Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 08 авг 2014 22:35

liverpool96 написа:Logical person може би има предвид, че има опасения от точни тези статистики за Кавани, защото все пак ние въз основа на тях взехме Даунинг и Керъл. При тях обаче се видя само голям процент в статистиката, но абсолютно никаква игра. Кавани би бил изключително добро попълнение, черешката на тортата в селекцията ни това трансферно лято. В днешно време е много трудно да намериш подобни подчертани нападатели като Джеко, Кавани, Фалкао, дори и Негредо. Но пък и аргумента, че едно е да вкарваш на Евиан, друго на Стоук е много относително понятие. Джеко например като вкарваше на Аугсбург, Нюрнберг, Майнц и Кайзерслаутерн да кажем - това по-слаб нападател ли го направи в английската Висша лига?

Кавани не е футболист с перспектива и без опит или опит в малък отбор. Кавани е в пика на кариерата си и е световно доказано име.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 авг 2014 22:37

BREAKING NEWS : Reus set to join Liverpool on 45 million deal

:lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 авг 2014 22:41

wolf написа:
liverpool96 написа:Logical person може би има предвид, че има опасения от точни тези статистики за Кавани, защото все пак ние въз основа на тях взехме Даунинг и Керъл. При тях обаче се видя само голям процент в статистиката, но абсолютно никаква игра. Кавани би бил изключително добро попълнение, черешката на тортата в селекцията ни това трансферно лято. В днешно време е много трудно да намериш подобни подчертани нападатели като Джеко, Кавани, Фалкао, дори и Негредо. Но пък и аргумента, че едно е да вкарваш на Евиан, друго на Стоук е много относително понятие. Джеко например като вкарваше на Аугсбург, Нюрнберг, Майнц и Кайзерслаутерн да кажем - това по-слаб нападател ли го направи в английската Висша лига?

Кавани не е футболист с перспектива и без опит или опит в малък отбор. Кавани е в пика на кариерата си и е световно доказано име.

Точно това искам да кажа. Хвърляме една камара с пари за футболист, който в момента е в разцвета на кариерата си и веднага може да наклони везните в наша полза. Аз не мога да си обясня нещо... Повечето тук са недоволни когато ни свързваха с Бони, който е истински реализатор и ще съм много доволен ако акостира на "Анфийлд". Където и да е отишъл, не пада под кота 20 гола на сезон. Сега се недоволства и поради факта, че Кавани е "медийна звезда" и качествата му едва ли не са спорни.

На линия
Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 08 авг 2014 22:52

Статистиката се формира в контекст. Едно е целия отбор да играе за един нападател, той да е със статут на Бог, да е тартора в съблекалнята и извън нея, а в същото време отбора е средняк и няма големи цели и голямо напрежение. Съвсем друго е да се играе в отбор с много изявени състезатели в който Кавани е просто един от многото и трябва играе всеки мач за победа. Съгласен съм, че Кавани е много добра 9ка , но не играч от ранга на Суарес. За повече от 30 млн е престъпление да се взема. Те МанЮ взеха Перси за 28 млн, който е 2-3 класи над Кавани.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 авг 2014 23:04

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 авг 2014 23:04

Logical person написа:

Статистиката се формира в контекст. Едно е целия отбор да играе за един нападател, той да е със статут на Бог, да е тартора в съблекалнята и извън нея, а в същото време отбора е средняк и няма големи цели и голямо напрежение. Съвсем друго е да се играе в отбор с много изявени състезатели в който Кавани е просто един от многото и трябва играе всеки мач за победа. Съгласен съм, че Кавани е много добра 9ка , но не играч от ранга на Суарес. За повече от 30 млн е престъпление да се взема. Те МанЮ взеха Перси за 28 млн, който е 2-3 класи над Кавани.

Не съм съгласен за съпоставката между Кавани и Перси, но няма да се задълбочавам, защото много може да се говори по темата и освен да създаваме работа на Gil, друго няма да постигнем. Ще повторя отново целта, която се гони след продажбата на Суарес. Клубът НЯМА да търсим пряк заместник на един от Топ 3 нападателите в Европа, а по-скоро ще инвестира парите в други постове с цел заздравяване на целия състав. При привличането на този въпросен заместник, шансът той да се провали, предвид функциите, които изпълняваше Луис на терена са приблизително 70%. Ливърпул има ясен и изразен план на игра, политиката е гъвкава и се съобразява с надутите цени на трансферния пазар. Ливърпул следва стратегия, по която да се движи, независимо дали отбора се разделя с най-голямата си звезда. Нека върнем лентата малко назад и се сетим, че Брендо и цялото ръководство изобщо ще следват примера на Борусия Дортмунд. Ето например какво се случи при "жълто-черните" - разделиха се с Марио Гьотце, но не потърсиха пряк заместник, а инвестираха в Пиер-Емерик Аубамеянг и Мхитарян. Левандовски премина в Байерн, докато Юрген Клоп не скочи с голяма оферта за негов наследник, а инвестира в Адриан Рамос и Чиро Имобиле, като по този начин не само напрежението пада, а и функциите в атака стават повече.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 08 авг 2014 23:12

9lives написа:Изображение

Колко милиона са отделно приходите от 2-то място, ТВ правата и фланелките? :? Миналият сезон доста пара влезна в касичката на клуба. За сега почти всичко купено е от парите за Суарес.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 авг 2014 23:16

Което ще означава, че в момента сме с около 5 млн. на загуба. Можем да бъдем напълно спокойни, тъй като собствениците обещаха пари, въпреки продажбата на Суарес. Предвид факта, че клуба ще получи дежурния си дял от договора си с Уориър, телевизионни права, крайна позиция в класирането и парите, които ще се налеят от Шампионската лига, включително и други споразумения за сътрудничество. Ако нещата с Кавани са наистина толкова сериозни, аз съм сигурен, че именно с тези финанси ще се спонсорира привличането на Морено и Единсон.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 авг 2014 23:38

liverpool96 написа:

Което ще означава, че в момента сме с около 5 млн. на загуба. Можем да бъдем напълно спокойни, тъй като собствениците обещаха пари, въпреки продажбата на Суарес. Предвид факта, че клуба ще получи дежурния си дял от договора си с Уориър, телевизионни права, крайна позиция в класирането и парите, които ще се налеят от Шампионската лига, включително и други споразумения за сътрудничество. Ако нещата с Кавани са наистина толкова сериозни, аз съм сигурен, че именно с тези финанси ще се спонсорира привличането на Морено и Единсон.

Да не забравяме парите от спонсора за екипите Standart Charated (25 милиона) и спонсорите на тренировъчните екипи Garuda Indonesia (май че пак беше около 20 милиона).
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 08 авг 2014 23:58

Изглежда сякаш пари има. Дано се вземе някой измежду Кавани,Фалкао,Ройс и Балотели. Силно искам Фалако или Ройс, но и на другите двама ще се зарадвам. ;) Силно се надявам на 1 септември да не сме разочаровани. Всички правят трансфери и то големи, а ние за ся нищо кой знае какво.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”