всички изисквания и очаквания . Това искам да виждам .
Дръжте се здраво ,бъдете единни и си защитавайте отбора от чуждите паляци.
Искам да имате повече вяра и в крайния успех. Аз вярвам в титлата ,защото имаме всички аргументи. 19
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 11:19

Освен от чуждите фенове ,си защитавайте отбора и от слабите играчи и треньори ! В Ливърпул трябва да има само силни такива ! Брендън е такъв и е на път да изчисти почти всички слаби играчи и да остави само силни играчи в Ливърпул ! Човека чува петела и си разбира от работата ,ние мислим с него почти еднакво .
Слабите играчи и треньори ,само дърпат отбора надолу към посредственоста .Подкрепяйте силните си играчи и треньори ,защото те ще ви донесат само успехи и радост. В момента ,тоя голям Гранд има нужда от успехи и титли .Това са били винаги моите принципи ,спрямо Ливърпул .----------- Също много важно нещо е да ИЗКЛЮЧВАТЕ ЗВУКА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ -МАНИПУЛАТОРИ ОТ ДИЕМА ! Те също ,като чуждите фенове ,мразят Ливърпул и се опитват всячески да омаловажат дадена победа а при загуба са супер щастливи и плюят на воля Роджърс и компания.
Някои наши фенове( ПРИМЕРИ МНОГО :) ).. не могат да преценят и разграничат силния от слабия играч или треньор и това винаги ще поражда спорове и конфликти . Но ще влязат в час убеден съм :) Ако се затрудняват ,могат да ме ползват за жокер ,стига да е с добър тон .Лек ден.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 авг 2014 11:29

Onq написа:За какво ви е още един нападател.Имаме 15 крила и трима които могат да игратя централен-Рахим ,Дани и Ламбърт.Малкият още в юношеските формации на 16 години праеше по 6 гола на мач и спокойно мже да игаре на пизицията на суарез,а според мен е и с по-голямо бъдеще.Ако вземем некой напдател ще се разбие цялата схема.Стърлинг,Стъридж,Хендерсън,Кутиньои Джерард са перфектно сработени,там не трябва да се пипа,едниствено Лалана се надявам да се вкл/чи перфектно.Ако взмеем некяо звезда ще пошнат едби въртележки като при Бенитес-100 мача без да повтори състав.Бони е идеален щото може да стои и резерва,а може и да свърши много работа.По-добър от него не ни трябва.Но и без друг нападател отборът си е перфектен и дста по непредсказуем в нападение като го няма Суарез.

Много мачове има, а наще хора като ги гледам са доста чупливи.Трябва си още един поливалентен футболист отпред

П.С : И аз много искам да видя Стърлинг на върха
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 авг 2014 11:56

Bayern Munich boss Pep Guardiola has insisted that he is perfectly happy with the strength of the squad at his disposal - despite persistent rumours of interest in Borussia Dortmund ace Marco Reus.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

crimson

Мнениеот crimson » 13 авг 2014 12:37

suareshampion написа:Виждам ,че в тоя форум вече цари голямо настроение . :) Ето това искам от вас феновете на Ливърпул ! Аз ви казвах ,да не се притеснявате с Брендън начело ,още от самото начало и виждате ,че излязох прав за всичко . Отбора е в сигурни ръце.
Трябва да сте в крак със случващото се в отбора ,да усещате на къде духа вятъра. Отбора е силен и е нормално феновете да сте позитивно настроени .Всяко различно настроение от това е грешно ,изкривено и не съвпада с действителноста и реалноста. И виждам ,че все повече фенове дават мнението си тук .Радвам се .
Дано колегата Роджърс ви зарадва и с още един- двама добри нападатели и да задоволи всички изисквания и очаквания . Това искам да виждам .
Дръжте се здраво ,бъдете единни и си защитавайте отбора от чуждите паляци.
Искам да имате повече вяра и в крайния успех. Аз вярвам в титлата ,защото имаме всички аргументи. 19

+1

19 <=>6

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 авг 2014 12:55

Gil-galad написа:Иначе Керъл е журналист, който работи в клуба и за клубната телевизия ;)

Само да ти припомня, че хората с фамилията Керъл обикновено не си вършат много добре работата в клуба :lol:

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 13 авг 2014 13:18

Alonso_Massa написа:Аз направо съм шокиран как сме платили само 12 милиона. :shock: По едно време ние им бяхме предложили 20 милиона, а те искаха 22, а в крайна сметка сме свалили цената с 10 милиона. Не ми се мисли какво циганене е паднало. :lol:

Още една причина да не вярвате на всяко нещо, Ливърпул никога не е предлагал 20 милиона, първата оферта е била 12 милиона и тя е била приета.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 13:21

dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:Аз направо съм шокиран как сме платили само 12 милиона. :shock: По едно време ние им бяхме предложили 20 милиона, а те искаха 22, а в крайна сметка сме свалили цената с 10 милиона. Не ми се мисли какво циганене е паднало. :lol:

Още една причина да не вярвате на всяко нещо, Ливърпул никога не е предлагал 20 милиона, първата оферта е била 12 милиона и тя е била приета.

абсолютно....наивноста е един от основните недостатъци на феновете

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 авг 2014 13:27

dNelbandian написа:

Аз пиша това, което се говореше по едно време. Нито ти можеш да ми го потвърдиш, нито аз мога на теб да ти потвърдя обратното. За съжаление и двамата сме много далече от клуба. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”