Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Karsa Orlong написа:suareshampion написа:iliev72 написа:Вермален вече не е в АрсеналТова е добре за нас
Незнам дали е толкова добре ,защото заради него Барса май няма да вземат Агер и изтърваме 12 млн паунда .Дано все пак някой друг да ги плати ..
Абе да остава Агер ... след като продаде Коло не е лошо да имаме опитен защитник като него. Знам, че ще кажеш, че за толкова години нямаме успехи с него, но не може да се отрече, че много обича Ливърпул и ще помага с каквото може. За резерва е перфектен.
Ок ,за резерва да стои,но дали той ще иска да е резерва ? Мисля,не. Има вероятност ,дебелия да си го прибере .
Едва ли ще иска, но като не играе добре няма как. Аз се надявам да остане и да си върне формата, винаги е бил доста по-добър защитник от Шкъртел, ако някой ще се маха по-добре това да е словакът ... не знам защо БР ги събра трима с ляв крак и същевременно продаде един с десен ... и все се надявам титулярната двойка да е Ловрен-Сако, на щъркела достатъчно сме му гледали сеирите ...
Аз пък съм останал с впечатлението, че играе с десен крак, просто играе от лявата страна, колкото и странно да звучи.