Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Моя колега ,ми оправдава очакванията с всеки изминал ден .Уникален ! След миналия сезон ,исках промяна в защита и да увеличи пейката и ето ,че ми изпълни желанията .Уникален ! Чакам Морено до една седмица ,резервен вратар и за подарък един заместник на Суарес .Ливърпул е силен и ще скочи здраво за титлата ! Не ни е страх от никой ! Мачкаме всичко наред !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion написа:Моя колега ,ми оправдава очакванията с всеки изминал ден .Уникален ! След миналия сезон ,исках промяна в защита и да увеличи пейката и ето ,че ми изпълни желанията .Уникален ! Чакам Морено до една седмица ,резервен вратар и за подарък един заместник на Суарес .Ливърпул е силен и ще скочи здраво за титлата ! Не ни е страх от никой ! Мачкаме всичко наред !
от твоята уста-в божиите уши!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Браво, харесва ми ентусиазма ви. 

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
- liverpool96
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w1yJOH8Rs3o[/youtube]
Ето го фаворита ми за левия бек.
Ето го фаворита ми за левия бек.

Вълците искат 20-тина милиона за тоя
Малко ги пере кълвача, май

Леевски, оле

- liverpool96
- Контакти:
boabbb написа:Вълците искат 20-тина милиона за тояМалко ги пере кълвача, май
![]()
Толкова искат и за Морено, така че ако нещата не се получат с него, най-добре е да се прибегне до швейцареца.

Само тук намерих инфо за Морено дано не е партенка на гонгliverpool96 написа:boabbb написа:Вълците искат 20-тина милиона за тояМалко ги пере кълвача, май
![]()
Толкова искат и за Морено, така че ако нещата не се получат с него, най-добре е да се прибегне до швейцареца.
http://liverpool.gong.bg/football-sviat ... nie-291811
- liverpool96
- Контакти:
Сделката за Морено се превърна в сапунен сериал. Иначе ако става въпрос, нашите са го уговорили още май месец...
- superspiro
- Контакти:
boabbb написа:Вълците искат 20-тина милиона за тояМалко ги пере кълвача, май
![]()
То мисля че Тони Барет беше казал, че от Ливърпул са имали интерес към него, но от Волфсбург са искали над 30 милиона паунда и затова са се насочили към Морено.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Морено ще бъде топ трансфер за всеки клуб. Севия бавят, защото искат да вземат възможно най-много пара, със сигурност има и други кандидати.
Родригес има потенциал, но в момента е доста по-слаб от Морено. Французите го направиха на пух и прах на световното.
Родригес има потенциал, но в момента е доста по-слаб от Морено. Французите го направиха на пух и прах на световното.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !