Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Гонзо изгони брата на Боби Михайлов и грешника Кунчев

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2014 17:29

vaskonti написа:Само да напомня, че Херо беше треньор на Стефано в Черноморец. Човек би си задал въпроса по чия препоръка този вратар е преминал в Левски... Освен ако не сте сигурни, че е бил наблюдаван преди това от Гонзо, Руслан или който там си изберете.

Ахаааа, това била работата значи :!: Понеже Херо отдавна знае, че е чакан на Герена, решава да си пласира любимата резерва от Черноморец Кунчев, пък Гонзо, за да покаже кой кара влака, го разкарва с шут. Натам ли биеш?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2014 17:38

Това с изгонването на Кунчев е детинска постъпка породена от емоции!
Да,вратарят направи безобразен мач,но ако бяхте толкова силни,за колкото се мислите,то трябваше да вкарате още два гола на Берое или поне още един, за равен!Но явно не сте толкова силни,дори да направите равен на Берое, и проблемът ви не е само Кунчев!Проблемите са ви доста,а вратарят опра пешкира!
Между другото,вратарят на Локо Пловдив направи,дори по-слаб мач от Кунчев,но явно в Пловдив не се водят от емоциите! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Гонзо изгони брата на Боби Михайлов и грешника Кунчев

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2014 17:44

TristaNNN написа:
vaskonti написа:Само да напомня, че Херо беше треньор на Стефано в Черноморец. Човек би си задал въпроса по чия препоръка този вратар е преминал в Левски... Освен ако не сте сигурни, че е бил наблюдаван преди това от Гонзо, Руслан или който там си изберете.

Ахаааа, това била работата значи :!: Понеже Херо отдавна знае, че е чакан на Герена, решава да си пласира любимата резерва от Черноморец Кунчев, пък Гонзо, за да покаже кой кара влака, го разкарва с шут. Натам ли биеш?

Не, разбира се. Но със сигурност някой е попитал Херо за мнение защото в противен случай трябва да повярваш на версията, че някой някак е гледал изявите на резервата в Черноморец. Самият факт, че в Левски си имате един национал на Македония, както и младежки национал на България, но въпреки това титуляр е бивша резерва в борещ се за изпадане отбор, би трябвало да ви наведе на някои размисли и страсти.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2014 18:32

Балъков верно ли е изгонил Момчил Цветанов? Какво ви е мнението за него?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 авг 2014 18:33

сега видях програмата на шампионата и малко се зачудих.
Ми докато дойде Херо ние вече ще сме в трета глуха.
Ще бъдат изиграни цели 19 кръга т.е. ще останат само 3 кръга.
И може би наистина ще обиграваме отбор за втората шестица,единственото което ми дава надежда че в момента освен Лудогорец другите са еднакво слаби.Донякъде и червените имат някакъв отбор,но всичко след тези два отбора е катастрофа.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 авг 2014 18:34

rhaegar написа:Балъков верно ли е изгонил Момчил Цветанов? Какво ви е мнението за него?

май го взимат жълтурите,ей сега го прочетох в Спортал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2014 18:42

rhaegar написа:Балъков верно ли е изгонил Момчил Цветанов? Какво ви е мнението за него?

Абсолютно леке!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 авг 2014 18:47

CSKA 78 написа:Това с изгонването на Кунчев е детинска постъпка породена от емоции!
Да,вратарят направи безобразен мач,но ако бяхте толкова силни,за колкото се мислите,то трябваше да вкарате още два гола на Берое или поне още един, за равен!Но явно не сте толкова силни,дори да направите равен на Берое, и проблемът ви не е само Кунчев!Проблемите са ви доста,а вратарят опра пешкира!
Между другото,вратарят на Локо Пловдив направи,дори по-слаб мач от Кунчев,но явно в Пловдив не се водят от емоциите! ;)

За пръв път съм съгласен с теб. Просто при нас гонзо реши да се крие зад бедното вратарче. Продължавам да смятам,че Стефано не е толкова слаб вратар,колкото всички го изкарват. То и малката перука беше слаб за Левски,пък в Холандия се представяше добре. Срам и позор за гонзо. От ден на ден все по-смешен ми става. Да се крие зад вратарчето е безумие. Единствено евала на Топчо. Само той излезе и каза,че не е честно да се хвърля цялата вина върху Кунчев. Та какви слаби мачове са правили Кан,Касияс,Рейна...
110 години любов!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 авг 2014 18:51

groti написа:
CSKA 78 написа:Това с изгонването на Кунчев е детинска постъпка породена от емоции!

За пръв път съм съгласен с теб. Просто при нас гонзо реши да се крие зад бедното вратарче. Продължавам да смятам,че Стефано не е толкова слаб вратар,колкото всички го изкарват. То и малката перука беше слаб за Левски,пък в Холандия се представяше добре. Срам и позор за гонзо. От ден на ден все по-смешен ми става. Да се крие зад вратарчето е безумие. Единствено евала на Топчо. Само той излезе и каза,че не е честно да се хвърля цялата вина върху Кунчев. Та какви слаби мачове са правили Кан,Касияс,Рейна...

Наистина ли смяташ,че от тоя става вратар или ти плащат да плюеш Гонзо?
Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 12 авг 2014 18:59

South Division:

Руслан Михайлов бе уволнен като на треньор на вратарите в ЛЕВСКИ СОФИЯ, след като заемаше този пост от 2008 година насам. От тогава до сега формата на вратарите в ЛЕВСКИ вървеше само в една посока - надолу! На негово място застава Вальо Захариев, който бе треньор на вратарите през най-добрите години за Сините от София. Напускането на Стефано Кунчев ще оставим без коментар, изявите му на терена говорят достатъчно затова дали има място в отбор като ЛЕВСКИ.
Има още една доста спорна личност в треньорския щаб и това е Ясен Екимов, който е неизменно кондиционен треньор в ЛЕВСКИ в последното десетилетие, с изключение на краткия престой на Славиша Йоканович. Съвпадение или не, точно Йоканович стана много неудобен на Тара и компания за отрицателно време. Питаме, защо Екимов е несменяем на поста си, след като и на слепците е ясно, че формата на всеки нов футболист дошъл в ЛЕВСКИ спада главоломно, седмици след като пристигне в отбора. Поради неизвестни за нас причини кондицията в ЛЕВСКИ се пренебрегва, което води със себе си логичните резултати в последните години. Ако Екимов има някакви роднински или бизнес отношения с агент Тара го съветваме да си ги решават заедно, извън нашия любим отбор, по възможност да го напуснат в комплект!

Само така! 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”