orlando7 написа:Iceberg написа:С молба до модераторите! Абе няма ли да ги озаптите тея идиот-тролове вече?! Хайде моля ви, всеки път, като вляза в сайта и.... ми се повръща от гнусотиите на тези долни хора! Аман вече, ако трябва ги махнете, разкарайте ги политическите теми. То бива, бива простотия и наглост, ама чак толкова не бива. Те тея нямат срам. Как не им омръзна?! Май докато им плащат подобаващо, няма да спре тоя тормоз. Махнете ги тези политически теми и да видим тогава къде ще си изливат помията! Моля! Нали все пак е спортен сайта?! То просто не се траят тея...
А ти какъв си ,бе?Зарови си главата в пясъка и сънувай розови сънища!Чикия!
А, хахахахаааа, разпознал си се нещо, м?! Що се обаждаш сам бе. Хем долни, хем прости, как сами се издават

Мишок, оттук си силен, я излез на живо така да ми кажеш, ще посмееш ли бе гащник!

Долна паплач

То няма лошо, хората направили сайт, позволили да се коментира всичко, да си каже мнението всеки, да поспорим... а тея гнусари опръскват всичко с помията си! Аз наистина умолявам модераторите, моля, намерете начин, измислете, направете нещо, та такава измет да не сее омраза, злъч и простотия! Все ще има някакъв начин, моля!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------