Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот W84me » 12 авг 2014 20:03

Тия "играчи" ги гони Херо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 авг 2014 20:32

nikiobicata написа:Да, истина е

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/radi ... ira-292283

Това пък е най-голямата глупост. Играчите за гонене трябва да са ментетата Мигел Бедоя и Антонио Аньете, Пламен Димов също, а Сърмов да бъде закотвен за известно време на пейката.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 авг 2014 21:09

Кога успя да "разкриеш" Аниете и Бедоя?На Аниете клипа от миналия сезон гледа ли му?
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=jLgirr3j_RY[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 12 авг 2014 21:13

Гонзо се излага много...
Първо каза,че ще налага юношите,което обаче изобщо не е така.Ради Цонев и Мисяк са класа над ментета като Бедоя,Прохазка и тем подобни.Провал са му и всичките трансфери като почнеш от Стефано,та през Меси,Сърмов.Балтанов нито един мач не игра при нас,отиде в Ботев веднага гол.Разкара Блажевич и взе двама супер некадърни вратари,който са били пейки в отборите си и общо заплатите им са колкото на Блажевич,пълно малоумие.Херо щял да дойде от зимата,ама ние до тогава ще сме в зоната за изпадащи с тая постна продукция.Иии да Бедоя е пълно менте,ама пълно.Първо няма физика за футболист,40 кила с мокри гащи,който и да го бутне леко веднага пада на земята,нито има силен удар нито нищо,може би само техника има,но и затова не съм сигурен.Божинов миналия сезон играеше по-добре от този,сега е пълен трагикомик.Ставаме от зле на по-зле,не знам какво трябва да се промени за да тръгне отбора.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 авг 2014 23:37

Гонзо както е тръгнал да гони некадърниците от Левски да не вземе да забрави двамата най-големи такива - БатковFF и себе си! Това, което правят двамата в момента е меко казано странно - гонят всички, които взеха през лятото. Всъщност от тях единствен, който става за Левски е Аниете, останалите са на ниво "А" окръжна. Интересно е, защо бяха доведени в Левски, като дори обиковеният зрител знаеше, че те не стават. Защо не се направи адекватна селекция навреме? Защо изтърваха няколко не лоши за българските стандарти играчи, при това те бяха без трансферни суми? Въобще, двамата какъв чеп дирят на Герена? И докога хунвейбинчетата от "Б" сектор ще стоят зад БаткоFF? Защото в момента подкрепата за Гонзо, не е подкрепа за отбора, а само и единствено за БаткоFF!
П.П. Сираков също няма никаква работа на Герена като част от треньорски или управленски екип!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 авг 2014 23:46

zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.
Когато всички го разберем или когато Наско се престраши да го каже ще е така.
Мурсия за това бе изгонен.
Стефчето Кунчево за това го взехме.
Иначе дали е възможно плана на Гонзи и Борето да стане достъпен за всички нас.

Не изглежда да играете тото. Ако играехте тото, трябваше да изгубите от локомотивите на коефициенти 7+. А вие точно тези мачове не изгубихте. В дербито и като гост на Берое не е кой знае каква изненада да изгубите. Съответно и коефициентите не са кой знае какво.

Тото може да е загубата на Лудогорец от Хасково или от Любимец през миналия сезон. Огромни коефициенти, един такъв мач може да върже бюджета за целия сезон.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2014 10:20

zlatan написа:
TristaNNN написа:Не бързайте веднага с гоненето на още хора. С вратарчето е много лесно, защото веднага има кой да го замести, докато с останалите "специалисти" не е толкова просто, най-малкото, че първо трябва да им се намерят адекватни заместници. Докато са в щаба могат поне конусите да редят и да разнасят тренировъчните потници, че и за това трябват хора :)

и какво ще загубим от Пламен Димов като имаме Диян Иванов-аз си мисля че младока ни е с една класа по-добър от него

