Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.

Мнениеот ntodorov » 09 авг 2014 21:50

Готвача написа:
ticha i vladislav написа:
trokadero_ написа:
Готвача написа:
trokadero_ написа:Нещо Черно море тази година не е никак добре , явно играчи и селекция на ниво 0

Не приятелю,сбъркаха с учителят по физическо възпитание.Явно е завършил с профил гимнастика и бягане за здраве.

Ясно - ами при тези обстоятелства не знам кой да ви е тренер ...

Херо!

Ето ви едно еретично предложение.Ако Херо не иска да вземат Орела.

Да. да. Щот миналата година при нас Херо хич не продаде мачове. Не се заблуждавайте.
В БГ. клубовете ни се издържат с уговорени мачове, а ония които преди даваха пари за
футбол сега си наваксват...заради даденото.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 авг 2014 22:26

Гонзо може да е простак но поне биехме и играехме солидно. С тоя физкултурник резултата ще е същия като преди повече от 10 години - на ръба на изпадането.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2014 23:44

wolf написа:Гонзо може да е простак но поне биехме и играехме солидно. С тоя физкултурник резултата ще е същия като преди повече от 10 години - на ръба на изпадането.

На ръба?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2014 00:20

Още след Лудогорец написах, че със Сашо Станков не играем футбол, а някаква махаленска маймунска пародия на ритни-топ. Тоя ФИЗКУЛТУРНИК, казвам го с ръка на сърцето - ФИЗКУЛТУРНИК хал хабер си няма от футбол. Абсолютно неадекватен. Започвам с това НЕДОРАЗУМЕНИЕ Матиас Курьор!!! Още от видеото преди сезона казах - КЪВ Е ТОЯ ПАЛЯЧО? Абсолютен смешник. 2 мача му гледам, място не може да си намери - ни напред, ни назад, ни отляво, ни отдясно...пълна, ама ПЪЛНА ШМАТКА :idea: . Паланков - при Гонзо беше резерва и се видя защо...някакъв пълен дърводелец, ни пас, ни нищо, само седи и цепи дървата наляво и надясно. Защита - ПЪЛЕН ДРОБ! Живко моля ти се пуснал, че той Слави е 5 пъти по-добър. Очевидно и опитните играчи виждат накъде отиват нещата и му кроят шапка. Гледах Кирил Котев и Мишо Венков...направо си симулираха днес, кво да се лъжем...Въпроса е, че и те виждат каква шматка е тая Панчаревска мастия! Пак повтарям - не го плюя за резултати, нито за игра, а заради гаврата с Дани Георгиев! Не може ти да ми водиш личните си войни на гърба на отбора и да се базикаш с един от най-добрите и ДОКАЗАНИ футболисти. Абсолютно низгверна Бекир Расим, а Гонзо редовно го пускаше в игра. Същото беше и с Мартин Костадинов....тоя тъпанар е на път да съсипе най-талантливите ни юноши, изгони Наско Илиев, а в Б група се скъсва да бележи. И се сещам за предния му сезон на тоя Станков тука, 2001-2002, когато вижте какъв отбор имахме:
Пифа, Дионисиев, Милошевич, Слави Жеков, Ричард Еромоигбе, Жоро Илиев, Темиле, Станислав....един много приличен отбор с който Станков практически изпадна, ако не беше Илия Павлов да купи мача с Локо Сф последния кръг. Ей Богу, и тогава играехме така, ей Богу НЯМА ДА ГО ИЗТРАЯ ПОВЕЧЕ ТОЯ БАСТУН!!! Да идва Херо и да оправя отбора, а Сашето да си взима оня Курьор и да се маха :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 10 авг 2014 08:59

Не стреляйте по пианиста, той толкова може! Заслужава "стрелба" заради Дани Георгиев, но не е основният виновник. Избран е от "ръководството", не се е самоназначил. Друг е въпросът какъв е изборът на треньори в България или какъв треньор са им наредили да "избират".

