И аз не желая такива фенове. Радвам се, че са се усетили навреме и са станали цскари, точно както имаше такъв случай няколко страници по-назад. Така всичко си идва на мястото - в началото, като дете може и да се объркаш. После като порастнеш, вече си избираш отбор спрямо характера ти. Ако си фурнаджийска лопата - заменяш Левски с ЦСКА. Добър пример даде, благодаря.
ПП Не можеш да ми говориш за натрапване в общонационален форум.
Защо избрах своя любим отбор!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо избрах ЦСКА?
tprodanov написа:И аз не желая такива фенове. Радвам се, че са се усетили навреме и са станали цскари, точно както имаше такъв случай няколко страници по-назад. Така всичко си идва на мястото - в началото, като дете може и да се объркаш. После като порастнеш, вече си избираш отбор спрямо характера ти. Ако си фурнаджийска лопата - заменяш Левски с ЦСКА. Добър пример даде, благодаря.
ПП Не можеш да ми говориш за натрапване в общонационален форум.
Някъде да прочете, че са станали цскари?...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа: Някъде да прочете, че са станали цскари?...
О, да, в темата назад има подобен коментар. Пък и може би искаш да ми кажеш, че са станали фенове на малеш микрево?

Все тая - хубаво е, че феновете са се ориентирали според ценностите си навреме.
Моите уважения към всеки, който се е запалил по отбора си не заради победи, а заради дух, агитка, идея и такива по-трайни и смислени неща. И към всеки, който си държи на идеята.
Принципно, когато си на 6-8 години идеята ти е да гледаш Лека нощ деца и да си легнеш, но ... да, всички които са се родили левскари на тази възраст са заспивали с мисълта защо гадните комунисти са създали ЦСКА и как така Левски не е този дето се е борил с турците , а е онзи дето се бори с Антверпен и Беверен...
Но в стремежа си за оригиналност започваш да приличаш на "любимеца си " Батков, според когото Левски играе като Барса...
Няма смисъл да разводняваме темата. Всеки е избрал пътя и отбора си и е логично да защитава избора си. Можеш да възхваляваш много моралните ценности на всички фенове на Левски. Това за нас са просто думи. Както завършваше един виц "говори ми, говори ми"
Но в стремежа си за оригиналност започваш да приличаш на "любимеца си " Батков, според когото Левски играе като Барса...
Няма смисъл да разводняваме темата. Всеки е избрал пътя и отбора си и е логично да защитава избора си. Можеш да възхваляваш много моралните ценности на всички фенове на Левски. Това за нас са просто думи. Както завършваше един виц "говори ми, говори ми"

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не знам що ми слагаш думи в устата, които не съм казвал. Къде казах на 6 години? Даже напротив. На 6 ставаш от някой отбор по независими от теб причини. Било в рода, било някоя победа. И същевременно още не си станал фен. Виж, на 15 си достатъчно голям, за да можеш да приложиш своята ценностна система към отбора, който си избрал и да видиш правилен ли ти е избора. Ценностната система на твоите познати е била противоречие на ценностите в характера на Левскарите, и съвсем логично те са сменили отбора. Това само потвърждава разликата в агитките и дава обяснение за нея.
Не знам защо само намесваш Апостола тук - той е велика личност и е на всички, независимо от клубната му принадлежност. Едни младежи преди 95 години са решили да му отдадат почит и са го направили, това е прекрасно, но отбора Левски не е Апостола, та думите ти са неадекватни.
А моралните ценности се виждат. След мач, след загуба, по скандирания, по история, по начина по който стават фенове хората. Да, има разлика между моралните ценности на тия, които викаха Средец, и тия, които не спряха да викат Левски. Нека са просто думи за теб, и без това го пиша с идеята да го четат малки левскарчета.
Не знам защо само намесваш Апостола тук - той е велика личност и е на всички, независимо от клубната му принадлежност. Едни младежи преди 95 години са решили да му отдадат почит и са го направили, това е прекрасно, но отбора Левски не е Апостола, та думите ти са неадекватни.
А моралните ценности се виждат. След мач, след загуба, по скандирания, по история, по начина по който стават фенове хората. Да, има разлика между моралните ценности на тия, които викаха Средец, и тия, които не спряха да викат Левски. Нека са просто думи за теб, и без това го пиша с идеята да го четат малки левскарчета.
Защото моят избор е направен точно тогава на 6-8 години и няма как да се впечатлявам от друго освен победата и загубата и семейната традиция, разбира се. Ако ти си се осъзнал като Левскар на 15 /доколкото разбирам/ всички мой примери са от ранна детска възраст. Ако нещо не сме се разбрали...
. Та моите съученици разбира се са и на моята възраст 

е на 6 мислиш ли, че можеш да се наречеш фен? Иначе да, от раждане съм левскар, но е било по странични фактори, тук сме на едно мнение. На едно мнение сме очевидно и за избора на отбор спрямо ценностната система - човек с характер на фурнаджийска лопата, както ти го описа, бяга от отбора Левски - нормално, двете неща са несъвместими. Май вече нямаме спор, очевидно сме на едно мнение, благодаря за което!
Та като прибавим и това, че очевидно онези фурнаджийски лопати са станали фенове на Малеш Микрево и Скрита сила Мъдрево /защото аз не познавам цскар дето е станал левскар/ си стискаме ръцете и оставаме по-младите да ни се смеят на спора 

- ruslankonev
- Контакти:
Беше далечната 1986г.По принцип сам 76г. набор и бащами ме заведе на лекар, откриха неизличима болест в мен а именно ФЕН НА ЦСКА и от тогава съм с тази болест и с нея ще си умра.....
1948
ruslankonev написа:Беше далечната 1986г.По принцип сам 76г. набор и бащами ме заведе на лекар, откриха неизличима болест в мен а именно ФЕН НА ЦСКА и от тогава съм с тази болест и с нея ще си умра.....
Тази и хронична, с дълготраен ефект и повсеместен обхват

Върни се в “Футбол - България”