Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 12 авг 2014 19:03

Stahlgewitter написа:
groti написа:
CSKA 78 написа:Това с изгонването на Кунчев е детинска постъпка породена от емоции!
Да,вратарят направи безобразен мач,но ако бяхте толкова силни,за колкото се мислите,то трябваше да вкарате още два гола на Берое или поне още един, за равен!Но явно не сте толкова силни,дори да направите равен на Берое, и проблемът ви не е само Кунчев!Проблемите са ви доста,а вратарят опра пешкира!
Между другото,вратарят на Локо Пловдив направи,дори по-слаб мач от Кунчев,но явно в Пловдив не се водят от емоциите! ;)

За пръв път съм съгласен с теб. Просто при нас гонзо реши да се крие зад бедното вратарче. Продължавам да смятам,че Стефано не е толкова слаб вратар,колкото всички го изкарват. То и малката перука беше слаб за Левски,пък в Холандия се представяше добре. Срам и позор за гонзо. От ден на ден все по-смешен ми става. Да се крие зад вратарчето е безумие. Единствено евала на Топчо. Само той излезе и каза,че не е честно да се хвърля цялата вина върху Кунчев. Та какви слаби мачове са правили Кан,Касияс,Рейна...

Наистина ли смяташ,че от тоя става вратар или ти плащат да плюеш Гонзо?

Плащат ми. Разкри ме :oops:
Кой привлече тоя вратар в Левски? Някой умен,можещ и знаещ? Казвам че не е толкова слаб,колкото всичко го изкарват. Става въпрос за момче на 23 години,което има 60-70 мача в кариерата си. Дали е бил готов за Левски е съвсем друг въпрос. Кой привлече вратар за Левски с 15-ина (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) мача от 2012 година досега и го направи титуляр е трети въпрос. Ама,какво ли разбирам. Взимам си паричките да псувам гения гонзо.
110 години любов!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 19:12

groti написа:
CSKA 78 написа:Това с изгонването на Кунчев е детинска постъпка породена от емоции!
Да,вратарят направи безобразен мач,но ако бяхте толкова силни,за колкото се мислите,то трябваше да вкарате още два гола на Берое или поне още един, за равен!Но явно не сте толкова силни,дори да направите равен на Берое, и проблемът ви не е само Кунчев!Проблемите са ви доста,а вратарят опра пешкира!
Между другото,вратарят на Локо Пловдив направи,дори по-слаб мач от Кунчев,но явно в Пловдив не се водят от емоциите! ;)

За пръв път съм съгласен с теб. Просто при нас гонзо реши да се крие зад бедното вратарче. Продължавам да смятам,че Стефано не е толкова слаб вратар,колкото всички го изкарват. То и малката перука беше слаб за Левски,пък в Холандия се представяше добре. Срам и позор за гонзо. От ден на ден все по-смешен ми става. Да се крие зад вратарчето е безумие. Единствено евала на Топчо. Само той излезе и каза,че не е честно да се хвърля цялата вина върху Кунчев. Та какви слаби мачове са правили Кан,Касияс,Рейна...

Тоя "вратар" има от 3 удара 4 гола. Тоя "вратар" няма спасено положение за 3 мача. Тоя "вратар" осра мача с ЦСКА, мача с Берое и бе напът да осере и мача с Локо Сф, тогава само късмета го покри. Тоя "вратар" беше твърда резерва в изпадналия Черноморец. Па ти продължавай да си смяташ, че не е толкова слаб колкото го изкарват.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 авг 2014 19:14

Който го е довел,той го е махнал.Какъв ти е проблема?Вече не е футболист на Левски.Хубавата новина е,че и Руслан Михайлов вече не е треньор на вратарите.Предполагам за теб и това е грешка.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 авг 2014 19:23

Stahlgewitter написа:Който го е довел,той го е махнал.Какъв ти е проблема?Вече не е футболист на Левски.Хубавата новина е,че и Руслан Михайлов вече не е треньор на вратарите.Предполагам за теб и това е грешка.

