Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 19:00

Kris_men2000 написа:Стига с това браво бе човек.Ние тъкмо създадем някой който да се открои от другите и да го наложим за да му се кефим на играта ние го отпращаме веднага.А после ревем ,че купували само куци коне и ЛЕВСКИ нямал стил на игра и добри играчи.АМИ КАК ДА ИМА КАТО НЯКОЙ КОИТО СЕ ОТКРОИ ВМЕСТО С НОКТИ И ЗЪБИ ДА ОТСТОЯВАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗВИВА В ОТБОРА НИЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ГО ПОДАРЯВАМЕ НА ЧУЗДИТЕ ОТБОРИ .

Какво? Пожелаваш на детето да стои тук - в определената от самия Батков кочинка. Вместо да отиде в един от най-големите клубове на света, да се докосне до магията на Пул, да бъде трениран от можещи и знаещи хора и даже и да не се наложи в Англия, да се превърне в следващата звезда на България? По-добре да му чупят крака на Бончук, нали? Или да го преотстъпват по-селските групи, където да бъде загубен таланта му от някой "разбирчач"-треньор.

Само не мога да схвана... Тая школа постоянно сменят треньори, директори, помощници, обаче таланти не спират да излизат. Как става това? Следващите, които ще изпуснем са близнаците. Хващам бас. Много ми допада и Мисяк. Най-вече с желанието, което показва. Тича, бори се. Сега колко може... друг въпрос е. Малък е и едва ли някой се е занимавал сериозно с него в тактически план. А Борко Цонев да се оправя и да сменя Владо. Може! Интересно брат му, дали не може да играе на неговата позиция. Нали са близнаци... :?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 авг 2014 19:08

W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:

Щото ще назначават за треньор Гуардиола.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2014 19:19

Betchualeng Arnaikem написа:
W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:

Щото ще назначават за треньор Гуардиола.

:lol: :lol: :lol:
Те тогава ще почне вече тики-таката. Ако може да ги научи за 3 мача де, иначе :arrow:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 авг 2014 19:46

metodito написа:Какво? Пожелаваш на детето да стои тук - в определената от самия Батков кочинка. Вместо да отиде в един от най-големите клубове на света, да се докосне до магията на Пул, да бъде трениран от можещи и знаещи хора и даже и да не се наложи в Англия, да се превърне в следващата звезда на България? По-добре да му чупят крака на Бончук, нали? Или да го преотстъпват по-селските групи, където да бъде загубен таланта му от някой "разбирчач"-треньор.

Само не мога да схвана... Тая школа постоянно сменят треньори, директори, помощници, обаче таланти не спират да излизат. Как става това? Следващите, които ще изпуснем са близнаците. Хващам бас. Много ми допада и Мисяк. Най-вече с желанието, което показва. Тича, бори се. Сега колко може... друг въпрос е. Малък е и едва ли някой се е занимавал сериозно с него в тактически план. А Борко Цонев да се оправя и да сменя Владо. Може! Интересно брат му, дали не може да играе на неговата позиция. Нали са близнаци... :?

Аз съм фен на Левски, а не на "детето". Ако детето/децата са класни, искам да си стоят в Левски и отборът да бъде силен. Интересуваме ме единствено благото на клуба, а не това на отделните играчи.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 авг 2014 19:55

Колко от академията на Ливърпул играят в първия отбор?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 20:11

niki87 написа:Аз съм фен на Левски, а не на "детето". Ако детето/децата са класни, искам да си стоят в Левски и отборът да бъде силен. Интересуваме ме единствено благото на клуба, а не това на отделните играчи.

Ами хубаво, човек, а какво стана с онова момче от Славия, дето ходи на проби в Юнайтед? Такава десетка като Тони Вутов не сме имали от много време. Той беше Дарко х2 - младост, техника, самочувствие, бързина. Съмняваш ли се, че щеше да поеме в посока я Враца, я Монтана. Иса защо го изпуснахме. Момчето вкара на "Уайт Харт Лейн", но за "Левски" е недостоен, че от пет години нямаме деветка. Гаррата е наемник - него не го смятам. Вместо да им съсипват кариерите "на село" по-добре да ги пращат на запад. Виж защо обаче ръководството и Батков що отказват да направят синята школа фактор на Балканите само те знаят, нали? А и знаеш добре, че ние си мечтаем да видим "Левски" съставен от собствени кадри, но това няма да се случи никога. Защото комисионни от тях не се получават...

Едно браво и на Боримиров между другото!

Вместо да ги преотстъпват по села и паланки в България е по-добре да ги преотстъпват в западни отбори. Може да са нискоразрядни, ама пак ще е друго.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 20:19

cska-632 написа:Колко от академията на Ливърпул играят в първия отбор?

Рахим Стърлинг и Стиви Джи говорят ли ти нещо? В миналото Роби Фаулър, Майкъл Оуен, Джейми Карагър...

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 авг 2014 20:29

metodito написа:
cska-632 написа:Колко от академията на Ливърпул играят в първия отбор?

Рахим Стърлинг и Стиви Джи говорят ли ти нещо? В миналото Роби Фаулър, Майкъл Оуен, Джейми Карагър...

Правиш ли разлика между играят и играли. Петима за 20 години е доста добре.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 08 авг 2014 20:40

Вашите за 20 години колко са?
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 авг 2014 20:44

Stahlgewitter написа:Вашите за 20 години колко са?

Доста повече от 5.

Върни се в “Левски”