Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2014 13:16

matrix написа:Прав си за едно, ако играете с Левски, винаги ще ги бутат срещу вас, ама да си признаеш че и вас ви побутват честичко.

Не е само срещу Левски,с всички отбори е така.Култов бе коментара на мача ни с Морето когато загубихме с 2:1.Но това е извън темата.Който е гледал мача знае за какво говоря.За това ми се ще повече коментатори като тези от Диема да има.Защото фенщината в коментарите дразни,а това по Диема липсва.Навсякъде другаде тя присъства (ТВ7,БНТ1,БТВ) и дразни .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 авг 2014 13:18

Трябва, все пак, да отбележим, че Диема-джиите са леко "про-Манчо" , даже т.нар. Катинарчето е доста про-Манчо :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 11 авг 2014 13:18

Мале мале мале.Ама вие или сте платени тролове от Разград или гледате през 18 диоптъра зелено-амфетаминени очилца подарък от Гелчето.Защо да не е Лудогорец национална кауза??? Ами защото не е и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ.Така както никой друг отбор освен национален няма и не може да бъде подобна кауза!Вие глупави ли сте или на глупави се правите? Кой го интересува дали Лудогорец ще влезе в ШЛ или не? 3000 поклонници на Пашата заедно с него и работещите в клуба.Другите ги боли хоята за "Каузътъ".Ставате смешни направо с тия филми дето се вкарвате и само се излагате.Да,Лудогорец направи много добър сезон миналата година,подкрепял съм ги в мачовете,но до един момент.Защо спрях ли? Ами просто прекалено много почнаха някои хора свързани с тоя отбор да се вживяват в ролята на вселенски научни светила и да дават акъл за неща от които хал хабер си нямат.Стана като с Братя Аргирови едно време дето се викаше консерва да отвориш ще излезнат от нея.Така стана и с Гела,течеше отвсякъде и си промотираше бутиковото кефче пъчейки се все едно е Берлускони или Абрамович.Това което Лудогорец направи миналата година другите отбори са го правили няколко пъти и НИКОГА (нарочно го пиша с големи букви да го прочетете ясно и точно) не е имало подбни окачествявания като "каузътъ".Левски като влезна в ШЛ някой да е говорил,че са национална кауза и че трябва всички да ги подкрепяме или нещо подобно?НЕ!Ето затова (макар да не съм им фен) надявам се може да направите разликата между нещата.Разберете,че хората не мразят Лудогорец,а мразят начина по които някои се опитват да им набутват в лицата тоя отбор.Никой фен освен местните никога няма да се асоциира с този отбор именно поради тази причина.След 5-6 години като си иде Лудогорец в А окръжна да видим тогава "каузътъ" колко фенове има.За българските играчи не е ли така?Защо отричате и се правите на чалнати?Измислен отбор с платени фенове-тролове и всякакви легионери 1/2 от който не стават.Ставате шампиони в България само поради уникално трагичното ниво на останалите отбори.При силни Левски,ЦСКА,Литекс,Ботев и Локо Пд ще видите титла на кукуво лято.Е разбира се трябват да спрат и съдийските св*рки щото особено първата ви титла си беше съдийска отвсякъде ама много къса памет имате.Та така,ето затова хората никога няма да приемат глупостите за "каузътъ" и ще идат да викат за Стяуа.Не защото Вуте трябва да е зле,а защото Вуте се е самозабравил и ще падне много лошо от облаците в който си мисли,че лети.

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 11 авг 2014 13:24

bobo_13 написа:Аз съм се радвал и на Левски и на ЦСКА и на Лудогорец и на Литекс и на Ботев и на Локо сф, когато са играели в ЕТ. Фенски си пристрастия ги оставям за родните мачове.....така го разбирам аз, но всеки си има свои разбирания.

