Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот mistreated » 11 авг 2014 09:27

mistreated написа:Берое категорично са по-добрият отбор в момента и това, че имат само 2 точки от 3 мача не променя този факт. Време е да вземат първата си победа и да затвърдят доброто впечатление от предсезонната подготовка. 2:0 или 2:1 за старозагорци.

Аз говоря, ама кой да слуша :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2014 09:29

mistreated написа:
mistreated написа:Берое категорично са по-добрият отбор в момента и това, че имат само 2 точки от 3 мача не променя този факт. Време е да вземат първата си победа и да затвърдят доброто впечатление от предсезонната подготовка. 2:0 или 2:1 за старозагорци.

[offtopic]Утре мисля да пусна тото. Ще трябва да ми помагаш с числата :mrgreen:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 авг 2014 09:31

modor написа:
mistreated написа:

[offtopic]Утре мисля да пусна тото. Ще трябва да ми помагаш с числата :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Със сигурност ако го пусна аз нищо няма да излезе, ама на теб може и да донеса късмет :)[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Мнениеот MagicMoments » 11 авг 2014 09:37

[wrapimg=]http://forum.levski.com/download/file.php?id=13222[/wrapimg]
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2014 09:45

С какво Берое показаха, че са по-добрия отбор? Те нямаха удар във вратата ни :mrgreen: Добре, че нямаха де...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 авг 2014 09:52

W84me написа:С какво Берое показаха, че са по-добрия отбор? Те нямаха удар във вратата ни :mrgreen: Добре, че нямаха де...

Бе не е кат да нямаха положения първото полувреме. А и Кунчев добре се погрижи за което. :mrgreen: Просто мача се разви перфектно за тях. Тва си им е играта. Гол и после всички отзад, срещи Литекс не устискаха, ама срещу нашите мърди, които второто полувреме не можеха да ходят им се получи перфектно.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 11 авг 2014 10:22

Чичо ви Мурсия докара играчи на килограм и си замина. Стегна си куфарите и се оттърва, а клетите испанчета Бедоя и Аниете останаха да се скитат из българските мочурища. Който дойде в БГ, няма бягане на вън. До две години ги виждам във Вихрен (Сандански) или Марек.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2014 10:36

След победата над Локомотив се поуспокоих, че няма да изпаднем, но сега като погледнах класирането ... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 11 авг 2014 10:51

Ами чухте ли за пострадалият репортер? Бил до клетката и от синята агитка хвърлили бомбичка, която гръмнала до крака му. Имал голяма рана и почти си е изгубил слуха. Тука ми мирише на наказание.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 авг 2014 10:58

Берое е стабилен отбор от години. При тях няма закъснели заплати и битови проблеми, да не говорим за скандали. Хубчев всяка година взима по-един, двама играчи и попълва местата, където има нужда. Този сезон пак прибраха едни от най-силните футболисти на Локо Пловдив, а Венци Христов се върна. Е, кажете ми, какво може да покаже Левски на един балансиран отбор. Не съм фен на сините, но по-едно време през първата част на мача мислех, че Берое ще вкара три-четири гола. Никога не съм виждал толкова лошо разбирателство защита вратар. Аз също съм на мнението, че не може да се вини само Кунчев. Вратаря се чувства спокоен и пази добре, когато пред него защитата е стабилна и недопуска сериозни грешки. Обеден съм, че преди не повече от 15 години индивиди, като Белаид нямаше да помиришат терен. Вместо ЦСКА и Левски да дърпат останалите отбори напред, те слизат на нивото им. Не може клуб създаден преди пет години да диктува модата във България и да се определя, като национална кауза. Нямам нищо против Лудогорец, но ме подразниха с това, че си позволиха да пуснат химна на двубоя им за Лига Европа с Валенсия. Не си спомням някой друг да го е правил. Това е положението, но всеки, който дори малко разбира от футбол знае, че без ЦСКА и Левски и то силни играта във България не върви. Затова е нужно левскарите да се вземат в ръце и да си подредят нещата, защото още една празна година ще дойде в повече на всички фенове.

Върни се в “Левски”