Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот terro » 27 ное 2009 10:32

Hacko1912 написа:хвърлих по едно око на други места и пак се сетих за това. Много от вас правят от Урода голяма работа, манипулатор, циркаджия, направо велик, макар и зъл. само се замислете колко е ТЪП, буквално тъп, селяка ... Ирене му скрои жесток номер, даде му едни пари и сега го осъди да взима двойно повече, ЦСКА и други му взеха сума ти фуболистиа за без пари, феновете са го награбили и не може си покаже сурата, загуби си бизнеса, колите и кой знае какво още не ... целия е в киреча да не казвам от какво ... а вие разпраявете че сме дали доверие на него, че имал спокойствие 4 месеца, че всичко това той го дирижира и какво ли още не. хора, стегнете се, моля ви се. Италианците може и да са някви долни мизерници дет търсят келепир и бягат, но селяка е пълен батак и най-вече се видя че е пишман бизнесмен и е жестоко прост, в момента общо взето всичко го е-а-ат от всякъде ...

Виж Наско, на теб думата - манипулатор, явно ти е любима. Във всеки твой пост я използваш.
Селския е манипулатор и го доказа поне сто пъти, защото за трети път ни издокарва и то по един и същи начин. Относно "взетите" футболисти се заблуждаваш. Това, че селския реве, че са му ги взели е съвсем нормално...
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 11:01

не знам какви доказателства имаш, че е взел за футболистите и колко е взел. Видно е, поне на този етап, че финансово е зле, даже в колапс. Да му се преписват тайни средства и пари, или неща от рода на "не се притесянвай за него, той се е уредил", или "има явно чадър и голям гръб" за мен означава да му се дава огромен кредит за комбинативност, връзки и интелигентност. Аз не съм в състояние да напраявя това. За мен той е едно просто, озлобено момче, чиито дълги сметки се оказват в крайна сметка жестоко криви и без кръчмар. "дълги" е за подчартаване, защото това е причината да страдаме така ... дълго. Нямам никакво намерение, нито да го мисля за "голямата работа", нито да се страхувам от него, че пак ще ме изиграе ... Камо ли да си мисля, че "великият комбинатор" върти някви циркове за милиони с 25/30 чужденци и какво ли още не.

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 27 ное 2009 11:07

Българската група футболисти в Ботев подновиха тренировки и излезнаха днес от 10:30 на стадиона на редовното занимание на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Българите в Ботев и двамата останали чужденци Мапока и Кабу, обявиха стачка и заявиха, че прекратяват тренировки, докато не бъде финализирана сделката за продажбата на тима между Христолов и новите италиански инвеститори.

Днес обаче след разговор с тарторите на агитката те решиха да прекратят протеста.
© Plovdiv24.bg

Все © Plovdiv24.bg

пак в групата за мача в Мездра с местния Локомотив ще попаднат основно италиански
футболисти, а от българите ще пътуват не повече от 6-7 души. Срещата с Локомотив е в събота от 14:30 часа.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 27 ное 2009 11:16

Ki Cho написа:Е ето и един от оптимистите - аз. Преди време писах, че дори и да не стане искам до края на полусезона да поживея във фалшивата матрица. Да почувстват приятното чувство слушайки "Празнуваме победата сега ..." и останалите песни в изпълнение на пълните трибуни на стадиона. Това исках. Почти ми идваше да се разрева от кеф, когато чух забравеното "...ще прегърнем купата..." и останах за пръв път от години без глас при "Е""хме Локо ..." Това е! МитЮ си отива, това беше ясно още преди месеци, още като пристигнаха италианците. След днешното решение, изводът му е показан и от държавата. Ако има останал малко акъл, няма да обжалва, но кой го знае... Ако му се плащат лихви да го направи. Важното е, че скоро вече няма да го има. Тоест - оптимистите този път са прави.
Колкото до това, какво следва ... Не знам.
Останала ни е само надеждата.
Преди време имаше една тема за надеждата. Тогава стана дума за кутията на Пандора /всички дарове - гръцки/. В легендата се казва, че когато Пандора отворила кутията от нея изскочили всички злини на земята. А най-накрая, когато въпросната Пандора погледнала какво и ма на дъното видяла там сгушена в един ъгъл Надеждата.
... и възниква въпроса: Едничката останала надежда нещо добро или нещо зло е?
За едни е добро /принципно това е стандартното тълкувание и на легендата/. За други е лошо, защото заради такава Надежда, хората стоят като овце и чакат нещо да се случи, нещо свише, нещо извън тях. Такава надежда е непродуктивна. Защото надяващите се не предприемат нищо, за да променят положението.
Като гледам написаното в този форум жълтите фенове, сме разделени именно по този признак - надежда или липсата й. Аз си мисля, че така или иначе заради щуротиите на Кики, Акалски и пр. до края на сезона няма да домакинстваме, тоест можем де си позволим лукса да се надяваме.
... а след това? Нова година, нов късмет!

