Бесите и Пловдив - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

El_Brujo

Re: Бесите и Пловдив - коментари

Мнениеот El_Brujo » 12 авг 2014 09:57

plovdivram написа:Както и да го погледне човек... "мистерията" с появяването на този НЕИЗЛЪЧЕН по БТВ материал едновременно с качването на интервюто с К. Кисьов в сайта на БТВ остава! Интересно е как така този НЕИЗЛЪЧЕН материал е попаднал у ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ и се появява едновременно с ОСНОВНАТА част от репортажа на БТВ, където въпросната част НЕ ПРИСЪСТВА! Т.е. АКО?!! Привърженици на Ботев Пловдив НЕ СА ЗАМЕСЕНИ в замисъла на това "ДОПЪЛНЕНИЕ" към репортажа на БТВ, то - как така този МАТЕРИАЛ е попаднал у тях без дори (реално погледнато) да е ИЗЛЪЧЕН ОСНОВНИЯ?! Дори са имали време да ПОДГОТВЯТ УТОЧНЯВАЩ-НАСОЧВАЩ ТЕКСТ в началото на самото видео!!!

Е, КАК СТАВАТ ТЕЗИ НЕЩА?!

Значи тук се коментират всякакви други неща, като кой намерил видеото, кога го качил, къде го качил и т.н. ПОДРОБНОСТИ, само не се говори по същността на темата.

Рам, искам да ти задам най-напред един въпрос и той е следният: Е ли бил Бесапара(днес с.Синитево) главен град на бесите или не?

Много ще съм ти задължен ако го направиш кратко, точно и ясно - с ДА или НЕ. След това само още 1-2 въпроса, но кажи първо по този.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 09:59

Как да са подробности, това е от изключително значение. Как да пренебрегнем факта, че посредством кадрите си по медиите организирате подобни анти-Локо кампании? Знаем ли дали не сте го заплашвали този лабилен човек с нещо за да наговори този куп от глупости?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 авг 2014 10:04

Явно za_nas_e_toj_religiq изгуби вече ИНТЕРЕС да коментира АВТОРИТЕ като цяло, защото се появи АВТОР, който да твърди нещо, което му харесва!!! :)

Така... че винаги е ДОБРЕ ДОШЪЛ да коментира и аз с интерес ще очаквам неговия коментар по думите на К. Кисьов и "заключението" на "събратята" му, но за да не кажат, че пак само "говорим, а нищо не казваме" (това си е тяхно "виждане") ще започнем все пак с коментара, по ВИДЕОТО с интервюто, което ги накара да направят това ГРЪМКО "ЗАКЛЮЧЕНИЕ" -

Тракийското племе беси никога не е населявало територията около парк Лаута!
Спекулациите по темата показват само пълното невежество на авторите на предложението да има трибуна "Бесика" на стадион Лаута!

Умишлено ще разделя КОМЕНТАРИТЕ в различни постове, за да не стават дълги и ще давам малко време за прочит и евентуално коментари, преди да продължа!

Ето и първият ми коментар:
Преди да започна със същинския си КОМЕНТАР по видеото, искам ОТНОВО, да отбележа, че на ОФИЦИАЛНА среща между представители на Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив (между, които и аз самият), Йордан Детев и К. Кисьов (археолога споделящ мнението си от видеото), състояла се преди известно време в сградата на Археологически музей Пловдив, директора на музея (К. Кисьов) НЕ Е СПОДЕЛЯЛ ПРЕД НАС НИТО ЕДНО ОТ ТВЪРДЕНИЯТА, които е направил в това интервю, независимо, че името на проекта, който му бе прадставен носеше точно името БЕСИКА!!! Даже, НАПРОТИВ!!! Представяйки му ПРОЕКТИТЕ за помещенията, в междутрибунното пространство, където бе предвидена МУЗЕЙНА ЧАСТ, той ни СПОДЕЛИ, че „АКО ИЗГРАДИМ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ Е ГОТОВ ДОРИ ДА НИ ПРЕДОСТАВИ ЧАСТ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ АРТЕФАКТИ, ОТКРИТИ ОТ ПЕТЪР ДЕТЕВ В СЕЛИЩНАТА МОГИЛА”!!!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 12 авг 2014 10:08

Пловдив1926 написа:Как да са подробности, това е от изключително значение. Как да пренебрегнем факта, че посредством кадрите си по медиите организирате подобни анти-Локо кампании? Знаем ли дали не сте го заплашвали този лабилен човек с нещо за да наговори този куп от глупости?

