Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
да не са забавили заплатите и да бойкотират, нямам друго обяснение, има добри играчи в Левски, но няма никаква игра. Да нямате едно чисто положение за цяло полувреме 

- ralka_levskarka
- Контакти:
criminal написа:да не са забавили заплатите и да бойкотират, нямам друго обяснение, има добри играчи в Левски, но няма никаква игра. Да нямате едно чисто положение за цяло полувреме
Има- ТоТо

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: БФС готви тежка санкция за Левски
Не вярвам БФС да накаже Левски с лишаване от домакинство точно за мача им с Ботев, когато на сините е необходима задължителна победа.
Eminem написа:Гонзо за една седмица напълно е разбил и малкото хубаво нещо, което се виждаше в отбора. За това се иска талант.
Какво видя Гонзо в Кунчев, че го взе в Левски ? Какво ? Как може да има толкова некадърен вратар ? По-добре да сме без вратар в мача отколкото с тоя бездарник. Ако имаме адекватно ръководство, веднага ще бъдат уволнени и Кунчев и тоя Р. Михайлов. Ако Левски е нямал идея в първите три мача, това в Стара Загора не знам какво беше. Никой не знаеше на какъв пост играе и какво трябва да направи на терена.
Разбира се, поредната изцепка на "феновете". Поредната бомба, поредния пострадал. Но как беше....ъъъ да - те организираха юбилея, те направиха картите, те направиха артикули....така че могат да си правят каквото си искат.
И като клуб и като фенове сме трагедия.
Доста глупости изписа. Гонзо бил съсипа отбора за една седмица? Ти сериозно ли

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
MagicMoments написа:siniq_fen написа:Santiago Munezz написа:siniq_fen написа:АбсолютноНяма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.
Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!
Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества
Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.
Ако ме пуснат мен централен защитник ще съм 5-6 класи над Белаид.
Само Левски!
ЕМИЛ написа:caci написа:Щом Стефанчо ще е на вратата беройци могат да са спокойни,тоя ще направи отново няколко нескопосани отигравания,ще поизпусне няколко топки,а ако има пряк свободен удар ще е нужно на беройци само да уцелят вратата.
нещо не те разбрах
Сега разбра ли ?
Такива големи батаци са в управлението на клуба, бедна ни е фантазията. Напълно разбирам Херо, че предпочете офертата на Ботев през лятото, бих го разбрал ако откаже и сега. Явно тогава не го е направил за парите, а просто защото при канарите е можело да работи на спокойствие, неговата дума повече да тежи и да се работи професионално, а не в отровна обстановка, изпълнена с афери и нечии интереси, дори не знаем и чии са тези интереси, за да счупим съответните глави. Ето вижте ги какво правят в безпаричие, запазиха си и от важните играчи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- MagicMoments
- Контакти:
siniq_fen написа:MagicMoments написа:siniq_fen написа:Santiago Munezz написа:siniq_fen написа:АбсолютноНяма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.
Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!
Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества
Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.
Ако ме пуснат мен централен защитник ще съм 5-6 класи над Белаид.
Е то и мен ако ме пуснат да изпълнявам статичните положения ще мога поне един път от 20 в мача да центрирам точно,или пък от 4-те гола на Стефано,поне 3 ги спасявах ,ама....Аз чакам момента в който Гонзо ще си тръгне и Левски ще тръгне към окръжните групи- дано да е скоро.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Всичко е цирк и тото. Гонзо се продаде/поддаде на мустака. Нямаме отбор, защото има изгода да нямаме.
Защо футболистите се оплакаха от начина на тренировки при Мурсия? Май много зор им идваше и разбраха, че може да ги вкара във форма, а това не носи пари на мустака.
Защо футболистите се оплакаха от начина на тренировки при Мурсия? Май много зор им идваше и разбраха, че може да ги вкара във форма, а това не носи пари на мустака.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Като гледам класирането май пак ще сме втори, но отдолу нагоре, след победителя Хасково!!! Не виждам как с такава игра ще можем да победим останалите 10 отбора!?!