Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.
Мачът ще е интересен и според мен 1-2 е резултата. Жалко, че ще се играе най-вероятно пред празни трибуни. Жалко за пловдивчани, защото левскарите така или иначе отдавна са изчезнали от стадионите и всичко им е медиен фарс и спомени от подарените им купи в миналото. Няма ли шанс за подарена купа са си обичайните 200 до 1000 човека. Затова и метнаха бомбата да не се излагат с една шепа публика в този мач.
- Daniel Levski
- Контакти:
5:0 с три гола на Домовчийски.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Ботев винаги идват насрани на "Герена".Още по интересно е,че колкото повече затъваме,толкова по-лесно си взимаме мача.Така че очаквам победа и да се наслушаме на приказки как Вуцан ни е легнал,че в последните 2 седмици чета само за Гонзо и ми омръзна 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Не знам на терена какво ще става, но който е четвърти съдия на мача - тежко му и горко.
Ще има толкова "спокойни" треньори, на които да казва да се успокоят, че ще е голямо шоу.
Ще има толкова "спокойни" треньори, на които да казва да се успокоят, че ще е голямо шоу.

Не очаквам нещо да се е променило в Левски за седмица.Не може дърварите изведнъж да се съвземат и да станат поне малко по добри,Божинов да може да бяга и да скача,Домовчийски да е по бърз,другите да могат да спират и да си подават,все ей такива нормални неща за проф.футболисти.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
2-0 с две дузпи 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Mисля, че имаме прилични шансове. Ботев играе нелошо след трусовете там но на моменти си обърква мачовете.
Нашите пък предполагам този път ще си дадат малко зор, да изкарат 1 мач на мускули за да може да похвалят новото лице, светлото бъдеще и каквото още се сетите.
Та.. 1Х на мускули и 8 часа интервюта от героите, стартиращи нова епоха за Левски (едноседмична).
Нашите пък предполагам този път ще си дадат малко зор, да изкарат 1 мач на мускули за да може да похвалят новото лице, светлото бъдеще и каквото още се сетите.
Та.. 1Х на мускули и 8 часа интервюта от героите, стартиращи нова епоха за Левски (едноседмична).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Победа на Ботев може би но като ги знам какви са абонати на Левски в София се чудя какъв ще е резултата?
Нищо не се знае и двата отбора са отчайващо слаби
За сега никой отбор не ми прави впечатление с добра игра от нашето първенство ...
много мудна работа ... проблясъци от Лудогорец и малко от ЦСКА... (но пак слаба работа)
Нищо не се знае и двата отбора са отчайващо слаби

За сега никой отбор не ми прави впечатление с добра игра от нашето първенство ...
много мудна работа ... проблясъци от Лудогорец и малко от ЦСКА... (но пак слаба работа)
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!