Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
Няма скорост в атака и затова няма и никаква идея.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- milen.hristov
- Контакти:
terata написа:milen.hristov написа:balef написа:Кой е треньор на вратарите в Левски ?
Искам да поздравя майка му !
A странното е, че мой приятел цскар ми е казвал, че е бил по талантлив вратар от брат си
И? Тва прави ли го добър треньор?
Не разбира се това, че си имал отлични футболни качества не те прави дори добър треньор. Мисля, че всички сме на мнение, че дори посредственик е комплимент за него
- santiliana
NOMER14 написа:milen.hristov написа:balef написа:Кой е треньор на вратарите в Левски ?
A странното е, че мой приятел цскар ми е казвал, че е бил по талантлив вратар от брат си
Нищо чудно, като знаем кой е брат му.
не говори глупости. Боби беше един най-великите вратари на Левски в историята на клуба. Нека бъдем реалисти и да уважаваме играчите си!
На мен ми хареса хъса с който Гаджев влиза в краката на противниците 

Абе само на мен ли ми прави впечетление че не сме имали далечни истрели от незнам колко години ?
Тая утайка р. димитров ми скъсва нервите. По - слаб играч не бях гледал от 1-вото полувреме.
way написа:Абе само на мен ли ми прави впечетление че не сме имали далечни истрели от незнам колко години ?
Нали уж това бяха "специалитетите" на Гаджев?

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
santiliana написа:NOMER14 написа:milen.hristov написа:balef написа:Кой е треньор на вратарите в Левски ?
Нищо чудно, като знаем кой е брат му.
не говори глупости. Боби беше един най-великите вратари на Левски в историята на клуба. Нека бъдем реалисти и да уважаваме играчите си!
Съжалявам - обърках се със сина му.
БОБИ Михайлов беше голям вратар.
Re: БФС готви тежка санкция за Левски
Не, не БФС готви санкцията... Онези с бомбите и качулките си я търсят. Не че при този резултат в Стара Загора ще има мераклии да видят следващото домакинство
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Колкото пъти топката беше у Педро, толкова пъти следваше опасност, НО ИДИОТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИГРАЯТ ОТ ДЯСНО