Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Син до гроб_ » 12 авг 2014 22:35

1982 написа:Прокуденият Блажевич е като Сеп Майер пред тия двамата `убавци - Кунчо и Наумчо. Отделно, общо взимат и по-голяма заплата от Блажко, въобще, поредният мъдър ход на Гонзо.

Тук съм съгласен. Блажевич беше рядко добър вратар за България.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2014 22:44

Да попитам червеничките колко читави вратарчета-българчета играха в отбора им това хилядолетие?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 авг 2014 22:51

NOMER14 написа:Да попитам червеничките колко читави вратарчета-българчета играха в отбора им това хилядолетие?

Страшна логика. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2014 22:52

Кировец написа:
NOMER14 написа:Да попитам червеничките колко читави вратарчета-българчета играха в отбора им това хилядолетие?

Ти щото пращиш от логика, когато пишеш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 авг 2014 22:53

Tommi написа:
Кировец написа:Ами така е, като не е Стефано Михайлов, а Кунчев. Досущ като Апостола...
Михайлов колкото и пъти да не уцели топката върната от Люсио Вагнер пак ще бъде считан за отличен вратар.
За Стефано явно звучната фамилия е бреме... Вкарали му два гола... А на Черни като му вкараха от центъра?!
Гнусна постъпка с млад човек, българин. После спортното ръководство чертае планове за градация... Е кой млад и перспективен футболист ще иска да рита за Левски, като постоянно им се подиграват?! Балтанов, Кунчев, Райков и т.н и т.н.
Стягайте се, че ще е скучно в първата 6-ца без вас.

Викаш нека да му дават хилядарки накрая на месеца, пък нищо, че не може да хване шатрата на цирка ако му я хвърлиш.

Викам, че малкия Боби не беше кой знае колко по-добър от Кунчев в тази възраст обаче тогава сянката на тати го пазеше и му осигуряваше местенце я на скамейката, я като титуляр. Тогава пък от този факт си изпати днешния вратар на Локо Сф.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 авг 2014 22:56

Кашчей написа:
Кировец написа:

Е, аз не съм виновен, че ти загряваш бавно като стар албански реотан. Кой хванал от написаното ми - хванал - другите да си гледат работата. Сещаш ли се?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2014 23:00

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Е, аз не съм виновен, че ти загряваш бавно като стар албански реотан. Кой хванал от написаното ми - хванал - другите да си гледат работата. Сещаш ли се?

Аз се сещам, ама от твоето написано и полиетилен няма да се стопи върху реотаните на котлона ти 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 авг 2014 23:01

Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:Ами така е, като не е Стефано Михайлов, а Кунчев. Досущ като Апостола...
Михайлов колкото и пъти да не уцели топката върната от Люсио Вагнер пак ще бъде считан за отличен вратар.
За Стефано явно звучната фамилия е бреме... Вкарали му два гола... А на Черни като му вкараха от центъра?!
Гнусна постъпка с млад човек, българин. После спортното ръководство чертае планове за градация... Е кой млад и перспективен футболист ще иска да рита за Левски, като постоянно им се подиграват?! Балтанов, Кунчев, Райков и т.н и т.н.
Стягайте се, че ще е скучно в първата 6-ца без вас.

Викаш нека да му дават хилядарки накрая на месеца, пък нищо, че не може да хване шатрата на цирка ако му я хвърлиш.

Викам, че малкия Боби не беше кой знае колко по-добър от Кунчев в тази възраст обаче тогава сянката на тати го пазеше и му осигуряваше местенце я на скамейката, я като титуляр. Тогава пък от този факт си изпати днешния вратар на Локо Сф.

В тази възраст Малкия Боби вече беше титулярен вратар на Твенте.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2014 23:24

Малкият Боби си е чалгар. Иначе казано Божинов на вратата. Недоразумения някакви.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 23:29

Кировец написа:Викам, че малкия Боби не беше кой знае колко по-добър от Кунчев в тази възраст обаче тогава сянката на тати го пазеше и му осигуряваше местенце я на скамейката, я като титуляр. Тогава пък от този факт си изпати днешния вратар на Локо Сф.

На тази възраст Михайлов вече беше твърд титуляр в Твенте, бе избран за вратар на годината в Холандия и стана шампион с Твенте. Толкова с "в тази възраст". Сигурно "тати" му е осигурявал и там титулярното място. Кеф ли ти е да демонстрираш колко си глупав? Не разбирам, честно. :mrgreen:

Върни се в “Левски”