Грешка е,че седя толкова дълго.
Малко набързо минаваш въпросите относно твоя идол. Между другото сега се сетих,че въпросния корифей е и причината Божо Митрев да бъде изхърлен от Левски след онзи злополучен мач срещу свински на Герена. Браво на корифея. Крие се зад гърба на 23-24 годишни вратарчета. Проблемът ми е,че не отива на шеф в Левски да се държи,като мишка,да се крие и да няма топките да излезе и да поеме отговорност..Въпреки че като знаем как пое отговорност за Казанската афера,то разлика няма. Това е. Виновен е Мурсия (въпреки,че той го доведе),виновен е Кунчев (пак той го доведе),само наш гонзо не е виновен за нищо,защото редовно е*еше чорбарите.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 авг 2014 19:27

terata написа:
groti написа:

Тоя "вратар" има от 3 удара 4 гола. Тоя "вратар" няма спасено положение за 3 мача. Тоя "вратар" осра мача с ЦСКА, мача с Берое и бе напът да осере и мача с Локо Сф, тогава само късмета го покри. Тоя "вратар" беше твърда резерва в изпадналия Черноморец. Па ти продължавай да си смяташ, че не е толкова слаб колкото го изкарват.

Аз затова питах кой идиот го домъкна в Левски и го направи титуляр при положение,че няма 15 изиграни мача в последните 2 години. И ако си прочел другото ми мнение казах,че не знам дали е за Левски. Смешното е че той обра пешкира.
110 години любов!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 авг 2014 19:27

groti написа:
Stahlgewitter написа:Който го е довел,той го е махнал.Какъв ти е проблема?Вече не е футболист на Левски.Хубавата новина е,че и Руслан Михайлов вече не е треньор на вратарите.Предполагам за теб и това е грешка.

Грешка е,че седя толкова дълго.
Малко набързо минаваш въпросите относно твоя идол. Между другото сега се сетих,че въпросния корифей е и причината Божо Митрев да бъде изхърлен от Левски след онзи злополучен мач срещу свински на Герена. Браво на корифея. Крие се зад гърба на 23-24 годишни вратарчета. Проблемът ми е,че не отива на шеф в Левски да се държи,като мишка,да се крие и да няма топките да излезе и да поеме отговорност..Въпреки че като знаем как пое отговорност за Казанската афера,то разлика няма. Това е. Виновен е Мурсия (въпреки,че той го доведе),виновен е Кунчев (пак той го доведе),само наш гонзо не е виновен за нищо,защото редовно е*еше чорбарите.

Някъде да съм казал,че не е виновен?
Изображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 12 авг 2014 19:44

Радослав Димитров най-вероятно ще е поредният, който напуска „Герена“, научи Гонг. Бившият национал игра едно полувреме срещу Берое в Стара Загора, а преди това дебютира срещу Локомотив София на „Герена“.

Възможно е футболистът да не е доволен от статута си на резерва. „Сините“ предпочитат Пламен Крумов, който получава много повече възможности за изява.

Развитие по въпроса ще има в следващите дни, но изглежда, че Меси няма да се задържи дълго на стадион „Георги Аспарухов“. През лятото той се раздели със Славия, а малко по-късно подписа с Левски. Престоят му на „Герена“ се очертава като доста кратък.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 авг 2014 19:45

ако разкарат и оня дето е към 100 кила Пл.Крумов няма да сбъркат ,на практика той и Кунчев са виновни за всички голове които сме допуснали
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 авг 2014 19:46

Всеки сам си избира пътя в живота.Наистина малко игрово време,но пък от друга страна може да не е заслужил повече.
Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 12 авг 2014 19:59

тоя гонзо верно много е израстнал като треньор и селекционер докато беше в черно море, чак страх ме хваща- взима ги, правят една подоготовка и до 5-ия кръг ги връща- Огнянов, Балтанов, вратарчето, сега и Месито, чудя се испанците колко ще остант без треньора си...
страшни сте! тая година ще ни биете ако не на футбол поне на циркаджийски номера...

Върни се в “Левски”