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 авг 2014 09:24

Поне Станков си оказа , че няма оправдание . Смисъл честен си е човека

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 авг 2014 09:33

Вчера,преди мача с Марек,написах че не трябва да грабваме треньора,въпреки слабата игра в първите три кръга.Продължавам да съм на мнение,че на "ТИЧА" по време на мач,не бива да се решават проблеми със създаване на напрежение!!!Но за Станков това не важи!Вижда се,че опропостява отбора с пълна липса на тактика и с неадекватно отношение към футболистите.Особено в случая с Дани!Той искаше търпение от феновете,както всеки нормален треньор.И го получи.Колко повече да го търпим?Изтърпяхме първите три мача,в които беше ясно,че нещо куца в нашата игра.Аз лично го отдавах на тежката програма и неудобните съперници.Но във вчерашния мач съперникът беше(с цялото ми уважение)отбор,който трябваше да победим убедително и да тръгнем с повече самочувствие в шампионата.Не виждам какво може да се обсъжда и дебатира.Този долен измекяр да се маха незабавно,за да не губим повече време!Ако днес не обяви оставка,по никакъв начин нещата не могат да се оправят.Това е единствения начин да си отиде,ако не с достойнство,то поне по нормалния начин.И да даде шанс на отбора да се отърси и да се вдигне.Няма да обсъждам тъпата му селекция,нелепите му методи да покаже,кой командва и вечните му оправдания със съдии и играчи.Просто няма смисъл!Обсъжда се нещо което е поправимо.А с този неадекватен мухльо оправия няма!!!Да се маха веднага!Искам да се спра и на отношенията на феновете с ръководството на отбора.Не съм бил и няма да бъда ничий адвокат.На тези,които са недоволни от ТИМ искам да кажа следното.Ако не ги искаме,трябва да предложим друг вариант!И естествено той трябва да е по-добър от настоящия.А настоящият какъв е?Според мен в ЧЕРНО МОРЕ има абсолютна финансова стабилност.Никой никога не се е оплакал от закъсняла заплата или друго някакво плащане.Никой не се меси в работата на треньора.Мачовете на МОРЯЦИТЕ са образец на коректност,на фона на жалката родна тотаджийска действителност!Бюджетът очевидно не е огромен,но не сме еднодневка като някои други клубове,които се изхвърлят извън възможностите на българската футболна трагедия.Мисля,че ако се намери добър и умеещ да гради и надгражда треньор при това спокойствие и стабилност,могат да се направят чудеса!!!Като се добави и това,че имаме много добра школа всичко изглежда ако не супер оптимистично,то поне съвсем нормално.Това е моето мнение.Нека преди да говорим и създаваме конфронтация,да помислим до какво може да доведе това!Ако някой от ръководството си дава зор да надниква понякога във този форум бих искал и към тях да отправя някои въпроси.Не се надявам,че някой ще ги прочете.....но аз ще си ги задам,за да ми е чиста съвеста!!!Не мисля,че някой ще ги прочете защото е налице пълна незаинтересованост.Сякаш(мое мнение)никой не се интересува от настоящето и бъдещето на този клуб!Макар,че писанието ми стана доста длъжко,аз ще си позволя да започна даже от миналото.Няколко души,привърженици на ЧЕРНО МОРЕ се обърнахме към прес аташето на клуба Красимир Николов.Поводът беше идеята да се постави паметна плоча в чест на създателите на футболен клуб ВЛАДИСЛАВ,един от предшествениците на нашият любим отбор.Да не си помисли някой,че сме искали пари...Нищо подобно!Отидохме с проект,скулптор и варианти за поставяне на плочата!Искахме само съдействие от морална гледна точка.Да не излиза идеята от няколко човека,а от името на клуба.Нищо повече не е искано.И какво мислите?Човекът,който трябва да осъществява връзките с общественоста не можа да на мери време даже да се запознае с идеята.Вечно зает и абсолютно незаинтересован.Пиша всичко това,за да обърна внимание на това в чии ръце е съдбата на най-старият български клуб.Заплатаджията Тодор Великов много години си кюта и си върви с тихи,но уверени стъпки към пенсийката.Инертен като зеленясало блато.Въобще в ръководството няма нито един доказано и професионално разбиращ от футбол човек!!!Е как да стане тогава?Ние самите не знаем на къде вървим.Вследствие на ужасяващата иерархия в редиците на ТИМ никой не смее да се обади и да разкаже на своите босове,каква анти реклама е настоящото положение на ЧЕРНО МОРЕ за най-успешната структура в следсоциалистическа България!!!По мое скромно мнение,на този клуб му трябва амбициозен и можещ спортен директор.Доказан треньор,който със нормален не раздут бюджет да гради сплав от млади таланти и доказани футболисти.И всичко това на един по човешки изглеждащ СТАДИОН!!!Това,което изписах е малко дългичко......но ако може да се случи,мисля че никак няма да е лошо!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2014 10:17

