Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Ще е епохално и ако за разнообразие започнете да коментирате ЦСКА в собствения си форум. Опитайте, може да ви хареса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора?
Ами вероятно Бедоя и Аниете, както и методистът, все още не са изчели буквара и читанката, все пак отскоро са в България

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

zlatan написа:http://www.viasport.bg/fchamp.php?id=380&round=3
това за съжаление скъпи Левскари е класирането на Б-отборите или както обичаме да казваме ние Левскарите юношите ни ,младите ни таланти,и какви ли не определения.Ами предпоследно място от 3 кръга.Браво млади таланти перфектни сте.
Браво Дани
Браво Испански методисто.
Да ви го начу.ам на всички за условията в които играете и тренирате и да заемате това място
Мама ви да е.а и продажниците ви да е.а.
То някои от юношите ни бяха в националния отбор. И въобще за какво класиране си говорим след 3 кръга? И защо Боримиров е виновен?

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- el pipita
- Контакти:
Станислав Иванов дето вкара 3тия гол на Лацио, отива в Ливърпул на проби! Браво! Дано му потръгне

- Kris_men2000
Стига с това браво бе човек.Ние тъкмо създадем някой който да се открои от другите и да го наложим за да му се кефим на играта ние го отпращаме веднага.А после ревем ,че купували само куци коне и ЛЕВСКИ нямал стил на игра и добри играчи.АМИ КАК ДА ИМА КАТО НЯКОЙ КОИТО СЕ ОТКРОИ ВМЕСТО С НОКТИ И ЗЪБИ ДА ОТСТОЯВАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗВИВА В ОТБОРА НИЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ГО ПОДАРЯВАМЕ НА ЧУЗДИТЕ ОТБОРИ .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Ако Гришата Ганчев караше по този начин нямаше да има Попето,Миланов ,Бодуров и другите които продаде за много пари.Хем ги използва в отбора хем ги доразви футболно и после ги продаде за много пари.Е това е за мен нормална футболна политика.Тука трябва малко акъл и много тарикатлък.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Red_Neck написа:Не мисля, че Херо би работил с катил като Гонзо и добре разбирайки, че ще е поредният бушон на Борат ... освен ако не став въпрос за доста пари (което ме съмнява). Ще поживеем, ще видим
ПП: В.Вуцов старши с Гонзо директор би било епохално
За момента Херо би бил най-полезен в Левски като спортно-технически директор и да определи подходящ старши треньор за отбора.Това разбира се включва моментално и безвъзвратно изритване на Гонзо и протежето му Гаджев от Левски.Другите двама които веднага трябва да си заминат са Ясен Екимов - псевдо кондиционален спец и наглия и не притежаващ никакво достойнство Елин Топузаков.
- el pipita
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Стига с това браво бе човек.Ние тъкмо създадем някой който да се открои от другите и да го наложим за да му се кефим на играта ние го отпращаме веднага.А после ревем ,че купували само куци коне и ЛЕВСКИ нямал стил на игра и добри играчи.АМИ КАК ДА ИМА КАТО НЯКОЙ КОИТО СЕ ОТКРОИ ВМЕСТО С НОКТИ И ЗЪБИ ДА ОТСТОЯВАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗВИВА В ОТБОРА НИЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ГО ПОДАРЯВАМЕ НА ЧУЗДИТЕ ОТБОРИ .
Защото нашите чудни ръководители така ще му развият таланта и максимум ще стигне до Каварна или Ботев Враца
el pipita написа:Станислав Иванов дето вкара 3тия гол на Лацио, отива в Ливърпул на проби! Браво! Дано му потръгне![]()
Супер! Дано го вземат и да се маха час по-скоро от България. 100% там ще си развие потенциала по-бързо