Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
Даже не мога да се зарадвам на гола
Идея за линк? Ще ревна :Д
Deadwing написа:Идея за линк? Ще ревна :Д
Този,дето ти го пратих, не става ли?
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
bold написа:Даже не мога да се зарадвам на гола
Е как да се зарадваш като са ти вкарали такива елементарни голове

Левски няма и нападател,който да вкара и да даде подем на отбора.Панацеята е сирийската радост Дани Кики.Гонзо дори говорил със слушалката си с жена му Тона.А Тона е добре-обучена е отвсякъде.За сириеца не знам,пък и няма смисъл.
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Заралии и те лабави,ама ние хептен.Едно съм сигурен-ако беше испанеца нямаше да загуби този мач.
Не е Кунчев виновен, а РМ! Този плазмодий трябва с шутове да се изхвърли веднъж завинаги от Герена!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Mitko-Levskar написа:Заралии и те лабави,ама ние хептен.Едно съм сигурен-ако беше испанеца нямаше да загуби този мач.
Испанеца нали го биха 3:0.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Neron написа:Гонзо тъп ли е или на такъв се прави? Тоя през няколко галактики се вижда, че хабер си няма защо е вратар ама е титуляр. Ще търсят Блажевич ама вече го няма. Дано ни разгромят да видим какво ще говори за визията и т.н.
В отговор на въпроса ти - първото и то в обилно количество.Нека не се концентрираме в грешките на Кунчев.Къде е облика на отбора? Мурсия беше сменен под предтекс че Левски нямал облик.Футбола който играе отбора попада в графата усмивки от старите ленти.Ако зависеше от мен Гонзо и протежето му Гаджев още на почивката бих ги изгонил окончателно и безвъзвратно от Левски.Левски не е приют за неграмотни некадърници с жажда за власт и величие.Заедно с тях трябва незабавно да си вървят и псевдо специалистите Ясен Екимов,Руслан Михайлов и Елин Топузаков.