Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2014 13:44

Ще е епохално и ако за разнообразие започнете да коментирате ЦСКА в собствения си форум. Опитайте, може да ви хареса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2014 14:17

Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2014 14:20

W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:

Ами вероятно Бедоя и Аниете, както и методистът, все още не са изчели буквара и читанката, все пак отскоро са в България :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 08 авг 2014 15:48

zlatan написа:http://www.viasport.bg/fchamp.php?id=380&round=3
това за съжаление скъпи Левскари е класирането на Б-отборите или както обичаме да казваме ние Левскарите юношите ни ,младите ни таланти,и какви ли не определения.Ами предпоследно място от 3 кръга.Браво млади таланти перфектни сте.
Браво Дани
Браво Испански методисто.
Да ви го начу.ам на всички за условията в които играете и тренирате и да заемате това място
Мама ви да е.а и продажниците ви да е.а.

То някои от юношите ни бяха в националния отбор. И въобще за какво класиране си говорим след 3 кръга? И защо Боримиров е виновен? :lol: Защото е от два месеца в отбора и трябваше значително да повдигне качествата им ли? Той е директор на школата (тя включва много повече неща от Б отбора) и неговата работа не е да тренира малките, а те да захранват първия отбор значително и сроковете за това не са 2015, а 2018. Остави представянето на юношите, да обвиняваш Боримиров за това е просто уникално умно от твоя страна.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 08 авг 2014 16:56

Станислав Иванов дето вкара 3тия гол на Лацио, отива в Ливърпул на проби! Браво! Дано му потръгне :) :!:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 авг 2014 17:26

Стига с това браво бе човек.Ние тъкмо създадем някой който да се открои от другите и да го наложим за да му се кефим на играта ние го отпращаме веднага.А после ревем ,че купували само куци коне и ЛЕВСКИ нямал стил на игра и добри играчи.АМИ КАК ДА ИМА КАТО НЯКОЙ КОИТО СЕ ОТКРОИ ВМЕСТО С НОКТИ И ЗЪБИ ДА ОТСТОЯВАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗВИВА В ОТБОРА НИЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ГО ПОДАРЯВАМЕ НА ЧУЗДИТЕ ОТБОРИ .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 авг 2014 17:39

Ако Гришата Ганчев караше по този начин нямаше да има Попето,Миланов ,Бодуров и другите които продаде за много пари.Хем ги използва в отбора хем ги доразви футболно и после ги продаде за много пари.Е това е за мен нормална футболна политика.Тука трябва малко акъл и много тарикатлък.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 08 авг 2014 17:55

Red_Neck написа:Не мисля, че Херо би работил с катил като Гонзо и добре разбирайки, че ще е поредният бушон на Борат ... освен ако не став въпрос за доста пари (което ме съмнява). Ще поживеем, ще видим :)

ПП: В.Вуцов старши с Гонзо директор би било епохално :)

За момента Херо би бил най-полезен в Левски като спортно-технически директор и да определи подходящ старши треньор за отбора.Това разбира се включва моментално и безвъзвратно изритване на Гонзо и протежето му Гаджев от Левски.Другите двама които веднага трябва да си заминат са Ясен Екимов - псевдо кондиционален спец и наглия и не притежаващ никакво достойнство Елин Топузаков.

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 08 авг 2014 18:19

Kris_men2000 написа:Стига с това браво бе човек.Ние тъкмо създадем някой който да се открои от другите и да го наложим за да му се кефим на играта ние го отпращаме веднага.А после ревем ,че купували само куци коне и ЛЕВСКИ нямал стил на игра и добри играчи.АМИ КАК ДА ИМА КАТО НЯКОЙ КОИТО СЕ ОТКРОИ ВМЕСТО С НОКТИ И ЗЪБИ ДА ОТСТОЯВАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗВИВА В ОТБОРА НИЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ГО ПОДАРЯВАМЕ НА ЧУЗДИТЕ ОТБОРИ .

Защото нашите чудни ръководители така ще му развият таланта и максимум ще стигне до Каварна или Ботев Враца

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 авг 2014 18:26

el pipita написа:Станислав Иванов дето вкара 3тия гол на Лацио, отива в Ливърпул на проби! Браво! Дано му потръгне :) :!:

Супер! Дано го вземат и да се маха час по-скоро от България. 100% там ще си развие потенциала по-бързо :) .

Върни се в “Левски”