Евала на Гонзо като футболист но като ръководител е пълен ташак и се наведе на другаря Батков !
Къде са ни юношите по-добре те да играят колкото могът толкова поне ще се раздават и имат сърце и душа за Левски.
От 1976 г. насам гледам почти всички мачове на Левски къде на живо къде по тв но такива бездарници не съм виждал начело с Батков и Гонзо.
Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Руслан Михайлов вън от Левски веднага ! (римейк)
ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ . Да дадеш пари за да гледаш този отбор на живо е трябва да си мазохист или човек който желае да получи инфаркт .ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ .
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Re: Руслан Михайлов вън от Левски веднага ! (римейк)
Преди Левски - ЦСКА го наблюдавах с какво нежелание стреляше топки към Кунчев и чак се уплаших.
Но това не е извинение за поредните глупости на Кунчев...
Но това не е извинение за поредните глупости на Кунчев...

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
Santiago Munezz написа:siniq_fen написа:АбсолютноНяма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.
Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!
Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества

Само Левски!
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Много зле, половината играят все едно са с ботуши, спирането на топката е адската мъка, подаването на топката повече от два пъти точно е пълна химера, за "двойно" не са чували, всеки се стреми да излъже по двама-трима, играем без вратар не знам кой си мач вече...
Каква победа, какъв хикс, какви пет лева?
Каква победа, какъв хикс, какви пет лева?

Гонзо за една седмица напълно е разбил и малкото хубаво нещо, което се виждаше в отбора. За това се иска талант.
Какво видя Гонзо в Кунчев, че го взе в Левски ? Какво ? Как може да има толкова некадърен вратар ? По-добре да сме без вратар в мача отколкото с тоя бездарник. Ако имаме адекватно ръководство, веднага ще бъдат уволнени и Кунчев и тоя Р. Михайлов. Ако Левски е нямал идея в първите три мача, това в Стара Загора не знам какво беше. Никой не знаеше на какъв пост играе и какво трябва да направи на терена.
Разбира се, поредната изцепка на "феновете". Поредната бомба, поредния пострадал. Но как беше....ъъъ да - те организираха юбилея, те направиха картите, те направиха артикули....така че могат да си правят каквото си искат.
И като клуб и като фенове сме трагедия.
Какво видя Гонзо в Кунчев, че го взе в Левски ? Какво ? Как може да има толкова некадърен вратар ? По-добре да сме без вратар в мача отколкото с тоя бездарник. Ако имаме адекватно ръководство, веднага ще бъдат уволнени и Кунчев и тоя Р. Михайлов. Ако Левски е нямал идея в първите три мача, това в Стара Загора не знам какво беше. Никой не знаеше на какъв пост играе и какво трябва да направи на терена.
Разбира се, поредната изцепка на "феновете". Поредната бомба, поредния пострадал. Но как беше....ъъъ да - те организираха юбилея, те направиха картите, те направиха артикули....така че могат да си правят каквото си искат.
И като клуб и като фенове сме трагедия.
- Stahlgewitter
- Контакти:
За този отбор да се продават билети за да го гледаш си е престъпление.Трябва обратно който отиде на мач на ЛЕВСКИ да получава някакъв подарък че се е прецакал.Само се чудя как има още хора който дават по 7-10-15 лева за да ходят.Сигурно искат да избягат поне за малко от жена си 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
- vratar4eto
- Контакти:
Re: БФС готви тежка санкция за Левски
veseo написа:vratar4eto написа:Крайно време е да се налагат и лични санкции, за да се спрат тези глупости. Ако има камери по стадионите и се види кой го е направил глобата от 5000 да я плаща той, а не отбора, пък да видим дали ще метне пак. Видя се, че и празните трибуни не влияят на изродите в агитките (да не ми се правят на интересни, жълти, червени и други - и при тях им такива) - важното е да "целим Ушев с бомба"(в случая репортера), а не какво ще донесе това на отбора. Което показва и какви фенове са...
Разликата е, че "другите" (с изключение на червените, те са същите като вас) ги наказват, докато при вас ще има "последно последно предупреждение" и смешна парична глоба. Друго си е пловдивско дерби в София заради хвърлена празна пластмасова бутилка
Абе май не беше много празна и беше в главата на един треньор, ако не ме лъже паметта. А като тези същите пловдивски онеправдани фенове уцелиха на Герена миналия сезон 2 деца, които гонят топката с бомбичка, колко ги наказаха? Май им се размина (сигурно пак са били празни бутилки, ама от жегата са гръмнали). И никой нищо не казва, но като се размине на "Левски" всички плюят. Това всъщност е разликата - като се направи компромис за едните се раздухва, а за другите на никой не му пука и не е новина.
Но кажи, не съм ли прав, че ако метналия бутилката беше платил глоба от 2 000 (или колкото са наложили, заедно с наказанието), това ще е последния път, в който ще замери някого. Аз съм ЗА наказания и то много по-сериозни, но най-вече лични. Това е начинът да спрат простотиите.
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
siniq_fen написа:Santiago Munezz написа:siniq_fen написа:АбсолютноНяма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.
Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!
Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества
Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]