Херо става треньор на Левски от Нова година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Херо става треньор на Левски от Нова година

Мнениеот Teo » 11 авг 2014 20:47

ivo77 написа:явно най-важното нещо е Гонзо да е на работа в Левски...

Капитан Гонзо последен ще напусне кораба :idea: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2014 20:47

И лятото така беше... Идва Гонзо, обещавам светло бъдеще!!! Като какъв - треньор, директор, футболист - все тая, нали е Гонзо!!! Ето че 4 месеца по-късно обещават Херо - за сега като треньор, но кой знае, може и като директор, може и да не дойде, ама важното е МИР ДА ИМА.

А сега вярвайте ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 авг 2014 20:48

ИМА И друго нещо ,Херо се надява дотогава Тонев да не е в Левски ,за да може да работи без той да му нарежда кой да пуска да играе ! определено Тонев е главната пречка Херо да не иска да дойде веднага !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 авг 2014 20:48

Каквото и да си говорим, гениален ход с инженерна точност 8-) Прецизен до последния детайл 8-) Гонзо е роден за шахматист 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 11 авг 2014 21:04

Съжалявам за Херито. Това е човек ,който иска да работи с всички сили за доброто на даден отбор. Но това не е отбора в който може да работи на спокойствие и да разгърне потенциала си. Мисля , че Батков си намери поредния човек с който ще се оправдае в края на сезона. Херо дано успееш, но не ми се мисли как ще се чувстваш, ако те споходи съдбата на поредния треньор. Още зимата ще разбереш , че в този отбор обещанията са големи , но неизпълними. Успех Херо.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 авг 2014 21:05

lz1tmw написа:Съжалявам за Херито. Това е човек ,който иска да работи с всички сили за доброто на даден отбор. Но това не е отбора в който може да работи на спокойствие и да разгърне потенциала си. Мисля , че Батков си намери поредния човек с който ще се оправдае в края на сезона. Херо дано успееш, но не ми се мисли как ще се чувстваш, ако те споходи съдбата на поредния треньор. Още зимата ще разбереш , че в този отбор обещанията са големи , но неизпълними. Успех Херо.

Точно така

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2014 21:06

И защо от зимата, когато сезонът най-вероятно ще е тотално загубен ??! Минали са едва 4 кръга, още има достатъчно време да се спаси този сезон, напълно малоумно решение. Поредно такова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 11 авг 2014 21:08

На Левски и Юп Хайнкес да им стане треньор, смисълът е все същият.
Нещо, което е съсипвано от един прост човек, какъвто е Батков, вече 15 години(ПОНЕ ТОЛКОВА), не чакайте да се оправи за месец-два.
Нито един нормален гранд не продава доказан вратар(същото стори и ЦСКА с алжиреца М'боли),какъвто е Блажевич, за да държи утайка на вратата си, което е и най-важният пост във футбола.
Продадохте си Вутов, продадохте си Дембеле преди това, защото ПРОСТО НЯМАТЕ ПАРИ, а после чакахте игра от Кевин Бру и Мюлдер, продадохте и Гари Родригес, продадохте си дори и МАЛКОТО читави играчи, не надградихте и милиметър с парите от групите в ШЛ и Лига Европа.
Други отбори като Бате, Жилина, Дебрецен, дори Астана, с един лек пробив някъде, веднага инвестират парите в силен, надграден отбор, с бъдеще, в стадион, база, ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪТЯТ.
Само нашите крадци окрадоха всичко, да не припомням казанската афера, представете си реал преди мач с барса да прати УЖ ЗА ПРОДАЖБА роналдо,бейл и хамес родригес, заедно с бензема някъде в друг отбор и после като загуби от барса, да си ги върне непродадени.
От идиот управник не чакайте нищо добро!
Миналата година Астана яде зверски бой от Ботев и в двата мача, а тази година, бие с разлика като гост АИК Стокхолм.
Там се работи, просто се работи!
Тук се краде, простее, граби като за последно от всеки трансфер и ето го резултата.
Посочете ми КОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД в държавата си(за какъвто се смята Левски) стои ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ един кирлив сектор на стадиона си???
Не искам да говоря за трагедията, наречена Локо Сф, Славия и Цска, там положението е ГОЛА ВОДА, АЙРЯН БЕЗ МЛЯКО.
Представете си Барса маха Сандро Росел за крупна данъчна и финансова измама и догодина го връщат на бял кон???
Не, това няма как да стане.
Но Сашо Томов заграби 11 млн от кремиковци, бави системно заплати, привика човека с пурите, преди това уреди уж прамод митал, после уж бизнесмен от китай и ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА, Цска го връщат на бял кон отново, да ги "оправи".
В Барса компромиси няма, но в Цска има, тук може ВСИЧКО!!!
Тук на власт е глупостта, затова догодина в евротурнирите ще ни бият и тимове от андора и сан марино.
Жалко за нормалните фенове, много жалко!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 авг 2014 21:08

Абе тоя Херо не беше ли некъв ''гаден предател'' доскоро?Или се бъркам с друг Херо? :roll:щ
Нали нещо ви отказваше 100 пъти,пък вие го плюхте?Имаше ли нещо такова или се бъркам?
Последна промяна от delqnski47 на 11 авг 2014 21:12, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2014 21:10

ralka_levskarka написа:
Red_Neck написа:Чакат Газпром за да захлебят :)
Не вярвам да стане - няма логила да чака.

Сигурно иска той да си проведе подготовка и той да избере футболистите, ама какво ли разбирам аз..

И Илиан Илиев така искаше да дойде на чисто от лятото, и Гонзо тази година ..... видяхме ги как се оправиха. Това са смешни доводи. До зимата ще затънете тотално с Гонзо начело.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”