Наглостта на Димо Момиров
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Наглостта на Димо Момиров
Мога само да си представям следващите дни колко голословие и отприщване на нерви от страна на сините фенове ще се изсипят по форумите или в което и да е медийно пространство...Да, и това е начин да му олекне на човек, когато го боли и милее за собствения отбор, но да ми се говори, че всичко написано от левскари последните ден, два е обективно и не е пречупено през синя призма, просто ще е смехотворно! Уважаеми футболни запалянковци, нужно ли е да напомням каква е основната цел във футбола- а именно да се вкра гол повече! Жалко за двата отбора, защото Литекс пропусна великолепен шанс да излезе от тежката серия гостуващи мачове с преки съперници за титлата- визирам, Локо Сф. Черно Море, Черноморец, Левски и домакинството с ЦСКА с почти пълен точков актив, но и така е добре-от 5 мача- 3 победи и две равенства...11 от 15 възможни точки е повече от добре, да не споменавам Левски от тези двубои какъв баланс има...загуби от Локо, ЦСКА, Черноморец, равен с Литекс и единствената победа над Черно Море!!! Е, уважаеми господа в синьо, защо не победихте другите, за да не "ревете" за изгубените точки в последния си мач!!! Конспирации могат да се намерят винаги в БФС, че видиш ли ти- "ако не беше синьото , мафиотско БФС на Боби да направи мачът да се играе след 2 или 3 поредни домакинства на Левски, щели сме да си тръгнем и с 3-те точки"...е това е смешно да търсите оправдание в други фактори- извънфутболни при това. Да ме извинявате,ама вие полувин класен играч не сте привлекли последните години...нищо- по- важно е да се возите в автобус за 800 000 лева. Бият ви Берое и още куп други отбори, които почти само с мотивация и хъс ви надвиват, аз вие сега сте тръгнали в края на полусезона да играете нахъсено! Не знам защо, но колкото повече всеки един от вас се показва колко е изнервен и ядосан , изливайки купища голословие, толкова повече ми доставяте удоволствие и ме радвате, а аз по начало не съм човек, който ви мрази. Хубаво е да видите какво ни е било на нас , феновете на Литекс, след финалът за купата на България 2007 в Стара Загора- вие тогава си имахте Любош Микел да ви дава дузпа в 99 мин., Е!, сега ние пък си имаме Николай Йорданов!!!

Обиколил съм не малко държави,бил съм на футболни мачове в много държави и наистина,там където се играе истински футбол са джентълмени......селяния ,като тази в сряда,никъде не видях.Но и не се учудвам....в нашият футбол вирее простащината и селянията.Футболисти,ръководители и журналисти,барабар с фенове-навсякъде е на почит закона на джунглата!Едмите искат да се накаже съдията(той е за наказание,но не заради това за което си мислят те),другите искат да се накаже Левски,ама какво е виновен клуба ,че някакви идиоти от факултета са нападнали хора по трибуните или пък други ,че им се мятат бомби.Навсякъде по света виновниците ще бъдат открити от полицията и ще се озоват зад решетките или ще заплатят подобаваща глоба и няма да стъпят с години на стадион.Абе какво да ви открехвам....какъвто футбола,такива и запалянковците.....та и ръководители.Дълго ще дълбаем още към дъното....за съжаление!:(
-
- Контакти:
След всички години очевадни тесли в полза на Левски и в ущърб на кой ли не отбор, не е ли малко безочливо от ВАША страна да нападате всичко живо с обвинения за световна конспирация целяща губенето на точки от страна на отбора ви. Да съдията е бил слаб, да мача не съм го гледал (нямам и желание), но точно вие да се оплаквате... Веднъж да видите какво е съдия да изсвири нещо против отбора ти, веднъж да вкусите от горчивия хап на всички останали български футболни фенове... Щели да свалят перуката, да сменят бефесето и да колят момиров
Хайде моля, моля! Седнете, пийте две бири и вдишайте дълбоко, пребройте до 10 и се замислете не сте ли до един долни наглеци...
Вие с отношението ви, вашето и на отбора ви, на собствениците и т.н. сте част от злото сринало и продължаващо да срива футбола в България...
Наздрави... ама друг път...

Вие с отношението ви, вашето и на отбора ви, на собствениците и т.н. сте част от злото сринало и продължаващо да срива футбола в България...
Наздрави... ама друг път...
Ф.К.Ч.М.
- teksas_red
- Контакти:
Болни левскарченца!!!!!!!!!

teksas_red написа:Болни левскарченца!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата да кажеш нещо г-н Клинично здрав?
Винаги ,когато на някои фенове не им оттърва се оправдават със съдията.Аз искам да кажа ,че в този мач,с изключение на 2-3 отсъждания,съдията се справи прекрасно.Левскарите(и фенове и футболисти),когато губят съдията виновен.Гонзо тренера, и той толкова разбира от футбол като повечето от вас,тръгнал да коментира мача.Скрийте се някъде и осъзнайте че не всичко е Шопия пардон София!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Естествено ,че не всичко е Шопия ,но когато имаш претенциите да си голям съдия ,а излезеш гипсиран тогава няма как да нямат претенции към теб.
Пак ли го обърнахме на София с/у провинция? Не за друго да знам да си сложа тикче в списъка 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Пак ли го обърнахме на София с/у провинция? Не за друго да знам да си сложа тикче в списъка
то само вие ревете,за други незнам.Някой софийски отбор като не може си вземе мача и .....съдията виновен.Е......това ако не е вече безочливо незнам!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Проблема е , че Литекс са отбора който може да има повече претенций....но феновете на Левски са свикнали да се свири 90-10 за тях и сега като излезе някой с 50-50 и те го изкараха като най-големият престъпник.
Много се радвам че именно Йорданов е на нашия мач в Мездра , защото видях , че има съдии в България които са МЪЖЕ и свират , това което има на терена .
Много се радвам че именно Йорданов е на нашия мач в Мездра , защото видях , че има съдии в България които са МЪЖЕ и свират , това което има на терена .
Върни се в “Футбол - България”