Не си ме разбрал. Исках да кажа да не се избързва с гоненето на Екимов, преди да се осигури адекватен заместник. Иначе Димов, когато и да бъде изгонен все ще е късно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 авг 2014 11:24

Гледам, че лудогорци пускат Луму да си ходи без пари. Явно дисциплината не му е силната страна, но футболните му качества са безспорни (питал съм приятели холандци за него, когато дойде в Лудогорец и дори и там го смятат за голям талант). Играеше си редовно за младежкия национален на Холандия. Нашите гледам, че така и така са отписали Тони Огнянов, та се чудя дали това момче няма да свърши някаква работа ако го вземем. Гонзо може и да не разполага с управленски и треньорски качества в изобилие, но поне вярвам, че може да вкара едно леке в правия път с по някой шамар от време на време. В момента освен Педро аз друго крило не виждам в отбора. Имаме си юноши, но знаете Гонзо какъв фен е на пускането на юношите... ясно е, че няма да помиришат терен.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 авг 2014 11:29

futbolqga написа:Гледам, че лудогорци пускат Луму да си ходи без пари. Явно дисциплината не му е силната страна, но футболните му качества са безспорни (питал съм приятели холандци за него, когато дойде в Лудогорец и дори и там го смятат за голям талант). Играеше си редовно за младежкия национален на Холандия. Нашите гледам, че така и така са отписали Тони Огнянов, та се чудя дали това момче няма да свърши някаква работа ако го вземем. Гонзо може и да не разполага с управленски и треньорски качества в изобилие, но поне вярвам, че може да вкара едно леке в правия път с по някой шамар от време на време. В момента освен Педро аз друго крило не виждам в отбора. Имаме си юноши, но знаете Гонзо какъв фен е на пускането на юношите... ясно е, че няма да помиришат терен.

Ми и Луму и Момчил Цветанов са добри футболисти, които ще излезнат без пари, ама и двамата не ги слуша главата. Ама като се има напредвид кви "звезди" имаме в момента биха ни свършили перфектна работа, само че... нашите умници в ръководството и треньорския състав и с пари и без пари не могат да привлекат свястни футболисти. Примери бол. Друго си е да вземат гонзовите дружки Минев, Сърмов и т.н. "класни" играчи. Да плащат пари за недоразумения, като Пламен Димов, а в същия момент свободен агент да е национала Ал.Александров... абе заеби!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 авг 2014 11:40

terata написа:
futbolqga написа:Гледам, че лудогорци пускат Луму да си ходи без пари. Явно дисциплината не му е силната страна, но футболните му качества са безспорни (питал съм приятели холандци за него, когато дойде в Лудогорец и дори и там го смятат за голям талант). Играеше си редовно за младежкия национален на Холандия. Нашите гледам, че така и така са отписали Тони Огнянов, та се чудя дали това момче няма да свърши някаква работа ако го вземем. Гонзо може и да не разполага с управленски и треньорски качества в изобилие, но поне вярвам, че може да вкара едно леке в правия път с по някой шамар от време на време. В момента освен Педро аз друго крило не виждам в отбора. Имаме си юноши, но знаете Гонзо какъв фен е на пускането на юношите... ясно е, че няма да помиришат терен.

Ми и Луму и Момчил Цветанов са добри футболисти, които ще излезнат без пари, ама и двамата не ги слуша главата. Ама като се има напредвид кви "звезди" имаме в момента биха ни свършили перфектна работа, само че... нашите умници в ръководството и треньорския състав и с пари и без пари не могат да привлекат свястни футболисти. Примери бол. Друго си е да вземат гонзовите дружки Минев, Сърмов и т.н. "класни" играчи. Да плащат пари за недоразумения, като Пламен Димов, а в същия момент свободен агент да е национала Ал.Александров... абе заеби!

Не че нещо, ама ако Минев не беше дошъл и ляв бек нямаше да имаме
Само Левски!

Върни се в “Левски”