Страшна новина за една рок легенда!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Страшна новина за една рок легенда!!!
Всички които обичат твърдия звук знаят перфектно кой е Рони Джеимс Дио! За Съжаление тази вечер разбрах от новините че жена му официално е потвърдила за рак на стомаха на нисичкия маестро! Бил в ранна фаза и докторите са дали големи надежди за пълно оздравяване на легендата! Лечението е започнало на време! Дръж се Дио Рок България е с теб! long live rock and roll !!!
Последна промяна от child in time на 27 ное 2009 02:09, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Страшна новина за една рок легенда!!!
Ужас, дано да се оправи. Освен да се молим и да му стискаме палци, нищо друго не ни остава.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Еееееее....................ти направо ми...................., басси...............един от най-великите вокалисти в рока за всички времена! Динозавър в истинския смисъл на думата!..................Дано, дано всичко се оправи! Жив и здрав да е!...................
- Alternative
- Контакти:
Въпреки, че не е сред любимците ми наистина жалко. Дано успее да се възстанови и да зарадва феновете си.
- igor tomasic
- Контакти:
въпреки ,че въобще незнам за кой става въпрос дано се оправи напълно !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Лоша работа. Дано успеят докторите и всичко да се размине. Такива хора, не заслужават такава съдба. Желая му, бързо да се оправи и да ни радва още .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- unist_gp
- Контакти:
Дано се оправи човекът глас!!! двойният The Last in Live е един от най-любимите ми албуми!

http://en.wikipedia.org/wiki/Inferno_%E ... st_in_Live

http://en.wikipedia.org/wiki/Inferno_%E ... st_in_Live
страшна е новината наистина. Ракът на стомаха в ранна фаза може да се излекува. Късмет и стискаме палци. Това все пак е Рони Джеймс Дио.
Без него хард рокът нямаше да е това, което е днес!
Да си припомним класиките на Дио, когато беше фронтмен на Рейнбоу The Man on the Silver Mountain; когато замени Ози в Блек Сабат и направи няколко култови албума - Heaven & Hell, Mob Rules - последният ми е един от най-любимите на Сабат; когато направи собствената си група - Dio - с невероятните тави - The Holy Diver (Rainbow in the Dark) 1983, Last In Line - 1984 (издадена от Балкантон и в България преди 89 та г.), както и автор на невероятната песен - Stars - в която участват рокери от цял свят, включително и Роб Халфорд, както и мега яки китаристи, през 1985 г. за благотворителност. Невероятен човек.
Да не забравяме, че именно той измисли и хеви метъл поздрава с рогцата - свити трети и четвърти пръст, изпънати показалец и кутре - знак за гонене на дявола, показан му от баба му, италианска циганка. А иначе човекът си живее в Ню Йорк и си е американец.
Да му пожелаем късмет и сили да се справи с болестта и да продължава да твори музиката си.
Без него хард рокът нямаше да е това, което е днес!
Да си припомним класиките на Дио, когато беше фронтмен на Рейнбоу The Man on the Silver Mountain; когато замени Ози в Блек Сабат и направи няколко култови албума - Heaven & Hell, Mob Rules - последният ми е един от най-любимите на Сабат; когато направи собствената си група - Dio - с невероятните тави - The Holy Diver (Rainbow in the Dark) 1983, Last In Line - 1984 (издадена от Балкантон и в България преди 89 та г.), както и автор на невероятната песен - Stars - в която участват рокери от цял свят, включително и Роб Халфорд, както и мега яки китаристи, през 1985 г. за благотворителност. Невероятен човек.
Да не забравяме, че именно той измисли и хеви метъл поздрава с рогцата - свити трети и четвърти пръст, изпънати показалец и кутре - знак за гонене на дявола, показан му от баба му, италианска циганка. А иначе човекът си живее в Ню Йорк и си е американец.
Да му пожелаем късмет и сили да се справи с болестта и да продължава да твори музиката си.
- Plovdiv1912
- Контакти:
Кофти работа!
Дио беше един от любимците ми преди 25 години!
Благодаря за инфото на автора на темата!!! Радвам се, че в българия има достатъчнпо разумни хора, които не се поддадоха в последите 20 години на зверското налагане от медиите на противния тъй наречен "попфолк"!
Дио беше един от любимците ми преди 25 години!
Благодаря за инфото на автора на темата!!! Радвам се, че в българия има достатъчнпо разумни хора, които не се поддадоха в последите 20 години на зверското налагане от медиите на противния тъй наречен "попфолк"!
100100100100