Херо става треньор на Левски от Нова година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4au6
Контакти:

Re: Херо става треньор на Левски от Нова година

Мнениеот 4au6 » 12 авг 2014 08:04

Херо е специалист но не очаквайте да оправи нещата с магическа пръчка. Дали ще имате търпение да изчакате резултати след година например? Съмнявам се по-скоро Херо че ще е поредният тренер но за кратко за да отвлече вниманието от адвоката .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2014 09:36

Какво прекрасно утро 8-) Отивам на работа, отварям любимото форумче и чета благите вести и виждам, че нещата се развиват точно по вкуса ми :)

TristaNNN написа:Добра или лоша, ситуацията налага Гонзо да води отбора поне до зимната пауза. Аз, като дългогодишен редови син привърженик, не сияя от щастие, но примемам, че това е най-рационалната маневра за момента. Ако не друго, Гозно беше до отбора по време на подготовката, а и активно участваше в заниманията вече на софийска земя, та би трябвало да знае какво и как е тренирано досега. Лудост е да се мисли за нов треньор в този момент, може би зимъска-да. Сега е редно ръководните кратуни да започнат полека-лека сондажи и преговори със специалисти-мераклии, докато Гозно тренира и води отбора в мачовете.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2014 13:29

Няма голям смисъл от идването на Херо чак през януари!Той може да иска да си направи селекцията и да проведе подготовката,но дали Левски ще е в първата 6-ца дотогава,за да се прави селекция?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 12 авг 2014 13:52

Най-нормалното нещо е човекът да иска да поеме отбора след зимата. Не е провел той подготовка, не е взел той тези играчи, след 2-3 слаби мача веднага ще му се търси оставката. Така хем ще има време да се запознае с обстановка, състав, юноши и всичко, което се случва в клуба, а то хич не е розово. От доста време насам идва човек, който умее да мисли и разбира повече от футбол от останалите видни капацитети като Сухия, Митов и т.н. На пръв поглед - супер за Левски. Единственото, което ме притеснява е, че ще остане излъган и ще види за какво става въпрос в този отбор. И тогава ще напусне. Но дано поне на него се даде време. От толкова време все за него приказваме и ако не му се даде време (не 5 мача), не знам...

До тогава Гонзо е длъжен да ни вкара в първата шестица.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

revo3
Контакти:

Мнениеот revo3 » 12 авг 2014 15:40

Гонзо и качулките вън от Левски

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2014 17:45

CSKA 78 написа:Няма голям смисъл от идването на Херо чак през януари!Той може да иска да си направи селекцията и да проведе подготовката,но дали Левски ще е в първата 6-ца дотогава,за да се прави селекция?! ;)

Разбира се, че ще е в първата шестица, а смисълът да идва тогава прозира само за хора, които малко от малко разбират от футбол.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2014 18:08

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:Няма голям смисъл от идването на Херо чак през януари!Той може да иска да си направи селекцията и да проведе подготовката,но дали Левски ще е в първата 6-ца дотогава,за да се прави селекция?! ;)

Разбира се, че ще е в първата шестица, а смисълът да идва тогава прозира само за хора, които малко от малко разбират от футбол.

Откъде се разбира: Защото Гонзо е супер специалист, защото селекцията и подготовката на отбора са на ниво или защото.....?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 13 авг 2014 16:34

Едва ли Левски има шанс да е сред първите 6 под ръководството на такъв ''капацитет'' като Гонзо.Задачата на Херо ще бъде оставането в групата.Аз обаче не вярвам че Гонзо ще удържи на думата си да го назначи.

Гонзо,Гаджев и качулките вън от Левски !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 авг 2014 18:16

Captain Stottlemeyer написа:
onegavon написа:Напротив много държим Левски да остане в челната шестица.Това ни дава възможност да ликвидираме вашето преимущество в срещите с нас /остават ни само още четири победи/

Мамин златен, забравяш мачовете за купата - там победите са 15:8 за нас... 8-)

http://levskisofia.info/team/2001126-cska-sofia/

Ше наваксаме и там ,споко :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 авг 2014 19:34

Red joker написа:
Captain Stottlemeyer написа:
onegavon написа:Напротив много държим Левски да остане в челната шестица.Това ни дава възможност да ликвидираме вашето преимущество в срещите с нас /остават ни само още четири победи/

Мамин златен, забравяш мачовете за купата - там победите са 15:8 за нас... 8-)

http://levskisofia.info/team/2001126-cska-sofia/

Ше наваксаме и там ,споко :lol:

Хайде наваксайте първо тука,после там.Или си мислиш,че това ще продължи вечно?
Изображение

Върни се в “Левски”