Тая сбирщина уж футболисти петни името Левски начело с Гонзо !
Срам и резил сме !!!
Донно Херо стане старши треньор защото ще ставаме още по-зле!
Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
В пъти по-добра игра отколкото при Мурсия,за пръв път някой да смени капитанчето,което пак си изкара жълт картон и пак ръхомахаше ли към съдията.Ако примерно вместо Бедоя пусне Огнянов/Мисяк/Краев,ще играем и много по-добре отдясно.А и примерно вместо Сърмов и Гаджев се пуснат Велев,Прохазка/Цонев,ще можем и да минем в центъра без безумните нарушения на капитаните.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Tommi написа:Вълчан написа:Кво нарушение като няма контакт със вратаря.....то маи само да го погледнеш и трябва да се свири...
Води се, че топката все още е притежание на вратаря, докато я тупа. Все едно да му я избие от ръцете. Ако е пуснал топката, а не я тупа, тогава вече е друга работа.
Точно, че не я тупа...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Ако не беше тоя шаран на вратата, мачът беше за един тлъст хикс, нещо като 0:0. Ебаси безумно слабата игра. Ние имахме едно положение само, Берое и те така.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
memnto написа:Падате, и първи 3 загубени точки от новия ви стар треньор. 2:0.
Който си го разбира си го разбира! Факт.

Вълчан написа:Еми това е....Левски тръгва нагоре .....Тоест ще гони 7-8 място тази година.
7-8 място ще е добре, защото според мен са за 2-3 места надолу. Днес гледах интересния мач между Асеновец 2005 - Гигант югоизточна "В" група (тук от форума прочетох за него) - повечето играчи в сини екипи ОТСТЪПВАТ значително на онези играчи от "В" група - а като гледам как са зле физически сините идоли, то все едно днес вместо "В" РФГ съм гледал английска висша лига.
- Stahlgewitter
- Контакти:
memnto написа:memnto написа:Падате, и първи 3 загубени точки от новия ви стар треньор. 2:0.
Който си го разбира си го разбира! Факт.
Факт де факт,поне пари изкара ли?

Гонзо не става за селекционер,не става за треньор а иска цялата власт да е в него.Не се ли усеща,че се излага публично? А за така наречените футболисти Божи,Гаджи,Сърми и Стефанчо ми е беден речника.Това,че ги псувах цял мач вече е нещо нормално за съботите или неделите когато си губя времето през тези 2 часа.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Оставка веднага на треньора на вратарите Р.Михайлов !!!

Гонзо не те ли е срам ?

Гонзо не те ли е срам ?
Последна промяна от balef на 10 авг 2014 22:11, променено общо 1 път.
От 10-тата минута реших да броя колко пъти ще се ударя по челото, но към 70 минута спрях на 57