Ся и Ботев ще ги прецакат, почти са се разбрали със Стяуа за Хамза, та двойно и тройно прецакване им се стовари. Ама може да е за добро.
Ако направим Лудогорец фаворит, ще отпадне. По-добре да си бъдат аутсайдери, пък букитата това нещо го обичат.
Някои доста симпатични за мен отбори ще си заминат твърде рано за съжаление, защото ще мерят сили помежду си.
А пък ще ми вкарат Селтик, нищо че ме кефят много и винаги съм им бил фен, те нямат изобщо играчи за Шампионската лига, само си удължаваме агонията.

Нека бъде 50 на 50 поне айде, то и това си е реалното, защото ни чакат два много равностойни мача.

По-лошото е друго, че въпреки успеха през миналата година, УЕФА продължава да се гаври с българския клубен футбол!
Ръководството на Легия Варшава скочи на УЕФА за дисквалификацията на отбора от Шампионска лига. Полският тим бе изхвърлен, въпреки че направи за смях Селтик и постигна две победи с общ резултат 6-1. В крайна сметка те бяха санкционирани тежко, тъй като във втория мач участие взе Бартош Берешински, който има да изтърпява наказание.
„Това наказание е несправедливо и прекалено сурово. Подобни неща са се случвали и преди, но не са били санкционирани по този начин. Това беше просто една обикновена човешка грешка. Прекарахме осем години в усилена работа по този проект и всички ни беше отнето в един миг. Финансовият удар е много тежък. Футболистите са напълно разбити“, заяви членът на борда на директорите на Легия Доминик Ебебенге.
Друго ми беше интересно, защо по дяволите от Лудогорец никой не обели и думичка по въпроса?