V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

motg
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот motg » 10 авг 2014 23:56

Ако съдията не се връзва на симулациите на Безяк и Марселиньо, а нашите влязат здраво в мача, ще го вземем.
Да видим дали пак ще ползват жокер от съдията.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 10 авг 2014 23:57

motg написа:Ако съдията не се връзва на симулациите на Безяк и Марселиньо, а нашите влязат здраво в мача, ще го вземем.
Да видим дали пак ще ползват жокер от съдията.

To не е дали ще се връзва или не. Там има бецален от страна на Киро-Гела и те така. :lol:

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 10 авг 2014 23:58

volf написа:
Teo написа:
volf написа:
Teo написа:Колкото по-ранно на новото поколение футболисти им се набива в главата ( и това трябва да започне още като са малки), че на терена парите не играят, толкова по-добре за клубовете които защитават!

Само като се сетя че се съгласихте да плащате на измислени герои като И. Стоянов и Милесавлевич пари, които Лудогорец не е склонен да плаща дори на звездите си и тезата ти увисва, като посрани гащи!

Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим 8-)
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.

Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград!

Много глупости си написал, най-голямата заплата в ЦСКА е 7500 евро, в Лудогорец няма таван някои от звездите им взимат над 30000 евро. Колко е заплатата на Ангуло за които бяха платени 1,5 млн евро?
Само това менте взима повече от 5 пъти повече от най-скъпо платените в ЦСКА, а е бек.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 авг 2014 00:00

MAXIMUS написа:Победа и само победа ! 0:2 !

Не, че не е възможно, но ми се струва малко вероятно. Веднъж ги победихме за купата като гости, рано или късно ще ги бием в Разград и за първенство.
Ако се случи в предстоящия кръг-ОК ! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 авг 2014 00:01

russia написа:

Не, че не е възможно, но ми се струва малко вероятно. Веднъж ги победихме за купата като гости, рано или късно ще ги бием в Разград и за първенство.

Русия, ти май си станал по-голям фен на тия отколкото на ЦСКА...Повярвай малко.
Не само ще ги бием, шампиони сме. ;)

draki75

Мнениеот draki75 » 11 авг 2014 00:04

По темата , много измъчено равенство с основна заслуга на Вальо и Дивиш .
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 11 авг 2014 00:08

Съсипа ме отпадането от Зимбру, а сега с подкрепата за Стяуа, не знам как съм бил толкова доброжелателен към ЦСКА.
Ясно, че винаги ще си останем резаци и за червени, и за сини, но чак пък да се мразим?*?
Не мога да спра да подкрепям с цялото си сърце и сашетата, и Стойчо, както и отбора. Толкова положени усилия, спрямо толкова изсипана тиня, не може да заслужава нищо друго!
На побратимените със Стяуа, пожелавам каквито и да е положителни емоции, а за 5ия кръг:
Nihil nove sub sole!
2:1

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 авг 2014 00:09

Този път Лц ще падне,при това лошо!Прогноза 1:2 за ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 авг 2014 00:22

Venko123 написа:
russia написа:

Русия, ти май си станал по-голям фен на тия отколкото на ЦСКА...Повярвай малко.
Не само ще ги бием, шампиони сме. ;)

Не е баш тъй! Въпроса не е само да вярвам или да искам, просто виждам моментните възможности на отбора. Ако не се подобри играта в защита/за времето до мача едва ли ще стане чудо/ и не заиграем ли по-организирано в средата на терена, няма как да бъда краен оптимист!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 11 авг 2014 00:40

Иска ми се да ги бием , но реалностите сочат друго. Надявам се късмета да е с нас и 0-0.
Да не забравяме обаче как ще се представи и съдията при това домакинство на Лудогорец, защото знаем там как се свири и т.н.
Все пак 0-0.

Върни се в “ЦСКА”