Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Мнениеот Venko123 » 11 авг 2014 15:02

Киро Параходаааааа...Комплексиран идиот.
Скоро и патриотчетата ще го разкрият заедно с отборчето му.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 11 авг 2014 15:12

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tIa-UnzTuX0[/youtube]
Сами преценете...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 авг 2014 15:24

нали всички журналисти са лизегъзци на лудогорец и домуса,ако трябва да ги бие да ги бие ,нали им плаща и без това,ще търпят !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 авг 2014 15:34

Тоя,Домусчиев, беше на едно полувреме от закриване на отбора, ако не си спомняте, но Везалов го върна в играта!
Сега тази седмица може да се случи същото, като ЦСКА и Стяуа му сипат с големия чирпак! Нали си спомняте какви ги говореше, че щял само да развива школата на Лудогорец ако не беше станал шампион в 12 без 5 !

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 авг 2014 15:49

Клипчето по-горе казва всичко.....

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 авг 2014 16:10

try.stan написа:Принципно не му е работа на Домусчиев да дава наклон на коментаторите, освен ако не са служители на Лудогорец ТВ (ако имаше такава). Продал е правата на НОВА, и точка, спортната редакция на НОВА да си отговаря за коментаторите.
От друга страна, коментаторът на мача го спрях само след 3-4 минути, както и този на първия мач в Р-д. Може да е бил един и същ, нямам идея, само знам че адски ме дразнеше с безумно тъпия си коментар. Слушах коментара на Гонг с картината от Диема.

Правата ги продават УЕФА,а не Лудогорец. Малко си проверявайте инфото преди да пишете тъпотии.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 авг 2014 16:24

И двете страни са криви. Не му прави чест на Домусчиев за постъпката, но Нова е, била е и ще си остане най-помиярската телевизия в родния ефир, заедно с Босфор ТВ, като техните псевдо коментатори са особено дразнещи с пристрастията си към английския футбол и в тях няма грам българщина. Когато и да ги затворят тези телевизии все ще е късно. Аз да си призная слушах мача по Дарик, че гърмеше и не смеех да пусна телевизора и компютъра, та не знам за какво точно иде реч, ама по Дарик коментаторите максимално ме изкефиха с овикването на Безяк и Мисиджан през второто полувреме.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 авг 2014 16:27

Я виж ти :) Вече и коментаторите взех да са му криви на Киро Гела. Този човек нещо много се е взел насериозно и си плаче цялата власт в държавата да го вземе насериозно и да го сполети това което го сплетя Г.Ганчев ! Едни 24 часа на топло много бързо ще го отрезвят и държавата да спре ОП за 4 млн.
Заради нарушение по ОП. Ще му се отрази много добре на този само забравил и...т !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 17:03

smart написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tIa-UnzTuX0[/youtube]
Сами преценете...

Какво повече се иска от един коментатор!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 авг 2014 17:19

Никой не може да натрапва кауза на други хора нито да им вика небългари щото не се интересували от отбора му, така мисля аз!
Който се интересува от футбол и харесва Лудогорец хубаво, който не се интересува и не им следи мачовете не е небългарин, дори и тези
които ще подкрепят Стяуа и са подкрепили Лацио, всеки си има собствени интереси и предпочитания.

Върни се в “Футбол - България”