Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 10 авг 2014 09:34

Liverpool transfers: Wilfried Bony is Rodgers' No1 striker target but Kop are wary of £19m asking price

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z39y6YT0eL
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 09:39

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -cSafl_tIo
А не видя ли това за Агер в Мирър ? УХ се интересуват от него и са готови да дадат около 10 млн паунда .Такъв ранг отбор ,по съм склонен да повярвам ,че иска Агер и виждаш ли цената -"около 10 млн" . Тия 12 млн няма да се вземат. Даже може да отиде и под 10 накрая.
А за Бони незнам какво да кажа ,мисля,че няма да е той .Но в краен случай ,като няма риба и рака е риба,нали знаеш :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 авг 2014 09:44

аз мисля,че агер няма да отиде в друг английски отбор.иначе за бони-ако никое голямо име не иска да дойде,няма да се учудя,ако накрая вземем него и борини остане,което ще е най-лошия вариант за нас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 10:21

john barnes написа:аз мисля,че агер няма да отиде в друг английски отбор.иначе за бони-ако никое голямо име не иска да дойде,няма да се учудя,ако накрая вземем него и борини остане,което ще е най-лошия вариант за нас.

Аз пък мисля,че ще отиде точно в УХ . Тук става въпрос за заплата ,която в Англия може да му бъде осигурена за разлика от Италия .Но ще видим все пак..
Някой може пък да харесва повече Бони ,от къде знаеш ? Свикнал вече с ВЛ ,можен ,здрав ,силен удар, добро пласиране ,добра игра с глава .
Както ти казах скоро ,всеки има различни виждания за играчи . Игуаин също има своите предимства .Не е лош нападател .И за това говори, огромната трансферна сума най вече . Щом са дадени толкова пари за него ,значи е добър .Хората гледат много неща .Постоянство ,качества и т.н.
Ако вземем Бони или Игуаин ,може пък да уцелим десятката . От къде знаете ,как Игуаин ще се представи във ВЛ ? Ами ако пасне перфектно на начина на игра във ВЛ и стила на Роджърс и започне да вкарва като луд ? Ок ,някои играчи са по харесвани от други ,но чак пък да се смеем ,като пачи ,на име като Игуаин ..както се смее това модераторче Пацето ...е излючителна глупост и смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 авг 2014 10:45

suareshampion написа:
john barnes написа:аз мисля,че агер няма да отиде в друг английски отбор.иначе за бони-ако никое голямо име не иска да дойде,няма да се учудя,ако накрая вземем него и борини остане,което ще е най-лошия вариант за нас.

Аз пък мисля,че ще отиде точно в УХ . Тук става въпрос за заплата ,която в Англия може да му бъде осигурена за разлика от Италия .Но ще видим все пак..
Някой може пък да харесва повече Бони ,от къде знаеш ? Свикнал вече с ВЛ ,можен ,здрав ,силен удар, добро пласиране ,добра игра с глава .
Както ти казах скоро ,всеки има различни виждания за играчи . Игуаин също има своите предимства .Не е лош нападател .И за това говори, огромната трансферна сума най вече . Щом са дадени толкова пари за него ,значи е добър .Хората гледат много неща .Постоянство ,качества и т.н.
Ако вземем Бони или Игуаин ,може пък да уцелим десятката . От къде знаете ,как Игуаин ще се представи във ВЛ ? Ами ако пасне перфектно на начина на игра във ВЛ и стила на Роджърс и започне да вкарва като луд ? Ок ,някои играчи са по харесвани от други ,но чак пък да се смеем ,като пачи ,на име като Игуаин ..както се смее това модераторче Пацето ...е излючителна глупост и смях.

В последните години сме се наслушали всякакви клетви за вярност които малко след това се нарушават.Макар , че искрено се надявам ако Агер смени отбор същото така да смени първенството.
В началото очаквахме Керъл да е голова машина , а то какво се получи ;) Нищо не се знае и може Бони да се окажи това от което има нужда Ливърпул :) Само времето ще покаже.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 10 авг 2014 11:10

wolf написа:
bez-nick написа:
iliev72 написа:Вълк не с лошо за Джейми ;) Имаше и сезони в които се справяше добре !
Много сте лоши ;) Никой ли не иска Шкъртел ?! Да го харижем на Барса ;) или МЮ :lol:

Абе тоя компелксар вълк ли е лалугер ли е, просто е заразен от българската дейвствителност и не само той, забелязвам и други как плюят легенди на Ливърпул, типично по български, той си мисли, че не само ние живеем в една кочина, омазани до ушите в лайна, Англия и Висшата лига е съвсем друго ниво от А група и държавата, в която живеем, вълка да си плюй там Сашо Станков и да не приказва глупости за големите.

Болен ли си бе? Най-смешния защитник провъзгласяван за легенда в цялата история на клуба. Ако ще и в центъра на Анфийлд да е роден мама му стара. Как искаш аз да почитам защитник който не можеше да спира топката, да я води, да подава и да се пласира? На всичкото отгоре е рекордьор по автоголове за клуба. Бавен, неориентиран и пряко виновен за 2 от 3те гола в Истанбул след като точно той изпусна по некадърен начин човека си /1вия на Малдини и 3тия на Креспо/. Почитай си го ако искаш, аз нямам никакво намерение да се кланям на тоя дървар. И не съм англичанин, че да го уважавам защото имал голямо сърце или бил роден там. И фен на Евертън от малък на всичкото отгоре.

Боже, колко мъка има на този свят :lol:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 12:05

iliev72 написа:
suareshampion написа:

В последните години сме се наслушали всякакви клетви за вярност които малко след това се нарушават.Макар , че искрено се надявам ако Агер смени отбор същото така да смени първенството.
В началото очаквахме Керъл да е голова машина , а то какво се получи ;) Нищо не се знае и може Бони да се окажи това от което има нужда Ливърпул :) Само времето ще покаже.

Е точно за Керъл,много бързо ми се изпариха очакванията. Още след третия мач на Керъл и Даунинг ,написах тук ,че това са играчи за отбори от ранга на УХ и не стават за Ливърпул ...и точно така и стана ..

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 авг 2014 12:32

Керъл откакто го взехме и досега все си е контузен.Не знам дали не става като играч или е прекалено чуплив за да покаже истинската класа , но резултат е все един и същ.
Има нещо сбъркано при него в подготовката откакто го взехме и досега.Не е нормално толкова време все да се контузва !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 12:45

iliev72 написа:Керъл откакто го взехме и досега все си е контузен.Не знам дали не става като играч или е прекалено чуплив за да покаже истинската класа , но резултат е все един и същ.
Има нещо сбъркано при него в подготовката откакто го взехме и досега.Не е нормално толкова време все да се контузва !

Да,излезе доста чуплив и това е един от проблемите му .Но основните са ,че не става за голям отбор ,няма психика и качества.
Аз още тогава го казах...Керъл е точно за малките английски отбори ,в които се залага предимно на британската схема с едни постоянни центрирания към нападателите. Стила на Роджърс е корено различен и още като смени Далглиш ,беше ясно ,че Керъл е пътник. При Роджърс топката се свали трайно на земята ,повиши се динамиката и остротата и се залага повече на техническите умения . Керъл е далече от тия неща. Далглиш обаче залагаше също на британски стил на игра,който пак казвам е присъщ за малките и средни английски отбори и за това си взе играч ,като Керъл . Но нека да не дъфкаме едни и същи неща вече три години .

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 10 авг 2014 13:17

Който и да вземем, не е важно сега да го харесваме. По-важно е след една година да го харесваме.

Върни се в “Ливърпул”