БТВ - част от световната жълта анти-Локо конспирация?
Лабилен човек?
Алкохолик?

За доц. д-р. Костадин Кисьов ли говорим? Нямаш ли поне капка срам да лееш подобна помия по един от най-големите авторитети в България в тази сфера и доказан специалист и светило с 33-годишен опит?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 авг 2014 10:16

plovdivram написа:Сега вече по същество! Нека започнем от коментара на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ Пловдив, съпътстващ самото видео!

Спекулациите по темата показват само пълното невежество на авторите на предложението да има трибуна "Бесика" на стадион Лаута!

Каква увереност лъха от това, нали?! Човек веднага си задава въпроса - КАКВО ГИ ПРАВИ ТОЛКОВА СИГУРНИ тези хора?! Чак да не повярваш, че става въпрос за същите хора, които в продължение на "косурнайсет" страници дискусия ни убеждаваха, че видиш ли в "АРХЕОЛОГИЯТА и ВЪОБЩЕ - АНТИЧНАТА ИСТОРЯ НЯМА НИЩО СИГУРНО!"... И изведнъж ХОП - "Тракийското племе беси никога не е населявало територията около парк Лаута!
Спекулациите по темата показват само пълното невежество на авторите на предложението да има трибуна "Бесика" на стадион Лаута!"
...

Ами да видим тогава.... 'щом хора като Детев, Тачева, Влахов, Дуриданов и ред други цитирани в ОСНОВНАТА тема не са били достатъчно убедителни, за да може нещо да бъде обявено като "БЕЗСПОРЕН ФАКТ", то какво ли ще е това, което превръща изказването на К. Кисьов в БЕЗСПОРЕН ТАКЪВ, че се прави ТАКОВА ГРЪМКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ?!

И понеже зърнах za_nas_e_toj_religiq, че чете темата.... то нека е ако е прочел този ми пост да направи НЕГОВИЯ КОМЕНТАР за споделеното от К. Кисьов, по начина, който го правеше относно другите автори!!! Аз определено имам какво да коментирам и то ред-по-ред на казаното от К. Кисьов и ще го направя, но ОПРЕДЕЛЕНО ми е интересен неговия коментар относно думите на Кисьов и "ЗАКЛЮЧЕНИЕТО" направено в съпътстващия текст към видеото каено от ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

Е какъв да ми е коментара, човека казва точно това, което и аз до тук ви обяснявах! А сега кажи, защо ти не му вярваш :lol: Иначе коментара мога да го определя, като точно такъв , каквито са и ваще твърдения :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 авг 2014 10:22

Ако сте прочели вече, че при ОФИЦИАЛНАТА ни среща в сградата на Археологически музей Пловдив, К. Кисьов не сподели нищо от това, което е споделил в това интервю, даже напротив - обеща ни съдействие, то можем да продължим нататък!!!

т.е. Нека започнем коментара по видеото!
Самото видео започва с текст - КАКВО КАЗВАТ УЧЕНИТЕ!

Тук задължително трябва да отбележим, че във видеото няма такова нещо като УЧЕНИТЕ, защото няма цитирано нито едно име, различно оттова на самият ИНТЕРВЮИРАН!!! Много важно уточнение идващо точно за коментара на za nas e toj religiq!!! :)

za nas e toj religiq
Е какъв да ми е коментара, човека казва точно това, което и аз до тук ви обяснявах! А сега кажи, защо ти не му вярваш :lol: Иначе коментара мога да го определя, като точно такъв , каквито са и ваще твърдения :)

А, какво казва К. Кисьов и на какво и НАЙ-ВЕЧЕ на ЧИИ ИЗСЛЕДВАНИЯ прави заключенията си К. Кисьов направи ли си труда да провериш?! Нещо СЪМНЕНИЯТА относно ДОСТОВЕРНОСТТА на изказаните ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ много бързо и най-вече УДОБНО почна да ти зачезва!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 авг 2014 10:22

plovdivram написа:Явно za_nas_e_toj_religiq изгуби вече ИНТЕРЕС да коментира АВТОРИТЕ като цяло, защото се появи АВТОР, който да твърди нещо, което му харесва!!! :)

Така... че винаги е ДОБРЕ ДОШЪЛ да коментира и аз с интерес ще очаквам неговия коментар по думите на К. Кисьов и "заключението" на "събратята" му, но за да не кажат, че пак само "говорим, а нищо не казваме" (това си е тяхно "виждане") ще започнем все пак с коментара, по ВИДЕОТО с интервюто, което ги накара да направят това ГРЪМКО "ЗАКЛЮЧЕНИЕ" -

Умишлено ще разделя КОМЕНТАРИТЕ в различни постове, за да не стават дълги и ще давам малко време за прочит и евентуално коментари, преди да продължа!

