Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот мили » 11 авг 2014 20:33

SgtLiberty написа:Дано Хамза да донесе много голове и да ни помогне за ШЛ,силно се надявам така да стане :roll:

Миналата година като го гледах в Ботев, си казвах - ето такъв футболист ни трябва. На различни места, питах няколко пъти, защо не го вземаме? Явно ръководителите са мислили преди мен.
Сега вече го имаме, Юнес Хамза е наш централен нападател.
Да ни е честит!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 авг 2014 21:33

Как се определя дали един нападател е по-добър от друг?Статистиката има тежката дума,защото другото са фенски пристрастия!
Според статистиката- Платини за 16 мача,когато игра за ЦСКА(защото в Лц беше твърда резерва) има 8 гола.
Хамза за 16 мача(откакто пристигна в Ботевъ до днес) има 7 гола(на който му се занимава,да провери статистиките на двамата футболисти в Уикипедия).
Какво излиза,че реализаторските качества на двамата сравнявани футболисти са почти идентични!
Еми,да ви е честит новия Платини и да му плащате редовно 25 -те хиляди евро на месец! ;)
Ясно е,че когато даден футболист е стигнал до нашата А група,то качествата му не са особено големи!И този футболист става най-вече за вътрешна консумация!
Още веднъж честито! :twisted:

ПП Сега някой привърженик на Лц ще ми каже,че Хамза е много добър нападател,много се бори,много тича и въобще такъв нападател в България не сме виждали!
Да де,но тази игричка футбола е на голове,а КПД-то на тунизиеца не е по-голямо от на "шефа" на УЕФА! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

мили

Мнениеот мили » 11 авг 2014 21:59

CSKA 78 написа:Как се определя дали един нападател е по-добър от друг?Статистиката има тежката дума,защото другото са фенски пристрастия!
Според статистиката- Платини за 16 мача,когато игра за ЦСКА(защото в Лц беше твърда резерва) има 8 гола.
Хамза за 16 мача(откакто пристигна в Ботевъ до днес) има 7 гола(на който му се занимава,да провери статистиките на двамата футболисти в Уикипедия).
Какво излиза,че реализаторските качества на двамата сравнявани футболисти са почти идентични!
Еми,да ви е честит новия Платини и да му плащате редовно 25 -те хиляди евро на месец! ;)
Ясно е,че когато даден футболист е стигнал до нашата А група,то качествата му не са особено големи!И този футболист става най-вече за вътрешна консумация!
Още веднъж честито! :twisted:

ПП Сега някой привърженик на Лц ще ми каже,че Хамза е много добър нападател,много се бори,много тича и въобще такъв нападател в България не сме виждали!
Да де,но тази игричка футбола е на голове,а КПД-то на тунизиеца не е по-голямо от на "шефа" на УЕФА! :lol: :mrgreen:
От разцвета на Платини в ЦСКА са минали години, той не се ли е променил? Хамза е в разцвета на годините си. Когато стане на повече от 33 ще ви го отстъпим, като Бадема и Иван Стоянов. :mrgreen:
Имайте малко търпение! :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2014 22:00

Краино време е Безяк да се стресне че има конкуренция....хептем заспа от няколко месеца.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 авг 2014 22:12

мили написа:От разцвета на Платини в ЦСКА са минали години, той не се ли е променил? Хамза е в разцвета на годините си. Когато стане на повече от 33 ще ви го отстъпим, като Бадема и Иван Стоянов. :mrgreen:
Имайте малко търпение! :)

За какъв "разцвет" говориш,като разликата в годините между двамата е по-малко от 2 години?! Платини беше в ЦСКА през сезон 2012-2013, а при вас само една година, за да е престарял!
А, Хамза си го дръжте(то и кой друг отбор, не само от България ще му даде такава заплата? :lol: :lol: )! Ако става въпрос за нападател , който стои на гюме-ние си имаме люксембургеца, който има подобно КПД, като на Хамза-на 2-3 мача вкарва веднъж. ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 11 авг 2014 22:33

Юнес Хамза даде ексклузивно интервю за Гонг, в което разясни мотивите за трансфера си в Лудогорец, защо е предпочел българския шампион пред Стяуа, а също и отговори индиректно на нападките от страна на президента на Стяуа Аргасеала към него и агента му в румънските медии.

„Направих чисто спортен избор за мен самия. Ако те не уважават моя избор, или президентът на Стяуа не го уважава, съжалявам, но това не е мой проблем. Така е във футбола навсякъде. Когато два клуба отправят оферта към един играч, той избира тази, която според него е по-добра. Аз избрах офертата на Лудогорец, защото е по-добра за мен. Това е. Не мога да кажа повече от това“, заяви Хамза.

„Аз съм човек, който уважава другите и не мога да говоря против хората. От два-три дни всичко беше сериозно за трансфера ми. От два дни двата клуба се бяха разбрали с Ботев. И оставаше аз да избера. Според мен, направих добрия избор, преминавайки в Лудогорец, и съм доволен от него. По-добрият избор за мен е, заради самия контракт и заради това, че в Лудогорец работят сериозни хора. Когато преговарях с тях, нямаше проблеми. Бързо и ефикасно стигнахме до разбирателство.“

Искам да благодаря на Ботев. Изкарах добър период в този клуб. Изказвам благодарности на всички фенове на Ботев и хората, които работят там. На треньорите, които бяха в отбора, на всички. Искам да им кажа, че им благодаря за техния професионализъм и за това как ме приеха. Доволен съм, че съм бил част от Ботев“, завърши Юнес Хамза..

Взехте изключителен футболист и голям човек. Да ви е честит и дано ушие мамалигите.
Последна промяна от Смърфиета на 11 авг 2014 22:34, променено общо 1 път.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 11 авг 2014 22:36

CSKA 78 написа:За какъв "разцвет" говориш,като разликата в годините между двамата е по-малко от 2 години?! Платини беше в ЦСКА през сезон 2012-2013, а при вас само една година, за да е престарял!
А, Хамза си го дръжте(то и кой друг отбор, не само от България ще му даде такава заплата? :lol: :lol: )! Ако става въпрос за нападател , който стои на гюме-ние си имаме люксембургеца, който има подобно КПД, като на Хамза-на 2-3 мача вкарва веднъж. ;)

Там е разликата че в Ботев няма кой да му я дава на гюме, докато в Лудогорец положения ще има много и задачата му ще бъде да ги вкара. Безяк на мач от 5 положения ще вкара 1, при Хамза се очаква да се представи доста по-добре. За заплатата му не се притеснявай, отбора ни е стабилен финансово и може да си позволи спекулираната сума. Вие като сте беден отбор и не можете да си плащате заплатите редовно си е ваш проблем.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 авг 2014 09:44

Хамза освен 6-7 гола през пролетта имаше и поне 7-8 асистенции но това червените специалисти няма как да го знаят. Сега превеждам специално за червените специалисти. Тези негови голове плюс асистенциите означават, че Хамза всеки мач или е вкарвал гол или е подавал за такъв ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 10:08

samobotev написа:Хамза освен 6-7 гола през пролетта имаше и поне 7-8 асистенции но това червените специалисти няма как да го знаят. Сега превеждам специално за червените специалисти. Тези негови голове плюс асистенциите означават, че Хамза всеки мач или е вкарвал гол или е подавал за такъв ;)

Точно 2 са асистенциите на Хамза за целия му престой при вас. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 авг 2014 11:00

Предлагам да си селекционирате няколко футболни коментатора, за да бъде вашия собственик доволен, че коментират "обективно" спрямо неговата преценка!

Върни се в “Лудогорец”