Моите съвпадат с твоите. Мисля че и повечето футболни фенове, които не са от София ги споделят.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 авг 2014 13:24

boabbb написа:Трябва, все пак, да отбележим, че Диема-джиите са леко "про-Манчо" , даже т.нар. Катинарчето е доста про-Манчо :lol: :lol:

Мдааа, а къде забравяш Арсеналчо(Бобчо) и Лузърпулчо(Пепи)....там са точно 3-ката червени отбори. Даже вчера обясняваше за някакъ кондиционен треньор, който Венгер взел, който го бил искал от не знам си колко години..... :? :? :? :shock: :shock:

Пуснах Скай и.....рахат, момчетата коментират мача, играчите, публиката....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 авг 2014 13:32

Fulcrum написа:Мале мале мале.Ама вие или сте платени тролове от Резнятовец или гледате през 18 диоптъра зелено-амфетаминени очилца подарък от Гелчето.Защо да не е Лудогорец национална кауза??? Ами защото не е и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ.Така както никой друг отбор освен национален няма и не може да бъде подобна кауза!Вие глупави ли сте или на глупави се правите? Кой го интересува дали Лудогорец ще влезе в ШЛ или не? 3000 поклонници на Пашата заедно с него и работещите в клуба.Другите ги боли хоята за "Каузътъ".Ставате смешни направо с тия филми дето се вкарвате и само се излагате.Да,Лудогорец направи много добър сезон миналата година,подкрепял съм ги в мачовете,но до един момент.Защо спрях ли? Ами просто прекалено много почнаха някои хора свързани с тоя отбор да се вживяват в ролята на вселенски научни светила и да дават акъл за неща от които хал хабер си нямат.Стана като с Братя Аргирови едно време дето се викаше консерва да отвориш ще излезнат от нея.Така стана и с Гела,течеше отвсякъде и си промотираше бутиковото кефче пъчейки се все едно е Берлускони или Абрамович.Това което Лудогорец направи миналата година другите отбори са го правили няколко пъти и НИКОГА (нарочно го пиша с големи букви да го прочетете ясно и точно) не е имало подбни окачествявания като "каузътъ".Левски като влезна в ШЛ някой да е говорил,че са национална кауза и че трябва всички да ги подкрепяме или нещо подобно?НЕ!Ето затова (макар да не съм им фен) надявам се може да направите разликата между нещата.Разберете,че хората не мразят Лудогорец,а мразят начина по които някои се опитват да им набутват в лицата тоя отбор.Никой фен освен местните никога няма да се асоциира с този отбор именно поради тази причина.След 5-6 години като си иде Лудогорец в А окръжна да видим тогава "каузътъ" колко фенове има.За българските играчи не е ли така?Защо отричате и се правите на чалнати?Измислен отбор с платени фенове-тролове и всякакви легионери 1/2 от който не стават.Ставате шампиони в България само поради уникално трагичното ниво на останалите отбори.При силни Левски,ЦСКА,Литекс,Ботев и Локо Пд ще видите титла на кукуво лято.Е разбира се трябват да спрат и съдийските св*рки щото особено първата ви титла си беше съдийска отвсякъде ама много къса памет имате.Та така,ето затова хората никога няма да приемат глупостите за "каузътъ" и ще идат да викат за Стяуа.Не защото Вуте трябва да е зле,а защото Вуте се е самозабравил и ще падне много лошо от облаците в който си мисли,че лети.

Типично говорене без факти. Кой от Лудогорец и за какво е давал акъли, че не мога да схавана? Колко за Левски и ЦСКА дали са били национална кауза говори факта, че вече 69 години ги подкрепят власт и партии. Самият израз "национална кауза" не знам кой журналист или фен го измизли и защо го употребявате нон-стоп. Поне на мен Кирчо ако ми даваше някой лев щях да Ви събирам на пом 2-3 бири всяка седмица....но уви.

И като цяло темата пак се извъртя до Лудогорец срещу всички.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 авг 2014 13:32

bobo_13 написа:
boabbb написа:Трябва, все пак, да отбележим, че Диема-джиите са леко "про-Манчо" , даже т.нар. Катинарчето е доста про-Манчо :lol: :lol:

Мдааа, а къде забравяш Арсеналчо(Бобчо) и Лузърпулчо(Пепи)....там са точно 3-ката червени отбори. Даже вчера обясняваше за някакъ кондиционен треньор, който Венгер взел, който го бил искал от не знам си колко години..... :? :? :? :shock: :shock:

Пуснах Скай и.....рахат, момчетата коментират мача, играчите, публиката....

