Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MoNteSo написа:ghoro написа:Сега остава и Доре да шитнем за 200-300 хиляди ойро и всичко ще е точно.
На мен Доре ми се вижда рядко качествен футболист. Сигурно ще предизвикам смях със сравнението си, но като стил наподобява Яя Туре. Не се крие по терена, поема отговорност и отиграва страшно много топки, а и често реализира. С една дума интересен е за гледане.
Teo написа:50 000 хиляди лева на месец в Лудогорец... ок нема проблем... Хасково с заплати по 2500 лева ги направиха смешни финансовото недоразумение Разград![]()
Гел докога ще си чукаш парите за 1500 човека
Teo написа:50 000 хиляди лева на месец в Лудогорец... ок нема проблем... Хасково с заплати по 2500 лева ги направиха смешни финансовото недоразумение Разград![]()
IvailoRz написа:Teo написа:50 000 хиляди лева на месец в Лудогорец... ок нема проблем... Хасково с заплати по 2500 лева ги направиха смешни финансовото недоразумение Разград![]()
Ко ? Не !Ако идваш в събота ще спреш ли да казваш 1500 , след като на стадиона няма да има празно място
galin56 написа:Bate_Mitko написа:Аз го написах това в коментара си след жребият на Лудогорец! На тях им трябва наистина класен нападател и Хамза е точният човек! С един куршум два заека, вземат добър нападател и в същото време лишават прекият си конкурент от такъв! Успех на Юнес в Лудогорец, той е наистина класа и с техните халфове определено ги чакат добри моменти! Ето така се прави , когато искаш да атакуваш групите на ШЛ и залогът е 10 милиона евро! Успех и на Хамза и на Лудогорец!
Абе на мен лично не ми направи впечатление в Ботев да е кой знае каква голова машина. Доре по-ми харесвашв от двамата. Има логика и в тези думи, че при нападателния и открит стил на Лудогорец с технични и атакуващи халфове може да се представи и по-добре. На мен ми е по-интересно заплатата му каква ще е от колкото трансферната сума. Говореше се за някакви баснословни за България сума от рода на 20-25 хиляди евро на месец. Ако са верни, определено не ги заслужава от това което съм го гледал в Ботев. Но явно зализания не го бъркат тия пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта