Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот GOLEADOR » 08 авг 2014 21:21

Ако Дунга заложи на Мораеш няма да сгреши.А бразилците ще се нагледат на ей такива голове:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2014 21:34

dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане. :)

Иначе като цяло ме дразнят, щото ми ги втикат на погледа винаги, а не са кой знае какво. Ама нашето момче вече ще ми промени малко отношението за тях. Единственият период, когато ми бяха симпатични бразилците е с Ромарио, след това вече не.

Аааа, имаха преди тоя лилипут голям отбор- Фалкао, Зико, Серезо, Д-р Сократес, за още по-рано нямам спомени, но определено това им беше поколението, което най-много ме е впечатлявало...може би щото съм бил и малък :roll: иначе феномена е номер1 :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 авг 2014 22:44

Жуниор щял да е на мача с Хасково.
Така, че още една причина да дойдете.
Всички на Армията и победа за червените шампиони с 6:0! :P

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2014 00:16

шивача написа:
dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане. :)

Иначе като цяло ме дразнят, щото ми ги втикат на погледа винаги, а не са кой знае какво. Ама нашето момче вече ще ми промени малко отношението за тях. Единственият период, когато ми бяха симпатични бразилците е с Ромарио, след това вече не.

Аааа, имаха преди тоя лилипут голям отбор- Фалкао, Зико, Серезо, Д-р Сократес, за още по-рано нямам спомени, но определено това им беше поколението, което най-много ме е впечатлявало...може би щото съм бил и малък :roll: иначе феномена е номер1 :idea:

Е аз не съм бил тогава роден, само съм чувал хубави работи за изброените. Роналдо нещо не ми беше по вкуса, аз от малък съм си по-бамбашка в избора си на футболисти на които да симпатизирам. Доста са наистина, и за това ме радват толкова отбори, щото във всеки от тея отбори е играл някой мой любимец. Като си представя, че бях по едно време и от Байерн, ама идва един такъв момент, че човек се променя към добро и променя мирогледа си. Там където е минал крак на цесекар или дори българин от златното поколение, отборите са ме кефели и съм ги подкрепял. Сега само това е по-различното, че български крак рядко минава в който и да е бил голям отбор. :) Но пък като се замисля имаше периоди, в които всички мечтаехме дори тогава, включително и аз, да видим играч примерно в Манчестър Юн, а после като отиде Митко - те го плюят. На всичко отгоре човекът става и голмайстор на Висшата лига и пак имат наглостта да го плюят. Българска работа, кво да ти кажа! :)

Стига толкова лирически отклонения за една вечер. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 авг 2014 00:19

шивача написа:

Тово поколение си го спомням много малко, тъй като съм бил на 9-10 години, когато вече бяха горе долу към краят на кариерите си.
Фалкао обаче си спомням, че ни наказа като играч на Рома.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2014 00:01

Лоялността и предаността му към клуба е на високо ниво, а в днешно време такива хора са рядкост... :idea:
Имам всичко от него и фланелка и автограф и снимка, а в утре отново ще се снимам с него 8-)
Дай боже след време отново да играе с червената фланелка :idea:
Винаги ще бъде добре дошъл на Армията - Мораеш си остава завинаги един от нас :idea:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 авг 2014 00:09

Е аз четох днес, че иска да завърши кариерата си в ЦСКА! Ще си дойде и още как! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 авг 2014 18:58

Venko123 написа:
шивача написа:

Тово поколение си го спомням много малко, тъй като съм бил на 9-10 години, когато вече бяха горе долу към краят на кариерите си.
Фалкао обаче си спомням, че ни наказа като играч на Рома.

е, щом помниш мача с Рома, трябва да помниш и световното мексико 86 :? Там им беше последното танго :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Петорчо Младенов
Контакти:

Мнениеот Петорчо Младенов » 10 авг 2014 19:28

Представям си Мораес национал и след някой мач дава интервю и казва - искам да поздравя феновете на ЦСКА в България и по света, защото знам, че те винаги ме подкрепят. Говедарес ще се пукнат от яд. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 авг 2014 19:39

Според мен вече се пукнаха, когато Райс спаси ударите на Лам и сие машините на Мондиала! :)

Джако, надзъртай, майци, ся ще си го отнесеш тук, че вчера докато си напиша романите и някой заключи темата. :lol: Абе малък синигер, аз пък какво съм ти сторил точно, че обиждаш като хамалин вчера? :mrgreen: Дръжте си малко езиците зад зъбите като общувате, че аз не галя хора дето много обиждат и някой ще яде гамото накрая. :) Колкото съм добър, толкова съм и лош. Ако бях боклук примерно, бих ти приел комплиментите с удоволствие, ама не съм, даже напротив позитивен съм. Но, да, капацитет съм щото знам много повече от вас за футбола, което ви дразни ама не ми пука. И мен ме дразнят глупостите ви, ама не им обръщам внимание. Имам и тъмна страна, която не позволявам да излиза наяве, селфконтрол си трябва не може. Нямам намерение да се занимавам с хора с минимално количество мозък, тъй че като не ви кефят мненията на някой по-умен чиляк, игнор му е майката. :lol:
Никакви лични съобщения не пращам на никого, освен ако не ми е приятелче, така че глупости няма да приказвате наляво- надясно, че си имам някакво ниво и реноме за което се грижа. :)
Форумите са за шеги и майтапи, не за обиди. Както ние ви търпим глупостите, така и вие ще ги търпите, не сте някви миропомазани. Готов си. :)
[offtopic]Сори за спама, колеги. Отнасям се с нужното уважение към всеки, даже и с лошите, затова без излишни дрънканици, моля.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “ЦСКА”