Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 11 авг 2014 23:15

Има нещо смислено с това което е замислено с Херо от другата година, стига само до тогава да не се кара само с обещания как догодина ще видим новото лице на Левски и това да е оправдание за настоящи грешки и провали. Не трябва да се губи времето до тогава. Трябва много работа с настоящия ресурс и да не мислят за догодина и да си вадят смешни алибита всеки път. Ако трябва да правят контрола всяка сряда с отбори от долните групи, но да си изяснят титуляри, схема на игра и най-вече къде и как се центрира топката успешно, особено при корнерите от които успеваемостта е нулева.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2014 23:22

Пеевски е съсобственик на Левски и Раева се явява такава. Видиш ли това е незначително и много като Пеевски са съсобственици "по някаква си логика". Нищо стряскащо...Напротив - нормално.
Пеевски-Раева и Батков са съдружници и съсобственици, покрай тях може да са Бойко, Сталийски и кой ли още не - но това е нормално - няма нужда да се вдига много шум. 8-)

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 11 авг 2014 23:30

Днес манекенките са били почивка !

Много се измориха с/у Берое :)
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 08:11

Най-после едно умно решение от Гонзо!

Вальо Захариев отново ще тренира вратарите на Левски

Силният човек в Левски Георги Иванов обмисля нова треньорска рокада в отбора. След като през изминалата седмица Гонзо би шута на старши треньора Пепе Мурсия, сега на мушката е треньорът на вратарите Руслан Михайлов. Според наша информация, Иванов обмисля да освободи брата на Боби Михайлов и на негово място да назначи Валентин Захариев, който вече е работил на "Герена" и то с успех, а в момента се подвизава в ДЮШ на клуба. Също така, на "Герена" работа ще започне и Петър Колев, който ще бъде асистент, като той идва по желание на Димитър Димитров-Херо, който пък поема Левски от зимата.

Гонзо бил много ядосан от постоянните вратарски неволи в Левски в последно време, връх на които бяха снощните изпълнения на новото попълнение Стефано Кунчев срещу Берое. Треньорът на "сините" считал, че Руслан Михайлов го е подвел за Кунчев, казвайки му, че притежава отлични качества. Гонзо не бил доволен и от начина, по който настоящият треньор на вратарите провежда тренировките на подопечните си.

Припомняме, че за Руслан Михайлов това също не е първи престой в Левски. Преди години той бе обвиняван за слабата форма на тогавашните вратари - Георги Петков и Божидар Митрев, което провокира и освобождаването му от клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2014 08:22

След дъжд качулка. Така е като си заобграден от съветници-некадърници, Гонзо. Лично за мен това с Херо е грешка, ама ще видим. Може пък и да не е. Нямам високо мнение за Херо като треньор. Супер интелигентен, мислещ човек. По-скоро го виждам за позицията на спортен директор/мениджър, де да знам... Някой, който да движи нещата отгоре.

Добре, де. Някой знае ли защо Гонзо не иска Кокала?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 08:36

metodito написа:След дъжд качулка. Така е като си заобграден от съветници-некадърници, Гонзо. Лично за мен това с Херо е грешка, ама ще видим. Може пък и да не е. Нямам високо мнение за Херо като треньор. Супер интелигентен, мислещ човек. По-скоро го виждам за позицията на спортен директор/мениджър, де да знам... Някой, който да движи нещата отгоре.

Добре, де. Някой знае ли защо Гонзо не иска Кокала?

Ми като вземем на предвид, че е посредствен треньор. Друга причина трябва ли да има? Такива ръгачи, като Кокала с лопата да ги ринеш. Вярно, последно той ни направи шампиони (дали той, дали Гонзо с головете си), но играта по негово време не се различаваше особено много от сегашната. Иначе напълно споделям мнението ти за Херо но... по-добре той отколкото Гонзо, но за мен далеч не е най-добрия вариант. Щеше ми се да видя един Ераносян какво би направил в Левски, но...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 авг 2014 08:50

Мисля, че много подценявате Кокала като треньор и човек. Значи, баща ми по стечение на обстоятелствата го познава, макар не много добре, но си е печен. Това, че не говори само едни и същи клишета-простотии, а говори други простотии, какво толкоз? Не е по-тъп в никакъв случай от 90% от хората във футбола. Освен това като треньор беше много години в Израел, където знаем, че не могат да се мерят с нашата велика А група. Има познанства с треньори в Англия. Беше на стаж в Тотнъм преди години. Това може да не е много, обаче не е и малко, на фона на това, че Гонзо е бил на стаж в Черно Море, Топчо никъде, а за Сухия и Митов не ми се приказва. Как е станал шампион не ме интересува, след като е станал. Уволняват го след победа, че отборът не играел добре.... :mrgreen: БРАВО!
Херо също е по-добре от повечето. Йоканович, титла с Партизан и толкоз, какво повече е? Айде, той беше що-годе приличен. Мурсия? Най-доброто решение на Гонзо е, че махна това менте, най-лошото, че го направи треньор на Левски. Пак ви го повтарям, 13 отбора за 10 години! И никъде не е успял. Ако успехите с дубъла ги наричаме успехи, направо не ми се мисли...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 10:10

Загубата на Левски при повторния дебют на Гонзо е довела до падането на две глави, информира "Меридиан Мач. Георги Иванов вече е съобщил на вратаря Стефано Кунчев, че е отстранен от отбора след двете му левашки грешки срещу заралии.

Самият Кунчев бе взет само преди няколко седмици. Той обаче носи вина и за поражението от ЦСКА във вечното дерби. Първоначалната идея бе Стефано да е конкурент на Пламен Илиев през сезона.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1591894718

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2014 10:12

terata написа:
Загубата на Левски при повторния дебют на Гонзо е довела до падането на две глави, информира "Меридиан Мач. Георги Иванов вече е съобщил на вратаря Стефано Кунчев, че е отстранен от отбора след двете му левашки грешки срещу заралии.

Самият Кунчев бе взет само преди няколко седмици. Той обаче носи вина и за поражението от ЦСКА във вечното дерби. Първоначалната идея бе Стефано да е конкурент на Пламен Илиев през сезона.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1591894718

Супер :) Току виж видим в групата, а защо не и в игра Любенов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2014 10:13

Коя е втората глава? Или на Кунчев ще му махат и двете? :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”