IV кръг: ЦСКА - Хасково 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: IV кръг: ЦСКА - Хасково

Мнениеот Червени Воини » 11 авг 2014 01:03

Червени Воини написа:4:0

:geek:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 авг 2014 02:27

TristaNNN написа:Прогнозирам равенство 1-1 с голмайстори Причиненко и, разбира се, Емил Ангелов. След мача очаквам Нанков да поздрави играчите за мъжката игра и да каже, че трябва да минат няколко години, за да се обиграе отбора.

Голям познавач :lol: , да откършиш от него! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: IV кръг: ЦСКА - Хасково 4:0

Мнениеот Червени Воини » 11 авг 2014 09:28

Аз пък му се кефя на прогнозите, същия като баща си агент Тара. Каквото и да каже, става обратно. :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 авг 2014 09:30

Най-хубавото е завръщането на Вальо и никак немалкото създадени положения за гол. Не, че Хасково е мерило, но все пак прави впечатление раздвижването в предни позиции.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 11 авг 2014 09:30

Мнениеот Sh. Group на 06 Авг 2014 07:52

kartacha_hs написа:Хич не се заблуждаваме от нищо ние. Знаем си, че само на мускул и воля е трудно. Важно за нас е да играем хубав футбол с местните момчета и няколкото по-класни външни попълнения, а не да се измъчваме за постигането на някакви цели от исторически съображения с разни Бушовци, Силви, Супусепи, Оршуличовци, Петъци и други.

А мача не го отписвайте отрано. Въпреки че е на Армията, отдавна сте доказали, че лесно губите точки, където никой не очаква. Ако Карачанаков не реши пак, че е докоснат от боговете, както и ако имаме ден, спокойно можем да ви опънем един Х.

Кога станахте и Вие калайджии, че и задниците ви почерняха - доколкото се сещам последния път на Армията Ви писахме отличен - сега може и с добър да се задоволим, да не ви губим като клиенти...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Като сме тръгнали да се хвалим да се похваля и аз :)
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 11 авг 2014 10:48

Аз лично съм доволен от играта. Да, Хасково не е най- доброто мерило, но на мен ми хареса отношението на играчите към мача, които дори при 2:0 се ядосваха, когато пропуснат положение или сбъркат някоя ситуация. Нямаше го характерното за миналия сезон помпане напред с надеждата да се случи нещо. Всички се включиха добре и мача беше интересен през повечето време, като Буш си е попадение според мен, Суарес въобще не е лош, а и този Фелипе показа хубави неща, само Мисиджан ми се стори малко омотан, силен физически, но издиша технически.
Другото, което ми направи впечатление беше интересната схема с Карата, Силва и Суарес зад Буш, като Марки беше дръпнат назад. Дано играем пак с такова желание в събота!
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 авг 2014 11:10

резултата е отличен, головете също ми харесаха, дойдоха и доста хора. Единствено ме притеснява факта, че имаме толкова контузени играчи и Стойчо всеки мач пуска различни футболисти. От там идват и неточностите, а след тях и грешките. Срещу Хаскова те не са толкова забележими, но ако ги направиме с по-класен отбор ще закъсаме. Радващо е, че всяка среща някой избухва с прекрастно попадение. Срещу Левски беше Карата, а вчера Силва. Вижда се, че Трика е бил прав и това момче Буш наистина е голям талант. Стойчо го разбра и го пуска титуляр, което му носи голове. Надявам се и Жоаким да се отпусне след гола и да започне да бележи, защото чесно казано го бях отписал. Засега грандиозната ни селекция е почти добра. Има и дупки, като Сепусепа и други, които още не сме ги гледали, но тези, които получиха шанс са на добро ниво. Казвам добро, а не отлично, защото засега не доказали, че мястото им е в ЦСКА. Важното е младите момчета да блестят, в тях е бъдещета и много хора, които се подиграваха, че отбора ни е застаряващ могат спокойно да замълчът. Играта ни в момента се гради около Карачанаков на 21, Буш на 21, с уговорки на Силва на 20 и всички чакаме завръщането на контузените Маркович и Витанов. Те ще са гръбнака на ЦСКА още догодина, обеден съм.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2014 13:08

CSKA 78 написа:Айде,честита ни победа!Къде е TristaNNN да ни каже кой трябва да се обяснява днес?!Дали не е Гонзо? :lol: :mrgreen:

[offtopic]Тц :lol: Гонзо няма какво да се обяснява, ние всичко си знаем.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2014 13:10

GOLEADOR написа:@TristaNNN
Какво стана бе,пич?Колкото и нагло да се държиш в нашия форум,накрая идва Стефано Кунчев и всичко идва на мястото си. :lol: :lol: :lol:
П.П.
Казах ти вместо да се заяждаш с ЦСКА да подкрепиш Пепиньо за треньор на Левски,но не ме послуша.Айде слагай банера [offtopic]Изображение[/offtopic]и отивай да псуеш по "инжинеро" и Стефано Кунчев!

Бре, тия взели та били и то с четири гола. Браво, но накрая идва Лудогорец и всичко си идва на мястото :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 авг 2014 13:13

TristaNNN написа:Бре, тия взели та били и то с четири гола. Браво, но накрая идва Лудогорец и всичко си идва на мястото :)

Хубаво, че на нас чак Лудогорец се налага да идва. За вас са достатъчни и Берое.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”