CTAHKO написа:fcb_bg написа:Tommi написа:fcb_bg написа:10 млрд, ама друг път. Много интересни изисквания има за тези пари. Изисквания, които ще изискват реформи, струващи доста повече. Не знам как ще ги покрием за 6г, за да вземем десетте млрд(абе що никой не приспада вноската ни, около половин милиард). А във всяка статия която съм прочел по темата изрично е казано, че парите ще дойдат АКО направим еди-какво си.
Ами много ясно, че тия пари се отпускат под условие, за да се постигнат конкретни резултати и да има някакво подобрение. Тези реформи всъщност струват по-малко от 10 млрд., ако се правят с желание и акъл.
По-малко от 10 млрд за 6г ще ни струват реформите за всичко, ама друг път. Само изискването за младежката безработица да падне под 7% е нещо нереално.
Напротив, това е най-реалното и изпълнимо условиеНали знаеш как се намалява безработицата в България
Колкото повече емигранти, толкова по-малко безработни
С две думи, дават ни пари за да ускорим младежката емиграция към Европа, ама само млади хора, пък тук да мухлясват и мизерстват пенсионерите . На ЕС за какво им е застаряващо население
Съгласен съм напълно, да започнем с индианските младежи от "Столипиново". Оп, греда - ЕС не ги иска и ги връща с черни печати.