Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Макалистър и Литманен защото не бяха свършили с големия футбол. Ето'о си е Ето'о. На колкото и да стане ще е класа над жабара. 21 мача и 9 гола за Челси във ВЛ миналата година (34/12 всички турнири), и то като тотална резерва. Как ще ми го сравните с това слабоумно нещо Борини?
-
suareshampion написа:Барнс ,какъв е тоя слух и за Коатес ? Ние от много централни ,накрая няма да останат . Туре,Коатес и Илори ако се махнат ,няма да имаме 4ти защитник ? Нещо не ми се вързват нещата .Един от тия тримата трябва да остане .Другия вариант е да купуваме нов ли ?
ами тренер,това ще означава,че агер остава.той играе с ляв крак,така че ще се въртят със сако отляво,а отдясно ще са ловрен и шкъртел и ето ти ги четири добри централни,които твоичкия може да ротира в зависимост от мачовете и противника.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes написа:suareshampion написа:Барнс ,какъв е тоя слух и за Коатес ? Ние от много централни ,накрая няма да останат . Туре,Коатес и Илори ако се махнат ,няма да имаме 4ти защитник ? Нещо не ми се вързват нещата .Един от тия тримата трябва да остане .Другия вариант е да купуваме нов ли ?
ами тренер,това ще означава,че агер остава.той играе с ляв крак,така че ще се въртят със сако отляво,а отдясно ще са ловрен и шкъртел и ето ти ги четири добри централни,които твоичкия може да ротира в зависимост от мачовете и противника.
Отдясно Ловрен ,звучи несериозно.Не си ги насосвайте. Нека да го видим поне един път да изиграе мач отдясно и тогава да ми го слагате там.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion написа:Има слух за тоя вратар,който сега е на Хановер .Барнс ,пази ли тоя или е рибка ?
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/ ... confirmed/?
не знам,не съм го гледал,но все пак е немец...а тия имат голяма школа за вратари,така че може да не е чак толкова зле.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Тази контрола с Бърнли голяма мистерия
И последно колко е резултата от нея ?!

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
След като трансфера на Туре в Турция е ясен нормално да искам Шкъртел и Агер да останат, но преди 5-6 дена бях писал, че Коло трябва да остане ама сега като е на 99 % продаден и Илори и Коатес ги махат нормално да искам Шкъртел да остане още поне 1 сезон, иначе предпочитах Туре да ги учи още 1 сезон и да влиза когато трябва .... Предпочитам стабилни и спокойни защитници с топка в крака за да съм спокоен и аз, а Шкъртел не е от тях, но пък за резерва става 

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
mitko9311 написа:След като трансфера на Туре в Турция е ясен нормално да искам Шкъртел и Агер да останат, но преди 5-6 дена бях писал, че Коло трябва да остане ама сега като е на 99 % продаден и Илори и Коатес ги махат нормално да искам Шкъртел да остане още поне 1 сезон, иначе предпочитах Туре да ги учи още 1 сезон и да влиза когато трябва .... Предпочитам стабилни и спокойни защитници с топка в крака за да съм спокоен и аз, а Шкъртел не е от тях, но пък за резерва става
Да но Мите ,нямаме алтернатива отдясно .За това нещата не ми се вързват . И затова си мисля,че Агер няма да остане ,защото няма смисъл от него ,при наличието отляво на Ловрен и Сако. Изписахме 20 коментара ,докато се разберем и пак не се разбрахме с тебе .Трудно ме разбираш и си много обяснителен ти бе Мите

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:Аз не мога да разбера какво се радвате,че собствениците няма да дадат пари?![]()
Американските пиявици пак ще се измъкнат без да дадат пукната стотинка,въпреки че сме в ШЛ,а вие се радвате?
Ще вземем дъртака Ето'о вместо някой класен футболист,а вие пак се радвате?
Пак избираме компромисния вариант и гледаме да минем тънко...
А ти какво искаш? Да вземем Кавани да ни дръпнат 60 милиона, да му даваме по 250 хиляди на седмица и да изяде мястото на някой измежду Стърлинг, Коутиньо или Стъридж? Това трио отпред не трябва да се пипа в никакъв случай!!!
Ама вие сериозно ли мислите,че Коутиньо и Стърлинг ще поддържат високо ниво цял сезон?

Спомнете си как играеше Стърлинг преди Коледа.
Коутиньо също е абсурдно да се мисли,че ще играе на високо ниво цял сезон,той си е на приливи и отливи,то е и нормално за възрастта му.
А Стъридж без класен футболист до него ще види голям зор.
Аз нямам нищо против да вземем Ето'о,но да го вземем за мястото на Борини,а ние го взимаме да ни оправя атаката...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- KOPScousers
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:Аз не мога да разбера какво се радвате,че собствениците няма да дадат пари?![]()
Американските пиявици пак ще се измъкнат без да дадат пукната стотинка,въпреки че сме в ШЛ,а вие се радвате?
Ще вземем дъртака Ето'о вместо някой класен футболист,а вие пак се радвате?
Пак избираме компромисния вариант и гледаме да минем тънко...
А ти какво искаш? Да вземем Кавани да ни дръпнат 60 милиона, да му даваме по 250 хиляди на седмица и да изяде мястото на някой измежду Стърлинг, Коутиньо или Стъридж? Това трио отпред не трябва да се пипа в никакъв случай!!!
Ама вие сериозно ли мислите,че Коутиньо и Стърлинг ще поддържат високо ниво цял сезон?![]()
Спомнете си как играеше Стърлинг преди Коледа.
Коутиньо също е абсурдно да се мисли,че ще играе на високо ниво цял сезон,той си е на приливи и отливи,то е и нормално за възрастта му.
А Стъридж без класен футболист до него ще види голям зор.
Аз нямам нищо против да вземем Ето'о,но да го вземем за мястото на Борини,а ние го взимаме да ни оправя атаката...
И аз съм на същото мнение. Да вземем Ето'о, но само ако ще е на мястото на Борини. Трябва ни класен нападател, директна смяна на Суарес. И сега сме добри в атака, но както ти каза, няма начин да изиграем едни 60 мача за сезона и всички да поддържат едно ниво. Просто физически е невъзможно.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Рон-Робърт Цийлер е добър вратар, за да е национал на Германия все пак. Юношка е на манафите но за конкуренция на Миньоле е идеален