Ако Дунга заложи на Мораеш няма да сгреши.А бразилците ще се нагледат на ей такива голове:
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане.![]()
Иначе като цяло ме дразнят, щото ми ги втикат на погледа винаги, а не са кой знае какво. Ама нашето момче вече ще ми промени малко отношението за тях. Единственият период, когато ми бяха симпатични бразилците е с Ромарио, след това вече не.
Аааа, имаха преди тоя лилипут голям отбор- Фалкао, Зико, Серезо, Д-р Сократес, за още по-рано нямам спомени, но определено това им беше поколението, което най-много ме е впечатлявало...може би щото съм бил и малък

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Жуниор щял да е на мача с Хасково.
Така, че още една причина да дойдете.
Всички на Армията и победа за червените шампиони с 6:0!
Така, че още една причина да дойдете.
Всички на Армията и победа за червените шампиони с 6:0!

- dreben23
- Контакти:
шивача написа:dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане.![]()
Иначе като цяло ме дразнят, щото ми ги втикат на погледа винаги, а не са кой знае какво. Ама нашето момче вече ще ми промени малко отношението за тях. Единственият период, когато ми бяха симпатични бразилците е с Ромарио, след това вече не.
Аааа, имаха преди тоя лилипут голям отбор- Фалкао, Зико, Серезо, Д-р Сократес, за още по-рано нямам спомени, но определено това им беше поколението, което най-много ме е впечатлявало...може би щото съм бил и малъкиначе феномена е номер1
Е аз не съм бил тогава роден, само съм чувал хубави работи за изброените. Роналдо нещо не ми беше по вкуса, аз от малък съм си по-бамбашка в избора си на футболисти на които да симпатизирам. Доста са наистина, и за това ме радват толкова отбори, щото във всеки от тея отбори е играл някой мой любимец. Като си представя, че бях по едно време и от Байерн, ама идва един такъв момент, че човек се променя към добро и променя мирогледа си. Там където е минал крак на цесекар или дори българин от златното поколение, отборите са ме кефели и съм ги подкрепял. Сега само това е по-различното, че български крак рядко минава в който и да е бил голям отбор.

Стига толкова лирически отклонения за една вечер.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
шивача написа:dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане.![]()
Аааа, имаха преди тоя лилипут голям отбор- Фалкао, Зико, Серезо, Д-р Сократес, за още по-рано нямам спомени, но определено това им беше поколението, което най-много ме е впечатлявало...може би щото съм бил и малъкиначе феномена е номер1
Тово поколение си го спомням много малко, тъй като съм бил на 9-10 години, когато вече бяха горе долу към краят на кариерите си.
Фалкао обаче си спомням, че ни наказа като играч на Рома.
Лоялността и предаността му към клуба е на високо ниво, а в днешно време такива хора са рядкост... 
Имам всичко от него и фланелка и автограф и снимка, а в утре отново ще се снимам с него
Дай боже след време отново да играе с червената фланелка
Винаги ще бъде добре дошъл на Армията - Мораеш си остава завинаги един от нас

Имам всичко от него и фланелка и автограф и снимка, а в утре отново ще се снимам с него

Дай боже след време отново да играе с червената фланелка

Винаги ще бъде добре дошъл на Армията - Мораеш си остава завинаги един от нас

- dreben23
- Контакти:
Е аз четох днес, че иска да завърши кариерата си в ЦСКА! Ще си дойде и още как! 

***САМО ЦСКА!***
Venko123 написа:шивача написа:dreben23 написа:Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане.![]()
Тово поколение си го спомням много малко, тъй като съм бил на 9-10 години, когато вече бяха горе долу към краят на кариерите си.
Фалкао обаче си спомням, че ни наказа като играч на Рома.
е, щом помниш мача с Рома, трябва да помниш и световното мексико 86

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
Представям си Мораес национал и след някой мач дава интервю и казва - искам да поздравя феновете на ЦСКА в България и по света, защото знам, че те винаги ме подкрепят. Говедарес ще се пукнат от яд. 

- dreben23
- Контакти:
Според мен вече се пукнаха, когато Райс спаси ударите на Лам и сие машините на Мондиала! 
Джако, надзъртай, майци, ся ще си го отнесеш тук, че вчера докато си напиша романите и някой заключи темата.
Абе малък синигер, аз пък какво съм ти сторил точно, че обиждаш като хамалин вчера?
Дръжте си малко езиците зад зъбите като общувате, че аз не галя хора дето много обиждат и някой ще яде гамото накрая.
Колкото съм добър, толкова съм и лош. Ако бях боклук примерно, бих ти приел комплиментите с удоволствие, ама не съм, даже напротив позитивен съм. Но, да, капацитет съм щото знам много повече от вас за футбола, което ви дразни ама не ми пука. И мен ме дразнят глупостите ви, ама не им обръщам внимание. Имам и тъмна страна, която не позволявам да излиза наяве, селфконтрол си трябва не може. Нямам намерение да се занимавам с хора с минимално количество мозък, тъй че като не ви кефят мненията на някой по-умен чиляк, игнор му е майката.
Никакви лични съобщения не пращам на никого, освен ако не ми е приятелче, така че глупости няма да приказвате наляво- надясно, че си имам някакво ниво и реноме за което се грижа.
Форумите са за шеги и майтапи, не за обиди. Както ние ви търпим глупостите, така и вие ще ги търпите, не сте някви миропомазани. Готов си.
[offtopic]Сори за спама, колеги. Отнасям се с нужното уважение към всеки, даже и с лошите, затова без излишни дрънканици, моля.[/offtopic]

Джако, надзъртай, майци, ся ще си го отнесеш тук, че вчера докато си напиша романите и някой заключи темата.

Никакви лични съобщения не пращам на никого, освен ако не ми е приятелче, така че глупости няма да приказвате наляво- надясно, че си имам някакво ниво и реноме за което се грижа.

Форумите са за шеги и майтапи, не за обиди. Както ние ви търпим глупостите, така и вие ще ги търпите, не сте някви миропомазани. Готов си.

[offtopic]Сори за спама, колеги. Отнасям се с нужното уважение към всеки, даже и с лошите, затова без излишни дрънканици, моля.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***