Арсенал спечели Къмюнити шилд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал-Ман Сити ,Къмюнити шилд 17:00
За Арсенал няма да играят играчи като Мертезакер, Подолски, Йозил и Жиру, а за Сити - Агуеро, Негредо, Компани, Сабалета, Фернандиньо. Въпреки това смятам, че качеството на Сити ще надделее в този мач. Очаквам много силна игра от Йоветич и Навас, които ще трябва да дадат заявка, ако искат титулярно място.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- Балкански Орел
- Контакти:
Ще се гледа.Незнам в каква форма са отборите.Даже сега ще видя какви са им новите футболисти, май Арсенал взеха Санчез.Мисля, че Манчестър Сити ще вземат купата.
[center]Levski & Lazio[/center]
Вие тоя Санчез го направихте голяма звезда. Миналият сезон същото очаквахте и от Йозил, а каква стана тя....Арсенал с Венгер си знаят съдбата, на 10-ина години някоя и друга купа. Да си го държат щом им харесва. Шити от своя страна в последните години не блестят с игра, но се промъкват до титлата.
СИти няма да се напъват много в този мач, така че може би ще зарадват феновете на Арсенал, че този сезон пак ще им е нулев
СИти няма да се напъват много в този мач, така че може би ще зарадват феновете на Арсенал, че този сезон пак ще им е нулев
Интериорни врати - Врати хармоника
- Udoji90
- Контакти:
Нещо не съм оптимист за този мач. Минимална победа за Сити ми се върти в главата, ама дано да греша. От друга страна, тепърва ще има не по-малко важни мачове - една загуба днес няма да е голяма трагедия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
мисля, че ще бъде резултатен мач
2-3
2-3
Дано се получи интересен и резултатен двубой(както по традиция) и вече по-добрият да спечели!
Все пак си мисля,че опита на Сити ще си каже думата,пък и Арсенал играят трудно срещу топ отборите в Англия,така че...
Все пак си мисля,че опита на Сити ще си каже думата,пък и Арсенал играят трудно срещу топ отборите в Англия,така че...

Гънърчетата ще гризнат дръвчето за кеф на всички във форума 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Простотии,простотии чак човек да го заболи главата-на един Йозил му бил "куц кон",за друг Санчез бил слаб футболист и разни нелепи изказвания на фенчета,чиито отборчета имат титли колкото Престън Норд Енд,да не говорим,че 3 такива тимчета едва достигат до шампионските титли на Евертън например...хайде сега тихо,тихо по дупките и по-надълбоко
Arsenal `till I die написа:Простотии,простотии чак човек да го заболи главата-на един Йозил му бил "куц кон",за друг Санчез бил слаб футболист и разни нелепи изказвания на фенчета,чиито отборчета имат титли колкото Престън Норд Енд,да не говорим,че 3 такива тимчета едва достигат до шампионските титли на Евертън например...хайде сега тихо,тихо по дупките и по-надълбоко
Отборче, което е кръстено на мениджъра си, няма никакво бъдеще

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Arsenal `till I die написа:Простотии,простотии чак човек да го заболи главата-на един Йозил му бил "куц кон",за друг Санчез бил слаб футболист и разни нелепи изказвания на фенчета,чиито отборчета имат титли колкото Престън Норд Енд,да не говорим,че 3 такива тимчета едва достигат до шампионските титли на Евертън например...хайде сега тихо,тихо по дупките и по-надълбоко
Отборче, което е кръстено на мениджъра си, няма никакво бъдещеТака че лондонските кочияши да не се обаждат
Човека отгоре имаше предвид Чукотка и въпросните бензинджии в поста си

Леевски, оле