rhaegar написа:Коя е втората глава? Или на Кунчев ще му махат и двете?
Пхахаха, Руслан Михайлов е другия. Яската Екимов и той е пътник.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
AN71 написа:rhaegar написа:Коя е втората глава? Или на Кунчев ще му махат и двете?
E как кой не четеш ли по горе на братчето на Боби Михайлов![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:AN71 написа:rhaegar написа:Коя е втората глава? Или на Кунчев ще му махат и двете?
![]()
Спя още![]()
Как да е, две добри решения
Кировец написа:Пеевски е съсобственик на Левски и Раева се явява такава. Видиш ли това е незначително и много като Пеевски са съсобственици "по някаква си логика". Нищо стряскащо...Напротив - нормално.
Пеевски-Раева и Батков са съдружници и съсобственици, покрай тях може да са Бойко, Сталийски и кой ли още не - но това е нормално - няма нужда да се вдига много шум.
terata написа:Най-после едно умно решение от Гонзо!Вальо Захариев отново ще тренира вратарите на Левски
Силният човек в Левски Георги Иванов обмисля нова треньорска рокада в отбора. След като през изминалата седмица Гонзо би шута на старши треньора Пепе Мурсия, сега на мушката е треньорът на вратарите Руслан Михайлов. Според наша информация, Иванов обмисля да освободи брата на Боби Михайлов и на негово място да назначи Валентин Захариев, който вече е работил на "Герена" и то с успех, а в момента се подвизава в ДЮШ на клуба. Също така, на "Герена" работа ще започне и Петър Колев, който ще бъде асистент, като той идва по желание на Димитър Димитров-Херо, който пък поема Левски от зимата.
Гонзо бил много ядосан от постоянните вратарски неволи в Левски в последно време, връх на които бяха снощните изпълнения на новото попълнение Стефано Кунчев срещу Берое. Треньорът на "сините" считал, че Руслан Михайлов го е подвел за Кунчев, казвайки му, че притежава отлични качества. Гонзо не бил доволен и от начина, по който настоящият треньор на вратарите провежда тренировките на подопечните си.
Припомняме, че за Руслан Михайлов това също не е първи престой в Левски. Преди години той бе обвиняван за слабата форма на тогавашните вратари - Георги Петков и Божидар Митрев, което провокира и освобождаването му от клуба.
metodito написа:След дъжд качулка. Така е като си заобграден от съветници-некадърници, Гонзо. Лично за мен това с Херо е грешка, ама ще видим. Може пък и да не е. Нямам високо мнение за Херо като треньор. Супер интелигентен, мислещ човек. По-скоро го виждам за позицията на спортен директор/мениджър, де да знам... Някой, който да движи нещата отгоре.
Добре, де. Някой знае ли защо Гонзо не иска Кокала?
rhaegar написа:AN71 написа:rhaegar написа:Коя е втората глава? Или на Кунчев ще му махат и двете?
![]()
Спя още![]()
Как да е, две добри решения
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Udoji90 и 27 госта