Мнениеот chakalat » 12 авг 2014 17:01
Аз пък си мисля че гледате малко песимистично относно способността на отбора за трансфер на голямо име.Ще се пробвам да развия една теория която намирам за вярна относно евентуален трансфер на Кавани/Фалкао.
Клубовете които могат да си ги позволят са около 10-на(мисля че сме сред тях) но в момента не всички могат да правят големи трансфери.ПСЖ и Сити вече бяха глобени заради нарушаване на финансовия феърплей.Доста се изписа че ПСЖ искат Ди Мария но заради феърплея не могат да го вземат освен ако не продадат Кавани а почти всички които могат да си позволят биха имали проблем с този феърплей освен нас,Челси и МЮ.Та поне според мен имаме доста голям шанс да го вземем за 45-50 млн,Ди Мария в ПСЖ,Фалкао в Реал(Монако смятаха че този феърплей няма да ги хване ама не стана и мисля че ще продадат Фалкао на всяка цена и ще градят отбор с млади футболисти и ветерани тип Бербатов).
Другите отбори не мисля че ще скачат за подобен трансфер- Сити приключиха с трансферите,Арсенал взеха име в атаката,МЮ е малко неясна историята но там мисля ще търсят класни защитници.Тъй че аз поне Кавани го смятам за почти сигурен за при нас.А Ройс мисля че трябва да го забравим, съмнява ме БР да остави отбора само с един класен нападател, ясно е че само на Стъридж е смешно да се разчита а Ламбърт и евентуално Ето биха били ползвани за резерви и за купите.Та виждам като входящи трансфери Морено и Кавани, изходящи -Борини(100% трябва да го махнем) и може би Агер,Лукас,Усамата,Кели , Коатес и Сусо като някой може би ще бъде наем.