Е, да, бе, то пишеше навсякъде за треньора на Германия - някакъв англичанин, мисля
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 11 авг 2014 13:34

Fulcrum написа:Мале мале мале.Ама вие или сте платени тролове от Резнятовец или гледате през 18 диоптъра зелено-амфетаминени очилца подарък от Гелчето.Защо да не е Лудогорец национална кауза??? Ами защото не е и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ.Така както никой друг отбор освен национален няма и не може да бъде подобна кауза!Вие глупави ли сте или на глупави се правите? Кой го интересува дали Лудогорец ще влезе в ШЛ или не? 3000 поклонници на Пашата заедно с него и работещите в клуба.Другите ги боли хоята за "Каузътъ".Ставате смешни направо с тия филми дето се вкарвате и само се излагате.Да,Лудогорец направи много добър сезон миналата година,подкрепял съм ги в мачовете,но до един момент.Защо спрях ли? Ами просто прекалено много почнаха някои хора свързани с тоя отбор да се вживяват в ролята на вселенски научни светила и да дават акъл за неща от които хал хабер си нямат.Стана като с Братя Аргирови едно време дето се викаше консерва да отвориш ще излезнат от нея.Така стана и с Гела,течеше отвсякъде и си промотираше бутиковото кефче пъчейки се все едно е Берлускони или Абрамович.Това което Лудогорец направи миналата година другите отбори са го правили няколко пъти и НИКОГА (нарочно го пиша с големи букви да го прочетете ясно и точно) не е имало подбни окачествявания като "каузътъ".Левски като влезна в ШЛ някой да е говорил,че са национална кауза и че трябва всички да ги подкрепяме или нещо подобно?НЕ!Ето затова (макар да не съм им фен) надявам се може да направите разликата между нещата.Разберете,че хората не мразят Лудогорец,а мразят начина по които някои се опитват да им набутват в лицата тоя отбор.Никой фен освен местните никога няма да се асоциира с този отбор именно поради тази причина.След 5-6 години като си иде Лудогорец в А окръжна да видим тогава "каузътъ" колко фенове има.За българските играчи не е ли така?Защо отричате и се правите на чалнати?Измислен отбор с платени фенове-тролове и всякакви легионери 1/2 от който не стават.Ставате шампиони в България само поради уникално трагичното ниво на останалите отбори.При силни Левски,ЦСКА,Литекс,Ботев и Локо Пд ще видите титла на кукуво лято.Е разбира се трябват да спрат и съдийските св*рки щото особено първата ви титла си беше съдийска отвсякъде ама много къса памет имате.Та така,ето затова хората никога няма да приемат глупостите за "каузътъ" и ще идат да викат за Стяуа.Не защото Вуте трябва да е зле,а защото Вуте се е самозабравил и ще падне много лошо от облаците в който си мисли,че лети.

Браво, много точно написано!
Само ще си позволя да добавя нещо от себе си. Истинската радост за успехите на Лудогорец е на тези фенове на отбора, които са ходили на мачовете на клуба в Б и В група! Това са истинските, неподравени и лоялни фенове на отбора и точно те заслужават големи адмирации! Точно тези хора 1000% са били обект на вечна подигравка през годините от съгражданите си- викащи за родните два гранда. Друг е въпроса, че голяма част от сини и червени разградчани, набързо са станали най-големите фенове на Лудогорец!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 13:35

Не знам какво е говорил въпросния коментатор,но съм сигурен,че си има шефове.Та на въпросните хора им е робота да го оценят дали се е справил.Олигарха в качеството си на какъв му търси сметка,не мога да разбера :? !?!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 11 авг 2014 13:42

Сините и червенените ме изумяват с тяхното соц. мислене.

Върни се в “Футбол - България”