suareshampion написа:Karsa Orlong написа:suareshampion написа:9lives написа:Liverpool substitutes: Jones, Kelly, Toure, Sakho, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Suso, Ibe, Lambert.

Познах за Манкийо и Джонсън. Точно това исках да вида. Доволен съм. Препдочитам дебелия пред Енрике ,единствено заради по голямата вероятност да създаде нещо опасно в предни позиции.
Интересно е включването на Чан в титулярния състав . Явно Хендерсън ще действа леко в дясно пред дефанзивния Джерард а Чан леко вляво .
При това положение ,очаквам Коутиньо да играе повече изтеглен на фланга отляво , Стърлинг отдясно а Стъридж на върха на атаката .
Явно Шкъртел и Ловрен ще са титулярната двойка централни защитници. Лошо ...
Еми да ,най вероятно притесненията ми за еднаквата позиция на Ловрен и Сако ,ще се окажат оправдани . В такъв случай ,не ми остава нищо друго ,освен да се надявам Брендън да измисли нещо или поне да остави Туре .
Да не говорим ,че звяра Сако няма да се примири ,с ролята си на резерва ,сигурен съм.
Ще има достатъчно мачове, надявам се Роджърс да успее да направи правилните ротации. Иначе не ми харесва нареждането напред - в смисъл знаем, че Коутиньо е най-добър като атакуващ халф в центъра, на фланга не му се получава така добре. Предпочитам Джерард и Джан да са вътрешни халфове, пред тях Коутиньо, а по крилата Стърлинг и Айб, но това означава Хендерсън да не играе, което, разбира се, няма как да стане.