Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Мнениеот drvasko98 » 08 авг 2014 14:16

siniq_fen написа:
drvasko98 написа:Очертаавт се брутални мачове и двата потока. Разликата между отборите не е толкова голяма

Все си мисля, че в нешампионския поток почти няма да има изненади. Максимум една в лицето на Бешикташ, поне така смятам.

Що в мачовете Наполи-Билбао или Стандарт-Зенит, кое ще е "изненада", че и в Лил-Порто дори

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2014 14:18

drvasko98 написа:
siniq_fen написа:
drvasko98 написа:Очертаавт се брутални мачове и двата потока. Разликата между отборите не е толкова голяма

Все си мисля, че в нешампионския поток почти няма да има изненади. Максимум една в лицето на Бешикташ, поне така смятам.

Що в мачовете Наполи-Билбао или Стандарт-Зенит, кое ще е "изненада", че и в Лил-Порто дори

Ще видим. Аз мисля, че всички поставени ще влезнат в групите.
Само Левски!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 авг 2014 14:27

Шансовете са 60:40 в полза на Лудогорец.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 авг 2014 14:32

Аз съм сигурен, че Стандарт Лиеж ще разпори прехвалените руснаци и сие водени от некадърния си треньор. За останалите може и поставените да влязат, ама испански отбор не се дъни на такъв етап.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 авг 2014 14:38

Според мен не е особено приятен жребият на "Лудогорец" - може би само Залцбург бяха по-тежък вариант. Разбира се разградският отбор има шансове срещу румънците, но трябва да подобрят играта си спрямо мачовете с Партизан, тъй като смятам, че Стяуа категорично са по-качествен тим от "гробарите".
Мисля, че жребият на Арсенал е добър - ако няма подценяване, нещата може да бъдат решени още в Турция. Наполи - Атлетик е дербито - мисля, че италианците са фаворит, иначе може би съм за баските, макар че и двата тима са приятни като цяло. Надявам се Стандарт да елиминират Зенит и смятам, че са способни да го сторят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

haha

Мнениеот haha » 08 авг 2014 15:10

runnersa написа:Като искате по - слаб съперник да бяхте отпаднали Партизан си играят с Нефчи Баку :mrgreen:
Мъри срещу Виляреал :o
Петев с Тотнъм :mrgreen:
Е сега ще могат да се докажат :lol:
Да е*а да си непоставен в плейофите на ЛЕ си е доста по - кофти отколкото в тези в ШЛ :lol: (или по - скоро шампионския поток че другия си еб*ло майката :mrgreen: )
Ай чао от мене :)

Партизаните са дотука.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Лудогорец непоставен, УЕФА изхвърли Легия Варшава

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 авг 2014 18:28

RedeviL написа:Нищо толкова лошо не се е случило за Лудогорец, но ми е малко гадно за Легия.. Принципно съм съгласен, че правилата за това да се спазват, но от УЕФА за пореден път доказват, че са лобистка организация с двоен стандарт!

И за втори път шотландски "гранд" е печеливш. Остави това, че Лудогорец излезе непоставен.. майната му, противника им не е Барселона, не е и Валенсия.

Но когато Литекс подаде подобна жалба се прецени, че нарушението не влияе на крайния резултат и Дебрецен мина с глоба. Когато Селтик подава подобна жалба - печелят служебно. Когато Рейнджърс подаде преди някаква жалба - победиха служебно. Ок, ясно е, че наистина Литекс си бяха пътници срещу Дебрецен, ама да не би Селтик да имаха шансове срещу Легия с това 1:4 и гол за поляците втория мач?

После нека да обясняват, че нямало двоен аршин и фаворизиране.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2014 20:33

Ся и Ботев ще ги прецакат, почти са се разбрали със Стяуа за Хамза, та двойно и тройно прецакване им се стовари. Ама може да е за добро. :)

Ако направим Лудогорец фаворит, ще отпадне. По-добре да си бъдат аутсайдери, пък букитата това нещо го обичат.

Някои доста симпатични за мен отбори ще си заминат твърде рано за съжаление, защото ще мерят сили помежду си. :cry:
А пък ще ми вкарат Селтик, нищо че ме кефят много и винаги съм им бил фен, те нямат изобщо играчи за Шампионската лига, само си удължаваме агонията. :lol: :cry:

Нека бъде 50 на 50 поне айде, то и това си е реалното, защото ни чакат два много равностойни мача. :)

По-лошото е друго, че въпреки успеха през миналата година, УЕФА продължава да се гаври с българския клубен футбол! :oops: :cry:
Ръководството на Легия Варшава скочи на УЕФА за дисквалификацията на отбора от Шампионска лига. Полският тим бе изхвърлен, въпреки че направи за смях Селтик и постигна две победи с общ резултат 6-1. В крайна сметка те бяха санкционирани тежко, тъй като във втория мач участие взе Бартош Берешински, който има да изтърпява наказание.

„Това наказание е несправедливо и прекалено сурово. Подобни неща са се случвали и преди, но не са били санкционирани по този начин. Това беше просто една обикновена човешка грешка. Прекарахме осем години в усилена работа по този проект и всички ни беше отнето в един миг. Финансовият удар е много тежък. Футболистите са напълно разбити“, заяви членът на борда на директорите на Легия Доминик Ебебенге.

Друго ми беше интересно, защо по дяволите от Лудогорец никой не обели и думичка по въпроса? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 08 авг 2014 21:32

Наполи,Арсенал и Леверкузен би трябвало да влезнат.Непредвидими са другите 2 макар,че според мен Лил ще отстранят Порто , а Зенит ще би Стандарт Лиеж,но да видим.А иначе пича дето обясняваше ,че всеки средняшки испански отбор може да отстрани всеки италиански може да го добавите в анкетата за форумен и***т. :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 авг 2014 10:48

Жалко,Атлетик Билбао и Бешикташ изтеглиха "късата клечка",но все пак да видим какво ще се случи :)

Върни се в “Футбол - Свят”