Ето и първият ми коментар:
Преди да започна със същинския си КОМЕНТАР по видеото, искам ОТНОВО, да отбележа, че на ОФИЦИАЛНА среща между представители на Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив (между, които и аз самият), Йордан Детев и К. Кисьов (археолога споделящ мнението си от видеото), състояла се преди известно време в сградата на Археологически музей Пловдив, директора на музея (К. Кисьов) НЕ Е СПОДЕЛЯЛ ПРЕД НАС НИТО ЕДНО ОТ ТВЪРДЕНИЯТА, които е направил в това интервю, независимо, че името на проекта, който му бе прадставен носеше точно името БЕСИКА!!! Даже, НАПРОТИВ!!! Представяйки му ПРОЕКТИТЕ за помещенията, в междутрибунното пространство, където бе предвидена МУЗЕЙНА ЧАСТ, той ни СПОДЕЛИ, че „АКО ИЗГРАДИМ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ Е ГОТОВ ДОРИ ДА НИ ПРЕДОСТАВИ ЧАСТ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ АРТЕФАКТИ, ОТКРИТИ ОТ ПЕТЪР ДЕТЕВ В СЕЛИЩНАТА МОГИЛА”!!!

Не съм изгубил нищо, всичко което ми трябва си е при мен :mrgreen: Сега по сериозно, имаше 2 поста в които споменаваш моето име и отговорих и на двата! Обаче някой се грижи голямата част от коментарите ми да изчезват безследно, въпреки че не нарушавам никакви правила във форума, гледам че е останал само един, и все пак чакам реплика по него ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 авг 2014 10:26

za nas e toj religiq написа:
Не съм изгубил нищо, всичко което ми трябва си е при мен :mrgreen: Сега по сериозно, имаше 2 поста в които споменаваш моето име и отговорих и на двата! Обаче някой се грижи голямата част от коментарите ми да изчезват безследно, въпреки че не нарушавам никакви правила във форума, гледам че е останал само един, и все пак чакам реплика по него ;)

А, това прочете ли го:

Ако сте прочели вече, че при ОФИЦИАЛНАТА ни среща в сградата на Археологически музей Пловдив, К. Кисьов не сподели нищо от това, което е споделил в това интервю, даже напротив - обеща ни съдействие, то можем да продължим нататък!!!

Тук задължително трябва да отбележим, че във видеото няма такова нещо като УЧЕНИТЕ, защото няма цитирано нито едно име, различно оттова на самият ИНТЕРВЮИРАН!!! Много важно уточнение идващо точно за коментара на za nas e toj religiq!!! :)

za nas e toj religiq

А, какво казва К. Кисьов и на какво и НАЙ-ВЕЧЕ на ЧИИ ИЗСЛЕДВАНИЯ прави заключенията си К. Кисьов направи ли си труда да провериш?! Нещо СЪМНЕНИЯТА относно ДОСТОВЕРНОСТТА на изказаните ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ много бързо и най-вече УДОБНО почна да ти зачезва!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 авг 2014 10:27

plovdivram написа:Ако сте прочели вече, че при ОФИЦИАЛНАТА ни среща в сградата на Археологически музей Пловдив, К. Кисьов не сподели нищо от това, което е споделил в това интервю, даже напротив - обеща ни съдействие, то можем да продължим нататък!!!

za nas e toj religiq

Напротив , съмненията си остават, ако забеляза определих коментара , като такъв, каквито са и ваще твърдения ;) Пак да попитам , какво те кара обаче да се съмняваш в неговата версия , след като не се съмняваш във вашата :lol:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 12 авг 2014 10:32

За съжаление, явно Рама не иска да ми отговори. Така обаче диалог не се води - като коментираш и отговаряш само на това, което ти харесва.

Аз все пак ще пробвам отново, като този път се допълня с още 1-2 въпроса.

1 - Бил ли е Бесапара(днес с.Синитево) главен град на Бесите или не?

2 - Факт ли е, че Одрисите са тези, които са населявали Трихълмието и първи са построили укрепено селище там?

3 - Били ли са Одрисите и Бесите във вражда?

Отговорите на тези въпроси поне за мен са кристално ясни и веднага дават отговор на въпроса за "връзката" между Бесите и Пловдив. И дали въобще я има!

Върни се в “Локо Пловдив”