Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Ботев Пловдив

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.

Мнениеот veselinsk » 12 авг 2014 12:44

Avanti_Ragazzi написа:Объркал си се пич, тия дето целувате ръка и скандирате Цецооууу Василефф сте вие, не ние! Ама нема вече Цецооууу Василефф, нема вече мечти за титли и купи след 50 години пак, нема стадион, нема и Хамза! Има само Овчата Глава и базата на село с трибунката за 2000 човека!

Та присмял се Хърбел на Щърбел? :lol:

Овчата глава накрая ще излезне по-кадърен от вашия идол Гонзо :lol: То вярно всички сме хърбели и щърбели, просто вие отказвате да приемете реалността и живеете в някаква паралелна вселена :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 12 авг 2014 12:49

Teo написа:
Заради случилото се "Левски" може да понесе сериозно наказание. Дисциплинарната комисия ще заседава утре и случаят ще бъде разгледан от хората на Борислав Михайлов.

Его ''тати'' ще оправи положението.. значи няма ги накажат :idea:

Този път може и да ги накажат, все пак изгониха на Боби брат му и за това лично неговите хора ще разглеждат случая! ;)
Иначе мача е троен от всякъде, като се има в предвид че всеки мач играем с различни играчи, а го няма и недоразумението Мъри, че да знаем че няма смисъл! ;)
Моята прогноза 1-3 и много, ама много рев! :)
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 авг 2014 12:53

slash1912 написа:Ako Кунчев е титуляр-победа за Ботев.Тук е мястото да ви благодаря за Мишо Иванов,Чунчуков,Балтанов и за Иван Цветков.В замяна от нас получихте Сърмата,Весо ,Домофоня и невероятната резерва Педро :lol:

Особено Домофоня и Сърмата :lol:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 12 авг 2014 12:56

На Герена последните години играем слабо. Може и Мъри да е бил причината, но такава тенденция трудно се пречупва. Иска ми се да бием, обаче по-реалистичен е хиксът:

2:2

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 авг 2014 12:59

В последните гостувания отиваме с големите приказки и си тръгваме с поредната изцепка на мъри. Сега поне настройката няма да е на предварително загубили. Друга тема е, че на Герена играем много трудно, а и с оглед издънките на Левски досега, последните са фаворит в срещата.
Важен е и моментът с публиката. Аз съм малко раздвоен. Хем ми се ходи и е добре такъв мач да е с публика, хем би било безумно да не накажат Левски за подобна идиотия.
Пожелавам си да играем добър и агресивен футбол и каквото дойде.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2014 13:06

Red Warrior написа:
С тая разлика, че докато Боко беше премиер бюджета беше 17 милиона лева, да правилно 17 милиона! И започна строежа на А сектор, а сега е 5 милиона? :lol: И това явно не е било заради Боко, а заради Пеевски така ли? А на бас тогава, че ако ГЕРБ спечелят изборите г-н. Иво Тонев ще се върне на бял кон, сектора ще бъде завършен целия като на скицата, даже и друг може да се почне а бюджета рязко ще се покачи поне 2 пъти нагоре?

И кой е бил държавния отбор а? :lol: Между другото трябва да се сизира УЕФА за нерегламентирана държавна помощ и нарушаване на финансовия феърплей от страна на Левски. А това, че по времето на Боко Интелекта се даваха пари за стадиона - ами да. Те с Делянчо и Цецко си душиха по дупките тогава и Боко както доведе Цецоу в Ботев, така и доведе Делянчо в Левски с нареждането да киха пари.

Ми аз не съм глупак и ми ясно кой доведе Иво Тонев! А Пеевски не отричам че може и да има 40% от клубът, но е много далече от това да е собственик? Собственика е един и за тва сме и на тва дередже, щото си чака едни пари и няма намерение да отстъпва контролния пакет докато не гушне тия 15 милиона, както желае! Ако беше толкова лесно отдавана да го няма него на картата! А другия месец има общо събрание и от това което знам от няколко момчета от тръста, Тара здраво си държи контролния пакет и нема мърдане! Даже след месец ще си го и увеличи дяла бая още, така че глупости може да си пишем колкото си искаме! Общото събрание е септември месец и всичко ще излезе наяве! И тогава пак ще си говорим, кой колко процента има и кой колко държи, съгласен ли си?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 12 авг 2014 13:11

Долу ръцете от Стефан ОКунчев! Пълна подкрепа за набедения вратар! Стефане, разчитаме на теб :) :) :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 авг 2014 13:13

Avanti_Ragazzi написа:
Red Warrior написа:
С тая разлика, че докато Боко беше премиер бюджета беше 17 милиона лева, да правилно 17 милиона! И започна строежа на А сектор, а сега е 5 милиона? :lol: И това явно не е било заради Боко, а заради Пеевски така ли? А на бас тогава, че ако ГЕРБ спечелят изборите г-н. Иво Тонев ще се върне на бял кон, сектора ще бъде завършен целия като на скицата, даже и друг може да се почне а бюджета рязко ще се покачи поне 2 пъти нагоре?

И кой е бил държавния отбор а? :lol: Между другото трябва да се сизира УЕФА за нерегламентирана държавна помощ и нарушаване на финансовия феърплей от страна на Левски. А това, че по времето на Боко Интелекта се даваха пари за стадиона - ами да. Те с Делянчо и Цецко си душиха по дупките тогава и Боко както доведе Цецоу в Ботев, така и доведе Делянчо в Левски с нареждането да киха пари.

Ми аз не съм глупак и ми ясно кой доведе Иво Тонев! А Пеевски не отричам че може и да има 40% от клубът, но е много далече от това да е собственик? Собственика е един и за тва сме и на тва дередже, щото си чака едни пари и няма намерение да отстъпва контролния пакет докато не гушне тия 15 милиона, както желае! Ако беше толкова лесно отдавана да го няма него на картата! А другия месец има общо събрание и от това което знам от няколко момчета от тръста, Тара здраво си държи контролния пакет и нема мърдане! Даже след месец ще си го и увеличи дяла бая още, така че глупости може да си пишем колкото си искаме! Общото събрание е септември месец и всичко ще излезе наяве! И тогава пак ще си говорим, кой колко процента има и кой колко държи, съгласен ли си?

Не разчитай да стане ясно кой е реалния собственик на Левски от търговския регистър. Пеевски и Доган чрез поставени лица и фирми изкупиха половината държава. А, ако Тара чака Газпром за да гушне пари - ще има да чака. Не се знае изобщо дали ЕС ще позволи да се осъществи този проект. Някъде далече във времето....ако...май...ще бъде....евентуално. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2014 13:18

0:2 мисля,че ще е резонен резултат с оглед възможностите на двата отбора!
Ботевъ са слаби,но "Левски" са изключително слаби в момента!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”