+1.много точно мнение ,за сегашното душевно състояние на редовия БОТЕВИСТ. п.с. спрете се малко с тия караници.няма
''оптимисти",няма "песимисти" всички сме БОТЕВИСТИ!!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 27 ное 2009 11:34

Пу! Язък за пяната! Толкова много плюнки по другите ботевисти - за нищо... ВХП/incroyant , язък!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 11:35

за първи път цитирам от нюз4000, но след вчерашните 'дискусии" тука, кой кой е и кой е по-голям, ми стана бая смешно от това ... я вижте това дето съм го подчертал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" Играчите на Ботев спряха бойкота. В момента тимът тренира на стадиона край Бирената фабрика. Стачката е прекратена, но ултиматумът остава. Мач с Локомотив (Мездра) ще има. Напънът на отбора за стачка и днес пропадна след разговор с агитката. Тарторите се събраха на стадиона преди тренировката. Феновете слязоха на пистата. След това отборът се строи на терена и играчите дръпнаха реч. За италианците превеждаше запалянкото, известен като Отчето. След това играчите изракопляскаха и зопачнаха да тренират. Бойкотът е прекратен...поне засега.

Преди разговора с феновете треньорът Енрико Пичиони се пробва да изгони своя помощник Владо Чернев, който води дубъла на "канарчетата". Италианецът блъсна два пъти Чернев и му сочеше изхода, но нашият не трепна и остана да чуе речта на запалянковците."

Отчето е ясно кой е ... но ако форевер или някой от другите тук наистина е Чернев, то бая неща стават ясни, т.е. защо така се държи тук от месеци. Явно се не кльопат с Пичонито и италиянците по принцип. Не казвам кой крив, кой прав ко по кой най-най. Само ми стане интересно ... едно такова забавн ама през сълзи ... :cry: :lol: :cry:

Очаквайте подробности!

botev forever

Мнениеот botev forever » 27 ное 2009 11:37

Нека да е ясно,аз не съм Чернев!!!!Нека почнем да даваме идеи как да се излезе от гадната ситуация.Искренно желая да се спре с личностните нападки помежду ни.Това би било добро начало.Бях дал идея да натискаме Селяка не да продава,а да подарява Ботев Пд.След това да поканим Марин Бакалов с неговата фондация и да видим дали и той не е въздух под налягане.Защото и той бе с голяма кошница обещания.Смятам,че при евентуално дарение на клуба ще има повече сериозни купувачи на клуба.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 27 ное 2009 11:44

Abbiati написа:Пу! Язък за пяната! Толкова много плюнки по другите ботевисти - за нищо... ВХП/incroyant , язък!
ВХП е сложен случай,той си е малко ''кон с капаци'' ;)

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 27 ное 2009 11:52

Само не мога да разбера какво се радвате на българските футболисти ?! Когато играеха пак нямаха пари сега станаха дълбоки резерви и надигнаха глава .... До един да ги махнат , и в дубъла да ритат чужденци

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 27 ное 2009 12:21

На всеки от привържениците на "Ботев" е ясно, че при едно сериозно ръководство, всички българи "живуркащи" от години покрай Селския ще си търсят друго "работно место"!Помощник- "треньори",футболисти,администратори разни,обслужващ персонал и т.н.Нека всеки си прави извода тези хора как разсъждават за бъдещето си !

Върни се в “Архив”