Именно ужасяващата йерархия в ТИМ предполага ВИСОЧАЙША НАМЕСА и разчистване на НЕКЪДЪРНИЯ мениджърски екип!!! Никой не критикува собственика за пари и заплати, аз критикувам ШЕФОВЕТЕ, а под това разбирай хората, които си изброил плюс онези две ПЪЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ за футболния свят - Маринов и Шабан! Те НЕ ЗНАЯТ, те НЕ УМЕЯТ и те НЕ МОГАТ да управляват футболен клуб...а според мен даже и кокошарник щом през 2011 оставиха да ги цакат със съдия в най-важния им мач за Европа. Това са АМАТЬОРИ, може да са добри мутри, в смисъл да бият здраво (както Генов усети), но на нас ни трябват не мутри за ръководители, а ФУТБОЛНИ ХОРА, УМЕЕЩИ, ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ!!! Един Гонзо блестеше с пълна сила, въпреки, че беше треньор, менаджер и всичко в едно, дори и директор. Той директно прескачаше тези СМЕШНИЦИ и си отстовяваше позицията...за селекция, организация и т.н. Не може ти да си някакъв директор и да търпиш сградата на инстируцията, която управляваш да прилича на ЦИГАНСКИ КЕНЕФ! Седалките са толкова изпочупени, че дори като ги пипнеш се разпадат от ерозия. Това говори са пълно НЕХАЙСТВО, тотално РАЗХИЩЕНИЕ на парите на собственика и неумение изобщо да се управляват парични средства. Тези хора не стават за никакъв х*й, ама никакъв и това го тръбим от години. В този клуб основите са добри, но нагоре гнилоча е пълен. Аматьорщина тресе всички високи етажи....НЕ МОЖЕ ТИ ДА СЕ СЕЩАШ ДА ПОДНОВЯВАШ ДОГОВОРИТЕ НА ОСНОВНИ ИГРАЧИ ПРЕЗ КРАЯ НА ПРОЛЕТТА!!! Ти трябва да си някакъв пълен дебил да мислиш, че с някакви огризки ще ги задържиш. Не по-малка е и идиотията да пускаш друга част титуляри като свободни агенти....щото клубът ти е супер богат, а стадиона ти - божу на бижутата. Имам усещането, че тези момченца работещи за Марин Митев изобщо не знаят нещо друго, освен, че някога са му били шофьори да кажем, доказали са лоялност, набили са някой и друг човечец и са му се издигнали в очите като "лоялни". Митев, тези ШМАТКИ ти бъркат в джоба, г-не, дълбоко в джоба и рушат ТВОЯ авторитет, защото ти искаше да си шампион и сигурно щеше, ама ако беше назначил МОЖЕЩ И ФУТБОЛЕН човек, който знае да управлява този бознес, а не поредните "лоялни" бичмета, каквито ги имаш и без това в излишък. Замислете се, Митев, колко пари изгубихте от Александров и Еденилсон, един 200-300 000 да кажем, при това ОЙРО и вместо да нашарите задниците не некъдърниците, които ви ощетяват с ПАРИ, подриват ви авторитета и имиджа...вие си траете на яхтата и се радвате на лятото. Един средностатистически фен, дори аз още края на есента щях да извадя Еденилсон от отбора ДО ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, че не го харесвам, щях да го извадя докато подпише, за да не ощетявам клуба и респективно вас с пари! Щеше да гледа видео и да нопси водите до подпис и щеше да подпише, щото добре знае какъв футболист щеше да е след 7 месеца без футбол и тренировки. Съжалявам г-н Митев, в икономиката може да сте лъв и тигър, но във футбола сте пълен новобранец и всеки Божи ден губите пари като някакъв аматьор, дори и желязната ви ръка очевидно не действа тука, щом такива НЕДОРАЗУМЕНИЯ ВИ КРАДАТ ОТ ГОДИНИ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2014 11:14

Абе пичове, що сте толкова наивни? ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна! Те самите си го казаха и го доказаха зимната пауза когато забиха нож в гърба на Гонзо, разпродавайки ( подарявайки ) възлови играчи. Уплашиха се, че Гонзо може да изведе отбора в тройката, а от там и в евро турнирите. За толкова години като собственици направиха една единствена грешка - назначаването на Гонзо. Смятаха, че поради липса на достатъчно опит на тренера ние ще продължим да си кретаме в средата на таблицата. Да, ама не. Оня беше пич и не им се получиха плановете. Иначе при цялото си богатство ТИМ не назначиха нито веднъж един читав треньор. Само мижитурки... Колкото и да се ядосваме нищо по-добро от сегашното положение не ни чака с тези собственици. Има една хубава поговорка: На сила хубост не става, а и да става не бива.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Живков
Контакти:

Мнениеот Живков » 10 авг 2014 11:30

Същия филм като с Гонзо. Никой не го искаше и него. Помните ли тоя февруари "феновете" като спряха автобуса да му искат сметка на него и на играчите, че паднаха от Пирин... Станков ръководи отбора два-три месеца и вече го отписахме. В тая държава с тия пари се прави такъв футбол. Не съм щастлив от загубите, но какво да се прави. Аз нямам някакви илюзии, че сме за евротурнирите и подкрепям отбора и в добро, и в лошо. Имаме лоша серия, момчетата нещо не могат да се сработят, треньора дали е адекватен или не - не знам, не им ходя на тренировките в крайна сметка. В тая държава всички са по-треньори от треньора, по-политици от политиците и по-шефове от шефовете, чак жал да ти стане. Виновници не ща да търся, досадно е. До края на сезона има време. Ще изчакаме и ще видим.

Върни се в “Черно море”